APR-isti exclusivisti ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 28 Mai 2007, 20:37

vijelie ce vrajeala ce vrajeala.......

de ce era omul asa determinat sa intre in APR, auzise ca e mai mica taxa pe Valea Argovei sau care era motivul ?
daca nu cunosti oamenii sau obiectivele la care sa te raliezi, de ce ai vrea intr-o asociatie ?
si chiar daca ai vrea, ai contacta asociatia sau te-ai duce la un magazin sa-ti faci permis ?[/quote]

:lol: :lol: :lol: dane nu vroia pentru reducere ca are abonament la AVP si este acelasi lucru ba chiar este mai castigat decat sa isi faca permis la APR pentru reducerea pe balta V.A.

mah eu l-am trimis la magazin ca asa auzisem ca se pot face permise si acolo :oops: deci ce sa cred ca de la mine a plecat greseala? :oops:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 28 Mai 2007, 20:40

sofoneamihai scrie:Sa vad cand io duce 14 si Gyorg la adunat gunoaie daca se mai inghesuie la intrare si cati din cei " admisi " vor participa ... ca la reduceri toti vor !
astept si eu o astfel de actiune, daca ma vor primi sa particip, voi participa cu drag la stransul de gunoaie si la curatarea malurilor unei ape ce o au in concesiune, fara a cere nimic in schimb ptr ca o fac din placere ;) :D

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 28 Mai 2007, 20:58

Ady......"pescarii" ma fac sa fiu exclusivist. Absolut nimeni nu m-a influentat in ceea ce spun.........nu am treaba cu nimeni .........DAR cand ii vad pe cate unii ca se bat cu pumnii in piept ca ei stiu si fac si dreg..........si au la activ nu stiu cati ani de pescuit .......MOOOOR.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .De aia vreau sa spun ca inteleg exclusivismul(ca sa ii spun asa).Nu vreau sa intru in detalii.......ca iti povestesc de pescuitul cleanului pe Olt la deal....cati reuseau sa ma faca exclusivist........AU SI CEI DIN APR DREPTATE ....la un concurs de PESCUIT CU REZULTATE 8) nu il poti chema pe nea GHEORGHE DRACU sa concureze cand el nu are nimic concret in cap cu ce se mananca spinning.........am vazut SPECIMENE d-astea la concursuri stai linistit....nu as avea nimic cu omul daca ar sta in banca lui si nu s-ar lauda si s-ar contrazice aiurea.......CAM ATAT.
P.S Vorbim noi la un pescuit despre asta(nu tre sa plikt poporul p-aci)
Pilly

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 28 Mai 2007, 21:22

Bai nene ce e asa bataie pe intratul asta in APR,e mai ceva ca la intrarea Romaniei in UE,baietii si-au facut o asociatie pt ca sunt pescari adevarati si cu multi bani din cate am vazut eu pt ca tot echipamentul meu de spinning (lansete,voblere,twistere,fire etc) le am de la Drill unde vanzatorul nu este pervers sa-ti bage marfa aiurea pe gat si chiar m-a ajutat intr-o problema cu o mulineta Daiwa Regal XI care era deja folosita si el mi-a spus,altfel nu mi-as fii dat seama si nici nu mi-a spus ca de ce nu am venit la el ca imi dadea mulineta buna!Lansete mi le-a recomandat intotdeauna pe cele mai ieftine,nu ca altii pe cele mai scumpe si sunt fff multumit de Maver-urile pe care le-am luat de acolo!
Au tot dreptul sa sorteze pe cine vor!
Vreau sa-i intreb daca au vreun membru mai de clasa mijlocie de ex: muncitor cu scule mai vechi,dar pescar adevarat,ca nu scula conteaza ci mana si norocul! :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Mai 2007, 21:26

ca nu scula conteaza
:lol:
Tensionata atmosfera...Asa ca Cipic draga am sa-ti spun ca uneori, in alte "sporturi" scula (cica!) conteaza...Ca si marimea de altfel :lol:
Off topic dar ...poate era nevoie :oops: :lol:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 28 Mai 2007, 21:30

Ionut the carp scrie:
sofoneamihai scrie:Sa vad cand io duce 14 si Gyorg la adunat gunoaie daca se mai inghesuie la intrare si cati din cei " admisi " vor participa ... ca la reduceri toti vor !
astept si eu o astfel de actiune, daca ma vor primi sa particip, voi participa cu drag la stransul de gunoaie si la curatarea malurilor unei ape ce o au in concesiune, fara a cere nimic in schimb ptr ca o fac din placere ;) :D
Este de preferat sa incepem curatarea malurilor de gunoaie cu gunoaiele vii ce se incadreaza in setiunea gunoaie_umane... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 28 Mai 2007, 21:32

musKloiu scrie: Este de preferat sa incepem curatarea malurilor de gunoaie cu gunoaiele vii ce se incadreaza in setiunea gunoaie_umane... :lol:

asta ar fi cauza....gunoiul uman e peste tot....nu poti scapa de el, dar intr-un fel sau altul il poti educa :wink:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 28 Mai 2007, 21:33

bine muskyloiu!!

bai, l-ai intrecut pe malin!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 28 Mai 2007, 21:34

la gunoaie SE DA FOC!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 28 Mai 2007, 21:38

terrybill scrie:la gunoaie SE DA FOC!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ca razi ca la cati te simpatizeaza ori esti nebun ori te-ai ignifugat... :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Scrie răspuns