APR-isti exclusivisti ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 27 Mai 2007, 23:27

pilula scrie:AAAAAAAA....LUCI_T imi cer scuze daca te-am jignit cumva cu afirmatia pe care am facut-o
nu m-am simtit jignit. Suntem oameni diferiti, deci e normal sa avem opinii diferite. suntem pe un forum pe care avem dreptul la opinii,chiar daca diferite...
Si de unde o sa stii ca in urma examenului comisia o sa-si dea seama cine incalaca legea si cine nu?
La examenul pt permis se prezinta bauti toti cei care vor conduce sub influenta bauturilor alcoolice?????
Hai sa fim seriosi...
Si imi bat capul cu mediul, prefer sa pescuiesc intr-un loc curat nu printre gunoaie... Incearca daca pescuiesti la stationar sa faci curatenie pe cativa metri. Si daca te intorci a doua oara in acelas loc si-l gasesti cum l-ai lasat, adica curat, te rog sa-mi spui daca nu te simti mai bine :shock:
@valistrati
astept varianta ta de statut :wink:
si revenind la topic, sunt atatea cluburi/asociatii exclusiviste in diferite domenii. De ce nu ar fi si asociatii de pescari exclusiviste in romania??? Afara sunt si nu e nici o pb. .

Doar ca la noi apare riscul sa ne trezim ca muresul este al asociatiei X, delta apartine de clubul Y si poate noi ceilalti vom mai avea cateva locuri de pescuit: cada, gropile din asfalt dupa ploaie, mureselul(in arad e canalul cu dejectiile orasului) sau ceva de acelas gen
citez: "Aaa, dar cand asociatia mea va lua in grija de-aia durabila, sa spunem ... Oltu de la Fagaras la Valcea, si ca sa-ti inmoi batzu in apa cu pricina va trebui sa fi membru la mine in asociatie, atunci sa va vad cum inrositi tastaturile pe forum ca nu v-am primit" :cry:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Mai 2007, 07:04

Tavi scrie:APR-isti exclusivisti?

Evident DA, au spus-o chiar ei.
Eu nu vad nici o problema aici. Asociatii mai sunt, permise se gasesc. Era sa zic pe toate gardurile. Noroc ca n-am zis. :lol:
Nu-i voie la ei pe forum. No, si?

APR nu e chiar asa, adica nu mai e ce-a fost, sau ce s-a vrut, sau ce trebuia, etc. E treaba lor fratilor, sunt asa cum isi doresc.

Sa presupunem :lol: ca-mi fac si io asociatie cu soacra-mea, vecinu de palier si postasu ca asa vreau io.La astia le dau permis si dup-aia nu mai primesc pe nimeni in asociatie ca asa vrea muschiu meu. Tre sa dau explicatii pentru asta? Eu zic ca nu. Tre sa plangeti pe la colturi? Nu.

Aaa, dar cand asociatia mea va lua in grija de-aia durabila, sa spunem ... Oltu de la Fagaras la Valcea, si ca sa-ti inmoi batzu in apa cu pricina va trebui sa fi membru la mine in asociatie, atunci sa va vad cum inrositi tastaturile pe forum ca nu v-am primit. :lol:

Sa va mai zic ce concursuri pan-europene va organiza asociatia mea? Nu va mai zic.

Pana atunci, sincer nu vad miza discutiilor.

p.s. pilula, fa un topic separat cu ideea ta, sa vedem ce-o iesi
Acu mi-e clar ca n-ai priceput nimic! Asta e, tara e mare, ape-s multe si goale! Fir intins in continuare!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Mai 2007, 08:05

MAH... ...nu era vb de mine ca nu am fost primit sa imi fac permis ci un simplu pescar de rand care auzise ca exista o asociatie de pescari sportivi de spinning si care era super multumit si vesel cand a aflat ca la magazinul ..... se pot face permise.....restul puteti sa va imaginati si voi ce dezamagire a avut bietul nevinovat cand a fost refuzat din partea "clubului" eu zic ca este o greseala sa refuze un pescar pe simplul fapt ca nu este din "gasca" lor ....JUR ca omul era dezamagit rau

vijelie ce vrajeala ce vrajeala.......

de ce era omul asa determinat sa intre in APR, auzise ca e mai mica taxa pe Valea Argovei sau care era motivul ?
daca nu cunosti oamenii sau obiectivele la care sa te raliezi, de ce ai vrea intr-o asociatie ?
si chiar daca ai vrea, ai contacta asociatia sau te-ai duce la un magazin sa-ti faci permis ?

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Mai 2007, 09:20

sau pe langa taxa pentru V Argovei era si cea
de pe Caldarusani pentru membrii APR
era probabil si Delta Dunarii in proportie de 80% unde membrii au iarasi avantaje

la fel de "ofensat' s-a mai simtit se pare si inca un pescar in acelasi magazin
si omul voia sa intre in APR dar prima lui grija a fost
" ce face asociatia pentru mine daca intru in APR?"
la raspunsul "Tu ce faci pentru asociatie ?" se pare ca nu a cazut bine
si s-a simtit "jicnit" indraznesc sa spuna unii
intrebat la cateva zile de la incident ....nimic nu se intamplase ....nici vorba de asemenea "sentimente"

pt
pikeman

faci bilantul" unei asociatii la cateva luni de la infiintare e adevarat vizibil pentru tine deocamdata au facut ceva in concursuri
isi pastreaza principiile APR stai linistit , poate de aici si "nemultumirile" pescarilor de "valoare" ce nu au intrat in APR
nu uita ca nu traim din asociatie ca toti membrii sunt prinsi in activitati ce le asigura traiul si in plus multe din activitati sunt facute pe buzunarele lor si nu au trecut la a vinde permise pentru a avea fondurile necesare
mai vb
orice observatie nu face decat sa ne ajute sa facem mai bine ceea ce ne dorim
respect
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Mai 2007, 09:35

ok 14 ... lasam timpu sa decida , oameni capabili si cu suflet am vazut ca aveti din lista membrilor sper sa va folositi de capabilitatile voastre, daca veti da un exemplu bun poate nu vor mai fi 1000 de asociatii cu 1 mil de cotizanti dezinteresati ci 100 de cluburi exclusiviste fara cotizanti si fara obligativitate la asociere care chiar vor face ceva :wink: poate totusi unii oameni au vazut in APR un loc de obtinere reducere la permis

respect si tie

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Mai 2007, 10:10

MihaiV scrie:
Tavi scrie: ....
Acu mi-e clar ca n-ai priceput nimic! Asta e, tara e mare, ape-s multe si goale! Fir intins in continuare!
No, lamureste-ma tu atunci :D
Ai MP, continuam acolo. Daca vrei, normal. :lol:

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 28 Mai 2007, 10:49

Face bestia de Vali ce face baga soparla si apoi savureaza show-ul .
Lui personal garantez ca i se rupe de toate asociatiile si cluburile prezente si viitoare da sa produca agitatie ... e maestru !
Ba tata sunt in lume o gramada de cluburi si asociatii cu obiective si scopuri de iti sta mintea . De cluburi excusiviste nu mai zic unde se intra doar daca e sa crape vreun membru ! De curiozitate daca hotarasc unii sa faca un club de pescari in care se intra doar daca ti-o tragi in basanau te-ar mai interesa asocierea ?
In Romania sunt o caruta de cluburi de pescuit unde nu te intreaba de sanatate ca sa intri !
Jos palaria pt ce a reusit APR in cateva luni si sunt curios sa ne spuna Ovidiu cati erau "disperati" sa intre pana sa anunte reducerile ! Sa vad cand io duce 14 si Gyorg la adunat gunoaie daca se mai inghesuie la intrare si cati din cei " admisi " vor participa ... ca la reduceri toti vor !
PS singurul lucru care nu mi se pare normal e sectiunea "dedicata" de pe acest forum public unde au acces doar "ei" ! Avand propriul site nu vad rostul discriminarii " pozitive " de care beneficiaza din partea admin .

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Mai 2007, 11:04

Sarut' mina domn profesor pt. aprecierile aduse APR-lui si ai mare dreptate cind zici ca vom vedea citi vor pune "osu"la alte activitati propuse de APR.
Cit priveste partea cu sectiunea dedicata din situl rapitori e ceva tranzitoriu (asa cred)pina e gata situl propriu al APR complectat si cu sectiunea de forum.
Pina una alta ii multumim lui Dan pt. gazduire.
Totusi nu prea inteleg de ce se ia lumea in special de Asoc. noastra si ne dau uni tot felul de "lectii' nu de alta dar mai sunt destule asoc. in RO. care fac cam acelasi lucru ca si noi.
Lumineaza-ma profesore ,o fi "c..u " APR-lui mai dulce de se reped asa de multi? :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Mai 2007, 11:06

Mishule tata hai sa te lamuresc si cu forumul cum este ca sa nu te mai agiti de pomana ca ai destule griji cu concursul de la Gostilele

Pe acest forum ne-am cunoscut si de aici am legat prietenii sau aversiuni avand ca si legatura aceeasi pasiune spinningul

e adevarat avem sit-ul nostru ....se construieste de zor dupa cum poate observi ...e un inceput

Dan ne-a oferit posibilitatea de a avea sectiunea noastra de forum numai pentru discutii publice intre membrii APR
nu intentionam sa facem forum pe sit-ul nostru din mai multe motive si primul ar fi ca aici am inceput multe iar din respect pentru acest forum si admin-ul sau vom ramane aici cu discutiile fie doar intre membrii fie cu ceilalti colegi de hobby

in plus
daca sectiunea e dedicata membrilor APR de ce te mananca sa postezi acolo ? esti membru APR , ai acces sa postezi .nu ? nu .iar pt transparenta poti citi (sunt si sectiuni in care pe forumuri nu poti intra , nu poti citi nu mai vorbesc de postare ......nimic de comentat )
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 28 Mai 2007, 13:28

Tavi nu pot sa deschid un asemenea topic :lol: :lol: :lol: :lol: ptr ca toti m-ar face exclusivist.....CEEA CE SINT.....ptr ca mi s-a luat de"PESCARI".
Pilly

Scrie răspuns