APR-isti exclusivisti ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Mai 2007, 07:41

Accesul in APR este destul de simplu. Nu este pentru oricine insa. Este o asociatie de drept privat. Nu suntem o institutie publica care tocam bani de la buget, drept care nu trebuie sa fim transparenti.
Membrii fondatori nu au nici un drept in plus fata de membrii activi ai APR.
Cat despre carcotelile de pe margine sunt gratuite si total pe langa.
Avem si un grup pe google.com ... vrea cineva sa intre si acolo sa urmareasca discuţii interne ale APR-ului ???
Cum s-a spus mai exista si alte asociatii care primesc cam pe oricine ... oricum (dupa cum spune un membru pe site) nimic nu spune mai mult despre noi decat faptele noastre. Cupa Valea Argovei o fost un inceput a ceea ce va urma sa vie !!! (tunete si fulgere in fundal !!! :lol: ).
DECI: Sportivitate - Atitudine - Respect

Cu respect pentru unii din Dr. Taberei, sector 6, Bucuresti, ROMANIA,
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 25 Mai 2007, 12:03

Toti il respectam pe 14 ( din Dr. Taberei, sector 6, Bucuresti, ROMANIA) !

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 26 Mai 2007, 11:58

Respectul vine pentru unui, dar vine din ... nu catre unii din ...
Oricum intamplator sunt si vecin cu 14
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 26 Mai 2007, 15:14

[quote="rosu r."]Vijelie fa-ma sa inteleg ce vrei de fapt de la APR?
Sa te primeasca membru sau era strict o remarca legata de faptul ca nu poti sa postezi pe forumul nostru ?
Si faptul ca pentru vizarea permisului si primirea in asociatie ti se cere cazierul e partial adevarat dar nu in totalitate!
Sa stii ca nu esti primul care ne acuza de faptul ca suntem exclusivisti dar fiecare are dreptul la opinia si parerea lui![/quote
]

- de membru...mmm nu cred ca era vorba in postul meu si sincer departe de mine gandul sa ma milogesc de cineva sa fiu primit in vre-un club sau asociatie :wink:

- am vrut asa din curiozitate sa postez ca auzisem de la un amik de treaba asta cum ca nu poti posta si uite ca avea dreptate. :oops:

in rest toate bune...sper :oops:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 26 Mai 2007, 15:21

[quote="leba"]Vijelie, forumul APR are un regulament propriu. uite aici:

aci te-ai lamurit. acceptul unui membru nou intr-o asociatie tine de pretentiile fiecareia, mai mari sau mai mici.
la pp de exemplu se completeaza un formular pe propria raspundere care vizeaza legislatia, braconajul etc.

prietene daca ar fi pe bune la tescul cu combaterea braconajului ar pica o gramada de greblari care sunt acum in momentul asta in APR :twisted: :wink: :twisted:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 26 Mai 2007, 15:33

ss scrie:Cre'ca-i o problema atat cu mutra lu' Vijelie, cat mai ales cu faptul ca prinde peste :!:

MAH... :twisted: ...nu era vb de mine ca nu am fost primit sa imi fac permis ci un simplu pescar de rand care auzise ca exista o asociatie de pescari sportivi de spinning si care era super multumit si vesel cand a aflat ca la magazinul ..... se pot face permise.....restul puteti sa va imaginati si voi ce dezamagire a avut bietul nevinovat cand a fost refuzat :cry: :( :oops: din partea "clubului" eu zic ca este o greseala sa refuze un pescar pe simplul fapt ca nu este din "gasca" lor :oops: ....JUR ca omul era dezamagit rau :oops:

PS.- daca nu era asa fiti siguri ca nu deschideam acest topic...... cine ma cunoaste isi poate da seama ca nu am vre-un interes sa vorbesc aiurea de acest "club" restul este o simpla intrebare si nu o acuzatie :wink: :twisted: :D "daca observati topicul este cu semnul intrebarii"

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 26 Mai 2007, 15:39

bai masivule tu nu intelegi ca nu esti primit in asociatie ca esti prea valoros si poate eclipsezi "elita" pe acolo si se vad oamenii nevoiti sa te puna presedinte :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 26 Mai 2007, 20:05

Dupa mine ar trebui sa se dea un examen SCRIS ptr a obtine un permis de pescuit.....indiferent de asociatie..... :twisted: nu tre sa te impiedici pe malul baltii de toti paralelii cu basini pe cap care iti spun ce sa faci si cum sa dai ca ei sint tatici si au 30 de ani de pescuit. :evil:
Pilly

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 26 Mai 2007, 21:19

bine, pily!

ce mai fac "INCULTZII"?

daca ar fi ca tine, cred ca doar vreo 20-30 din TOATA tara l-ar lua cu 10, si peste 50-60% l-ar pica cu 4,49. asta ca nu se pate rotunji la 4.50, sa le dea 5-ul.

multi loseri in pescuit! zau!

viji, bai m(a)estere, stii ca varianta asta n-am luat-o in calcul? sa-nnebunesc!

acu, pe bune si fara ascunzishe, (ca se poarta almanahe), merem odat la un vijing!?? adica un fishing mai spre stilul nostru zmuls? :wink:

da-mi pe MP tel. tau, ca mi-am pierdut agenda la o resoftare (mai uita si meseriasii, deh!) :?

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 27 Mai 2007, 00:30

Pilula, nu crezi ca este mai interesant sa se dea un examen scris inainte de intrarea in Parlament? Ce zici? :wink:

Scrie răspuns