APR-isti exclusivisti ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pe lumea asta tot ce e interzis e mai dulce, poate daca era altfel, acum nu mai vorbea nimeni.Cred ca fiecare isi poate stabili propriile reguli, deci nu vad unde e problema.Eu cred ca e normal si nimeni nu ar avea ce sa le reroseze in acest sens.Cred ca e ca la faina, cu cat e mai deasa sita, iese mai fin aluatul! 

Noi nu le consideram reprosuri Adelin:)
tocmai de asta am dat si cateva "explicatii " spre clarificare:)
tocmai de asta am dat si cateva "explicatii " spre clarificare:)

Ultima oară modificat 22 Mai 2007, 11:41 de către ovidiu14, modificat 1 dată în total.
ovidiu, da cu mine ce-ati avut?
v-am dat cel putin 5 mailuri, am venit si la o intalnire de-a voastra, eram (si sunt) plin de bune intentii, n-am cazier, ce imi mai trebuie?
cred ca stii ca daca as fi aderat la voi am fi avut toti doar de castigat, ori, eu am pierdut ceva f important din cauza "intarzierii" raspunsului vostru.
acum e prea tarziu, mie chiar imi pare f rau, voua vad ca va merge bine, ma bucur pentru voi, dar nu va mai tin partea, cum am facut pana acum. exclusivismul e bun, dar nu dus pana la extrem, si nu exclusivismul facut pe "cumetrii", si ma opresc aici.
uite asa se duc pe copca niste lucruri benefice si constructive de ambele parti, si... uite asa mere si tara asta si ceva din oamenii ei.
cineva, odata (un prof) m-a laudat cum ca "uitati-va la asta, ca e in stare sa iasa cu p..a prin perete si sa dea gaura perfect". sunt tanar si astept peretele potrivit. oi avea si eu locul meu pe undeva...
v-am dat cel putin 5 mailuri, am venit si la o intalnire de-a voastra, eram (si sunt) plin de bune intentii, n-am cazier, ce imi mai trebuie?
cred ca stii ca daca as fi aderat la voi am fi avut toti doar de castigat, ori, eu am pierdut ceva f important din cauza "intarzierii" raspunsului vostru.
acum e prea tarziu, mie chiar imi pare f rau, voua vad ca va merge bine, ma bucur pentru voi, dar nu va mai tin partea, cum am facut pana acum. exclusivismul e bun, dar nu dus pana la extrem, si nu exclusivismul facut pe "cumetrii", si ma opresc aici.
uite asa se duc pe copca niste lucruri benefice si constructive de ambele parti, si... uite asa mere si tara asta si ceva din oamenii ei.
cineva, odata (un prof) m-a laudat cum ca "uitati-va la asta, ca e in stare sa iasa cu p..a prin perete si sa dea gaura perfect". sunt tanar si astept peretele potrivit. oi avea si eu locul meu pe undeva...

- petre - BerTi
- utilizator constant
mai petre, tu nu stii ca eu nu mint?
doar deformez vag adevarul, atat cat sa nu se prinda cine trebe.
in rest, faza e reala...
am avut putzine profe pe care sa merite sa le tin minte, mai mult, am fost si eu prof 2 ani, si SIGUR nu era vorba de Misu Profu, desi limbajul ii seamana perfect!
insa apreciez finul tau umor, si nu stiu ce m-as fi facut daca mi-ar fi zis ata o profa... cred ca ar fi fost primul perete profa din viata mea!

doar deformez vag adevarul, atat cat sa nu se prinda cine trebe.
in rest, faza e reala...
am avut putzine profe pe care sa merite sa le tin minte, mai mult, am fost si eu prof 2 ani, si SIGUR nu era vorba de Misu Profu, desi limbajul ii seamana perfect!

insa apreciez finul tau umor, si nu stiu ce m-as fi facut daca mi-ar fi zis ata o profa... cred ca ar fi fost primul perete profa din viata mea!

in urma cu 2-3 ani, era o lipsa de organizare, mai ales la spin, nu tu asociatii, nu concursuri, nu tu nimic... fiecare cu twisterele ma-sii
acum e o religie noua?
Dar invers nu se poate?
sa fim rugati de asociatii? sa iasa un scafandru langa barca: " daca doriti sa fiti membru, in asociatia noastra? (oricare ar fi asociatia din multimea A-Z) sa-mi trebuiasca 5 secunde sa semnez si sa strang o mana de scafandru amabil?
Eu, nu vreau sa fiu membru! primesc vreo vafa, ceva?
pentru ca am inteles ca oamenii VOR dar nu primesc nimic...
logic ar fi, ca eu nevrand nimic, sa primesc tot... nu?
Inainte sa dau send, mi-am amintit de discutiile "la nivelul ideilor si nu lanivelul persoanelor"
o seara buna domnilor!
Il voi intreba pe Dumnezeu, unde sa semnez sa intru in asociatia Lui...
P.S.
am inteles de ce a prins Marin Moraru monstrul; duceti-va la teatru national sa vedeti "Take, Ianke si Cadar"
acum e o religie noua?
Dar invers nu se poate?
sa fim rugati de asociatii? sa iasa un scafandru langa barca: " daca doriti sa fiti membru, in asociatia noastra? (oricare ar fi asociatia din multimea A-Z) sa-mi trebuiasca 5 secunde sa semnez si sa strang o mana de scafandru amabil?

Eu, nu vreau sa fiu membru! primesc vreo vafa, ceva?
pentru ca am inteles ca oamenii VOR dar nu primesc nimic...
logic ar fi, ca eu nevrand nimic, sa primesc tot... nu?
Inainte sa dau send, mi-am amintit de discutiile "la nivelul ideilor si nu lanivelul persoanelor"
o seara buna domnilor!
Il voi intreba pe Dumnezeu, unde sa semnez sa intru in asociatia Lui...
P.S.
am inteles de ce a prins Marin Moraru monstrul; duceti-va la teatru national sa vedeti "Take, Ianke si Cadar"
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Am auzit ca paispele ia lectii de scuba diving pentru ca vrea sa-i faca o surpriza lui terrybill iesindu-i langa barca si invitandu-l in APRsa fim rugati de asociatii? sa iasa un scafandru langa barca: " daca doriti sa fiti membru, in asociatia noastra? (oricare ar fi asociatia din multimea A-Z) sa-mi trebuiasca 5 secunde sa semnez si sa strang o mana de scafandru amabil?

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....