Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
danr
- Site Admin

PS singurul lucru care nu mi se pare normal e sectiunea "dedicata" de pe acest forum public unde au acces doar "ei" ! Avand propriul site nu vad rostul discriminarii " pozitive " de care beneficiaza din partea admin .
wrong
nu este nici o discriminare pozitiva, am facut pe site o oferta publica: toate asociatiile care doresc pot avea o sectiune dedicata pe acest forum, unde pot avea propriile reguli de discutie, postare, etc
a stat anuntul luni zile la discutii generale
numai APR a fost interesata
oferta ramane deschisa in continuare
-
danr
- Site Admin

apropos, oferta este valabila si pentru anglers21, faci o popunere la voi in asociatie sa beneficiati si voi de discriminarea pozitiva ?
-
Tavi
- veteran

Scuzati ca ma auto-citez. Se pare ca mesajul meu poate fi interpretat si in sens contrar la ce am vrut sa zic. Reiau cu modificari
Tavi scrie:
Se spune ca APR-isti sunt exclusivisti.
Evident DA, au spus-o chiar ei.
Eu nu vad nici o problema aici. Asociatii mai sunt, permise se gasesc. Era sa zic pe toate gardurile. Noroc ca n-am zis.
Deci, cei care doresc sa se asocieze sau doresc doar permis au si alte optiuni.
Se spune ca Nu-i voie la ei pe forum.
No, si?
Se spune ca APR nu e chiar asa, adica nu mai e ce-a fost, sau ce s-a vrut, sau ce trebuia, etc.
E treaba lor fratilor, sunt asa cum isi doresc.
Sa presupunem

ca-mi fac si io asociatie cu soacra-mea, vecinu de palier si postasu ca asa vreau io.La astia le dau permis si dup-aia nu mai primesc pe nimeni in asociatie ca asa vrea muschiu meu.
Tre sa dau explicatii pentru asta? Eu zic ca nu. Tre sa plangeti pe la colturi? Nu.
Aaa, dar cand asociatia mea va lua in grija de-aia durabila, sa spunem ... Oltu de la Fagaras la Valcea, si ca sa-ti inmoi batzu in apa cu pricina va trebui sa fi membru la mine in asociatie, atunci sa va vad cum inrositi tastaturile pe forum ca nu v-am primit.
Sa va mai zic ce concursuri pan-europene va organiza asociatia mea? Nu va mai zic.
Pana atunci, sincer nu vad miza discutiilor.
Adica nu vad de ce asa inghesuiala la APR. Daca e vorba ca vreti sa aderati la ideile promovate de ei, nu mai zic nimic, tot respectul. Daca e vorba de acces la ape sau reduceri, ghinon, tre sa stati la coada
p.s. pilula, fa un topic separat cu ideea ta, sa vedem ce-o iesi
Sper ca acum e clar
-
adiwolf
- veteran

pilula scrie:............TOTUSI TREBUIE DAT UN EXAMEN FRATE(exact ca ptr sofat)
pilula,asta e ideea ta? sau ti-a fost insuflata?
pilula scrie:.. nu pot sa deschid un asemenea topic ptr ca toti m-ar face exclusivist.....CEEA CE SINT.....ptr ca mi s-a luat de"PESCARI".
te stiam baiat valabil pilula,de cand ai devenit asa de exclusivist?
stiam ca esti baiat destept si gandesti singur,nu iti trebuie ajutor si influente din afara

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
adiwolf
- veteran

pilula scrie:............TOTUSI TREBUIE DAT UN EXAMEN FRATE(exact ca ptr sofat)
pilula,asta e ideea ta? sau ti-a fost insuflata?
pilula scrie:.. nu pot sa deschid un asemenea topic ptr ca toti m-ar face exclusivist.....CEEA CE SINT.....ptr ca mi s-a luat de"PESCARI".
te stiam baiat valabil pilula,de cand ai devenit asa de exclusivist?
stiam ca esti baiat destept si gandesti singur,nu iti trebuie ajutor si influente din afara

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
Gyorg
- veteran

-
danr scrie:
sunt destule asociatii care primesc pe oricine, de ce n-ar fi una care primeste pe cine vrea muschiul mebrilor fondatori ?
wroung, ..
in APR membri fondatori nu beneficiaza de statut diferit, au aceleasi drepturi si obligatii ca si alti membrii.
-
Gyorg
- veteran

-
Bine zis Zamfi,
hai sa vedem Vijelie , esti in stare sa dezvalui greblasi din APR sau contribui si tu ce poti la "sustinerea" APR-ului ?
Daca ti-ai creat atatia simpatizati, ar fi pacat sa-i descumpanesti ascuzand pana acum adevarul despre APR . Hai sa-i vedem pe acei membri APR de care vorbesti , poate asa aflam si noi pe cine avem in asociatie.
Iti promit totusi sa facem schimb , imi dai un membru APR greblas cu acte in regula (adica cu pesti prinsi intentionat si dusi acasa) si iti dau un membru CS Energofish. Deasemenea iti mai promit ca daca destainui numele membrului APR greblas, in schimb numele membrului CS Energofish va fi confidential
P.S. te rog sa nu-mi dai vre-un exemplu din clasa a I-a cand costica_fishing grebla la obleti , oricine are drept la a doua sansa !
-
vijelie
- veteran

[quote="sofoneamihai"]Face bestia de Vali ce face baga soparla si apoi savureaza show-ul .
Lui personal garantez ca i se rupe de toate asociatiile si cluburile prezente si viitoare da sa produca agitatie ... e maestru !
Ba tata sunt in lume o gramada de cluburi si asociatii cu obiective si scopuri de iti sta mintea . De cluburi excusiviste nu mai zic unde se intra doar daca e sa crape vreun membru ! De curiozitate daca hotarasc unii sa faca un club de pescari in care se intra doar daca ti-o tragi in basanau te-ar mai interesa asocierea ?
In Romania sunt o caruta de cluburi de pescuit unde nu te intreaba de sanatate ca sa intri !
Jos palaria pt ce a reusit APR in cateva luni si sunt curios sa ne spuna Ovidiu cati erau "disperati" sa intre pana sa anunte reducerile ! Sa vad cand io duce 14 si Gyorg la adunat gunoaie daca se mai inghesuie la intrare si cati din cei " admisi " vor participa ... ca la reduceri toti vor !
PS singurul lucru care nu mi se pare normal e sectiunea "dedicata" de pe acest forum public unde au acces doar "ei" ! Avand propriul site nu vad rostul discriminarii " pozitive " de care beneficiaza din partea admin .[/quote]
bai de ce esti bulangiu sai nu lasi lumea sa se distreze?

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
vijelie
- veteran

-
vijelie
- veteran

StefanDinu scrie:vijelie scrie:prietene daca ar fi pe bune la tescul cu combaterea braconajului ar pica o gramada de greblari care sunt acum in momentul asta in APR
Vijelie pun pariu ca prietenul tău doreşte sa-si pastreze anonimatul din motive de securitate.
Sunt satul de **** astea aruncate total aiurea ... am si eu un prieten care te-a văzut când dadeai la postovol ca sa prinzi pesti, sa te pozezi cu ei si apoi să-ti faci reclama pe site, ca poate te angajeaza careva să-i mai duci la pescuit.
Asa ca mai scuteste-ma cu figurile astea de vedeta idignata de nedraptatile pe care saracul prieten al tau este nevoit sa le suporte de la clubul asta de oligarhi. Primeste-l tu in C.S. Energofish si gata.
tati, mai subtire cu afirmatiile ca nu ai inteles nimik