nu m-am simtit jignit. Suntem oameni diferiti, deci e normal sa avem opinii diferite. suntem pe un forum pe care avem dreptul la opinii,chiar daca diferite...pilula scrie:AAAAAAAA....LUCI_T imi cer scuze daca te-am jignit cumva cu afirmatia pe care am facut-o
Si de unde o sa stii ca in urma examenului comisia o sa-si dea seama cine incalaca legea si cine nu?
La examenul pt permis se prezinta bauti toti cei care vor conduce sub influenta bauturilor alcoolice?????
Hai sa fim seriosi...
Si imi bat capul cu mediul, prefer sa pescuiesc intr-un loc curat nu printre gunoaie... Incearca daca pescuiesti la stationar sa faci curatenie pe cativa metri. Si daca te intorci a doua oara in acelas loc si-l gasesti cum l-ai lasat, adica curat, te rog sa-mi spui daca nu te simti mai bine

@valistrati
astept varianta ta de statut

si revenind la topic, sunt atatea cluburi/asociatii exclusiviste in diferite domenii. De ce nu ar fi si asociatii de pescari exclusiviste in romania??? Afara sunt si nu e nici o pb. .
Doar ca la noi apare riscul sa ne trezim ca muresul este al asociatiei X, delta apartine de clubul Y si poate noi ceilalti vom mai avea cateva locuri de pescuit: cada, gropile din asfalt dupa ploaie, mureselul(in arad e canalul cu dejectiile orasului) sau ceva de acelas gen
citez: "Aaa, dar cand asociatia mea va lua in grija de-aia durabila, sa spunem ... Oltu de la Fagaras la Valcea, si ca sa-ti inmoi batzu in apa cu pricina va trebui sa fi membru la mine in asociatie, atunci sa va vad cum inrositi tastaturile pe forum ca nu v-am primit"