APR-isti exclusivisti ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Re: APR-isti exclusivisti ???

Mesaj de musKloiu » 30 Mai 2007, 22:52

vijelie scrie:salut, am incercat sa accesez si eu forumul "vostru" si am vazut ca trebuie sa fi cel putin Basescu sa poti scrie ceva acolo....... auzisem de la un prieten de acest "club exclusivist" si de valoarea lui, cum ca nu poti sa iti vizezi permisul decat daca ai nu stiu ce calitati si nu stiu cate concursuri la activ.(omul a vrut sa isi faca permis de pescuit si nu a fost primit...ciudat...NU?..)... :oops: :( :oops: ...... nasol mai baieti :oops: vor oamenii sa vizeze la voi si le cereti"cazierul"? :twisted:
DEBLOCARE!!! ca la sectiunea destinata bancurilor..... :lol:
Vine unu "vijelie" arunca o petarda si tot forumul pune botul la ea....
Dupa ce tot forumul pune botul la petarda lui "vijelie" ...vine acest "vijelie" si zice ca din punctul lui de vedere acest topic este inchis pentru ca el.."vijelie" si-a gasit RASPUNSURILE... la ce numai el stie....
Foarte tare acest "vijelie" care-si manifesta persuasivitatea de proasta factura pe un forum....... fie el si de pescuit sportiv de pesti rapitori.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 31 Mai 2007, 09:27

MihaiV scrie:
vijelie scrie:1)am tras concluzia ca forumul APR este NUMAI pentru APR si lucrul asta asa o sa ramana atata timp cat vor voii ei.

Fals!

vijelie scrie:deci 2)asociatia APR nu elibereaza permise decat daca persoana se potriveste intr-o schema bine definita de conducerea clubului.:

Fals!

Dar daca te simti bine crezand asta in continuare, nu cred ca deranjeaza pe cineva!

ba chiar asa este.Am vorbit cu gyorg si exact asta a fost raspunsul:

-daca o persoana vine sa ceara un permis doar ca vrea permis o sa fie cu sigurantza refuzat. Daca persoana insa se potriveste in schema de "lucru" a organizatiei si poate contribui cu ceva in organizatie (practic) este posibil sa fie primit :wink: :twisted:
daca nu crezi intreaba si tu forumurile superioare :lol: :twisted: :wink:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 31 Mai 2007, 10:28

Intradevar Vijelie,
daca cineva vine sa-si cumpere un permis de la noi , va fi refuzat.

potrivirea in schema de "lucru" este impinsa in intr-o interpretare ...LARGA... si poate fi perceputa gresit.

APR-ul nu are ca tinata atragerea maselor de pescari inerti care se multumesc cu un permis de pescuit si atat.

Daca noi ne-am pus in gand sa facem ceva pentru pescuit , dorim si ca cei ce ni se alatura sa ne sprijine cu ce pot si nu avem nevoie de membri de carnet.

Fiecare din cei care ni s-au alaturat si-au exprimat dorinta sprijinului in actiunile ce sustin obiectivele noastre :
- fie ca participa sau se implica intr-un concurs de pescuit , concurs ce are ca scop final recunoasterea pescuitului ca sport .
- combaterea braconajului prin sesizarea faptelor si urmarirea derulari sesizatiei.
- protectia mediului , prin sesizarea oricarei poluare intentionata sau accidentala avand in acest sens un protocol cu o asociatie din cadrul federatiei care are un laborator omologat oficial. Participarea la actiuni de ecologizarea a apelor.
- implicarea in elaborarea sau modificarea legislatiei dedicata pescuitului.
etc, ... hai ca deja trec in propaganda APR.

inca odata , sper ca m-am facut inteles ca oricine simpatizeaza cu ideile noastre este bine venit iar decizia de asociere este acceptata din start atunci cand poate contribui cu ceva la indeplinirea acestor obiective. Respectivul nu are nevoie de nici un examen , test , poza , CV sau orice alt mod de prezentare ci numai sa-si exprime disponibilitatea de ajutor sau sustinere.

Sigur ca vom fi refuzati de cei care doresc sa platesca 1 mil si de bani astia sa mai si muncesca pentru asociatia lui Gyorg si a lui 14. .... asa este din pacate dar din fericire nu este nici a mea si nici a lui 14 , ci avem aceleasi drepturi ca ale tuturor membrilor.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 31 Mai 2007, 11:06

corect :twisted: lamurit :twisted: multumesc :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Mai 2007, 11:08

Gyo ,poate o revendic eu frate :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 31 Mai 2007, 13:28

:D , tu oricum ai destule .... mai ales ca tragi multe sfori :wink:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns