APR-isti exclusivisti ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

APR-isti exclusivisti ???

Mesaj de vijelie » 21 Mai 2007, 15:43

salut, am incercat sa accesez si eu forumul "vostru" si am vazut ca trebuie sa fi cel putin Basescu sa poti scrie ceva acolo....... auzisem de la un prieten de acest "club exclusivist" si de valoarea lui, cum ca nu poti sa iti vizezi permisul decat daca ai nu stiu ce calitati si nu stiu cate concursuri la activ.(omul a vrut sa isi faca permis de pescuit si nu a fost primit...ciudat...NU?..)... :oops: :( :oops: ...... nasol mai baieti :oops: vor oamenii sa vizeze la voi si le cereti"cazierul"? :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 21 Mai 2007, 15:49

Vijelie fa-ma sa inteleg ce vrei de fapt de la APR?
Sa te primeasca membru sau era strict o remarca legata de faptul ca nu poti sa postezi pe forumul nostru ?
Si faptul ca pentru vizarea permisului si primirea in asociatie ti se cere cazierul e partial adevarat dar nu in totalitate!
Sa stii ca nu esti primul care ne acuza de faptul ca suntem exclusivisti dar fiecare are dreptul la opinia si parerea lui!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Mai 2007, 15:54

Vijelie, forumul APR are un regulament propriu. uite aici:

Forumul Asociatie Pescarilor de Rapitori este destinat membriilor APR, numai acestia putand deschide subiecte sau posta mesaje in cadrul discutiilor deschise.
Orice discutiile purtata pe acest forum este strict interzis de a fi reprodusa in orice mod fara acceptul scris al APR.

aci te-ai lamurit. acceptul unui membru nou intr-o asociatie tine de pretentiile fiecareia, mai mari sau mai mici.
la pp de exemplu se completeaza un formular pe propria raspundere care vizeaza legislatia, braconajul etc.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 21 Mai 2007, 18:41

Fiecare Asociatie isi face propriul regulament, iar chestia asta cu exclusivismul nu este o noutate. Se practica peste tot in Europa si, in general, in intreaga lume. Daca exista niste criterii, eventual o "matrita", care se aplica oricarui solicitant, cred ca totul este OK. Refuz sa cred ca APR refuza pe cineva doar pentru ca lui 14 nu-i place de mutra cuiva. :respekt:

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 21 Mai 2007, 19:13

Cre'ca-i o problema atat cu mutra lu' Vijelie, cat mai ales cu faptul ca prinde peste :!:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Mai 2007, 21:02

Exagerati. E normal ca un nemembru nu are acces la discutiile interne, indiferent daca i se spune Vijelie sau altfel. Nu e vorba de nici un exclusivism. Pe de alta parte, APR nu cred ca si-a propus sa fie chiosc de vanzare a permiselor, asa ca cei ce doresc doar sa-si cumpere permis banui ca ar trebui sa mearga in alta parte.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 22 Mai 2007, 00:04

pe forum sunt de acord sa faca ce vor ei, dar permisele mi se pare aiurea sa nu le emita.Daca se pot lua din alta parte, iar mi se pare ok. Parerea mea...care este... :?

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 22 Mai 2007, 07:09

SS, n-ar fi mai interesant pentru APR sa prinda Vijelie pesti pentru ei decat pentru o alta asociatie? :roll:
Si eu am incercat sa intru pe forumul APR, dar nu am reusit. Am priceput repede care-i ideea si mi-am vazut de treaba mea fara sa ma supar. Motivele pentru care cineva doreste in acest site sa-si restranga cercul de datatori cu parerea nu cred ca mai trebuie comentat... :twisted:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 22 Mai 2007, 07:49

salut, am incercat sa accesez si eu forumul "vostru" si am vazut ca trebuie sa fi cel putin Basescu sa poti scrie ceva acolo....... auzisem de la un prieten de acest "club exclusivist" si de valoarea lui, cum ca nu poti sa iti vizezi permisul decat daca ai nu stiu ce calitati si nu stiu cate concursuri la activ.(omul a vrut sa isi faca permis de pescuit si nu a fost primit...ciudat...NU?..)... ...... nasol mai baieti vor oamenii sa vizeze la voi si le cereti"cazierul"?
Vijelie am sa incerc sa te lamuresc
e simplu , Se numeste APR-asociatia pescarilor de rapitori
exista un forum EXCLUSIV al asociatiei , daca nu ma insel e specificat
problem ? nu vad de ce ....
nu trebuie sa fii nici Basescu nici altcineva ca sa poti posta pe acest forum ...trebuie sa fii membru in asociatia APR.(punct)
ce ai auzit de la "prieteni" ...e bine sa pastrezi deoparte cu rezerva de rigoare si avand in vedere ca ne si stim poti intreba cum stau lucrurile
dar ca sa nu fie nimeni in ceata ...e si mai simplu ...
NU INTRA ORICINE IN APR si APR ....NU VINDE PERMISE
elibereaza permise si carnete de membru doar membrilor APR
discutia poate continua dar cred ca nu-si are rostul
avem treaba si incercam sa ne vedem de ea si nu de amanunte sau mai stiu eu ce "deget" fluturat spre 'nalte zari:)
in plus conditiile intrarii in APR le gasesti si pe acest site
se vor modifica curand si le va afla toata lumea
fir intins

ps
da suntem exclusivisti
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 22 Mai 2007, 07:52

pe forum sunt de acord sa faca ce vor ei, dar permisele mi se pare aiurea sa nu le emita.Daca se pot lua din alta parte, iar mi se pare ok. Parerea mea...care este...
Bogdan
noi nu emitem permise...ele sunt emise de stat
se pot "lua" si de la alte asociatii in egala masura

tocmai pentru pareri de genul "care este " forumul APR este exclusiv pentru membrii sai ( daca ai observat public se poate DOAR citi ..."cum este ")
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns