APR-isti exclusivisti ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 27 Mai 2007, 20:02

pe cand va apare "asociatia" celor refuzati de apr :?: :?: :?: :twisted: :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mai 2007, 20:55

luci_t scrie:pe cand va apare "asociatia" celor refuzati de apr :?: :?: :?: :twisted: :lol:
Doresti sa devii membru fondator? :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Mai 2007, 20:58

luci_t scrie:pe cand va apare "asociatia" celor refuzati de apr :?: :?: :?: :twisted: :lol:
Ca sa vezi tu luci_tata eu cred ca este posibil sa se intample si asta pentru ca unii sunt mai mult interesati in a contesta ceva decat in a face ceva.
Se vede treaba ca unii sunt mai mult interesati in a f**e capra din asociatia vecinului....in loc sa si-o f**a pe cea din asociatia lor.
Se-ntelege cand nu faci parte dintr-o asociatie sa jinduiesti la capra (altu)alteia....dar cand tu ai capra ta de f**ut si ti-o neglijezi si stai cu ochii numai pe capra vecinilor inseamna ca tu "pescarule" esti un peskrel_pervers netrebnic si traseist.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 27 Mai 2007, 21:06

valistrati scrie:
Doresti sa devii membru fondator? :lol: :lol:
Nici vorba, ca pescar nu am valoarea necesara nici macar pt a incerca sa intru in apr (vezi regulamentul apr). Mie imi place tare mult sa prind pesti si cu mana, deci sigur as fi considerat un fel de braconier :evil:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mai 2007, 21:16

Nu cred ca m-ai inteles , te intrebam daca vrei sa devii membru fondator al "asociatiei "refuzatilor de catre APR nicidecum membru fondator in APR pt. ii are deja. :wink:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 27 Mai 2007, 21:27

valistrati scrie:Nu cred ca m-ai inteles , te intrebam daca vrei sa devii membru fondator al "asociatiei "refuzatilor de catre APR nicidecum membru fondator in APR pt. ii are deja. :wink:
:lol: am inteles ce vrei sa spui, dar tu nu ai inteles la ce m-am referit. Stiu de ce sunt in stare, imi cunosc limitele si nici macar nu ma gandesc sa incerc sa intru in apr ca membru. Si nu-s ata de batut in cap sa nu stiu ce inseamna membru fondator
Dar daca tu vrei hai sa incercam. Se infiinteaza " "asociatia" celor refuzati de apr" Membri fondatori: :shock:
1. prietenul lu vijelie (ca de la el a inceput postul asta)
2. ionut the carp
3.luci_t
cine doreste cine pofteste???
:lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Mai 2007, 21:27

:shock: mda, am asistat la infiintarea APR , sau ma rog, la orijinile sale pe forum, ca o parere personala mai bine nu puneati numele APR fiindca nu sunteti ceea ce scrie (nu ca pescari ci ca principiile care au dus la formarea APR), imi pare rau sa spun asta, deci cand sa vorbit despre aceasta asociatie non-asociere :wink: sa vorbit de niste principii si reguli care au fost pierdute in detrimentul....in detrimentul.....las topicul asta sa va faca sa intelegeti in detrimentul cui ... am crezut ca va fi prima asociatie non-asociere (insist pe idee fiindca e singurul lucru bun care lam vazut pana acum la APR) care va face ceva in pescuit...momentan face ceva in concursuri , cam acolo unde fac multe asociatii , asta ma face sami aduc aminte cand miam pus problema infiintarii unei asociatii si am zis ca decat sa nu fac nimic semnificativ pe malul apei , mai bine nu o fac de dragul existentei unui nume :!: asta sa lase de gandit si altora !!!

Si totusi....ce se doreste a fi APR .... si ce este ?

cer scuze daca am ofensat pe cineva

numa bine :wink:

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 27 Mai 2007, 22:28

AAAAAAAA....LUCI_T imi cer scuze daca te-am jignit cumva cu afirmatia pe care am facut-o cateva "randuri" mai sus...adik faza cu examenul ptr permis...bla bla bla...acum inteleg :wink: ....DAR.....exista un DAR :wink: nu trebuie sa iti bati capul cu probleme care tin de mediul inconjurator(cum mi-ai spus).De ce???????????Iti spun eu de ce.....ptr ca toata tara romaneasca este o MIZERIE....imi pare rau sa o spun dar asta este adevarul...si e mare pacat ptr ca avem o tara EXTREM de frumoasa...dar mizeria o constitui romanii...................... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cred ca am fost inteles prin ceea ce am vrut sa spun............TOTUSI TREBUIE DAT UN EXAMEN FRATE(exact ca ptr sofat)
Pilly

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mai 2007, 22:52

luci t
Iata ca ai indeplinit conditia pusa de lege :lol: ,adica 3 membrii fondatori iti mai trebuie un statul si gata poti sa functionezi ca asoc. nou infiintata.
Iti doresc succes. :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Mai 2007, 22:53

APR-isti exclusivisti?

Evident DA, au spus-o chiar ei.
Eu nu vad nici o problema aici. Asociatii mai sunt, permise se gasesc. Era sa zic pe toate gardurile. Noroc ca n-am zis. :lol:
Nu-i voie la ei pe forum. No, si?

APR nu e chiar asa, adica nu mai e ce-a fost, sau ce s-a vrut, sau ce trebuia, etc. E treaba lor fratilor, sunt asa cum isi doresc.

Sa presupunem :lol: ca-mi fac si io asociatie cu soacra-mea, vecinu de palier si postasu ca asa vreau io.La astia le dau permis si dup-aia nu mai primesc pe nimeni in asociatie ca asa vrea muschiu meu. Tre sa dau explicatii pentru asta? Eu zic ca nu. Tre sa plangeti pe la colturi? Nu.

Aaa, dar cand asociatia mea va lua in grija de-aia durabila, sa spunem ... Oltu de la Fagaras la Valcea, si ca sa-ti inmoi batzu in apa cu pricina va trebui sa fi membru la mine in asociatie, atunci sa va vad cum inrositi tastaturile pe forum ca nu v-am primit. :lol:

Sa va mai zic ce concursuri pan-europene va organiza asociatia mea? Nu va mai zic.

Pana atunci, sincer nu vad miza discutiilor.

p.s. pilula, fa un topic separat cu ideea ta, sa vedem ce-o iesi

Scrie răspuns