APR-isti exclusivisti ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 28 Mai 2007, 22:57

La Aiud e Universitate, nu penitenciar :lol:

daaaaaaa hahahahahaha fac de drept :lol: :twisted: :wink:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 28 Mai 2007, 23:19

ce va place! :wink: ce va merge! :wink:

sa curga sangele! norodul vrea sange!

enervati-va, exclusivistilor! :!:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 28 Mai 2007, 23:23

ovidiu scrie:ce va place! :wink: ce va merge! :wink:

sa curga sangele! norodul vrea sange!

enervati-va, exclusivistilor! :!:

hahahahahahahahaha :twisted: :wink: :lol: 8)

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 29 Mai 2007, 02:03

Ba tata cei care stiu cum sta treba cu magazinu' cred ca se caca pe ei de ras . Asta e democratie pur romaneasca ! Actionarii de la Drill sunt membri fondatori la AnglersXXI ( adica asociatia ... aialalta ) iar Gabi care e tartorele la magazin e secretar APR ( responsabil ... cu propaganda ) insa fiind toti prieteni am considerat ca e chiar benefic sa apara noi alternative de asociatii ! Adunadu-ne mereu pe acolo s-a discutat evident si despre asociatii , infiintari etc dar de vandut permise in magazin nici nu s-a pus problema ( primirea de membri in APR hotarand-o ei in sedinte interne conform criteriilor proprii ) . Vali ne si facu dealeri ( sau mai stii ?... traficanti !) de carnete APR .
Ba Gyorg iti dau eu solutia ! Mai fa tata o asociatie si da ... APR la tot poporu ! Zii APR FOR ALL editia de masa sau APR SANS FRONTIERES varianta galactica (asta din urma pun pariu ca va placea mult la ... ALBA )

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 29 Mai 2007, 08:15

Vali ne si facu dealeri ( sau mai stii ?... traficanti !) de carnete APR .

:twisted:

Ba Gyorg iti dau eu solutia ! Mai fa tata o asociatie si da ... APR la tot poporu ! Zii APR FOR ALL editia de masa sau APR SANS FRONTIERES varianta galactica (asta din urma pun pariu ca va placea mult la ... ALBA )[/quote]

:twisted: :lol: :D

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 29 Mai 2007, 11:04

Peste doi-trei ani, cand pescarii nu vor mai avea obligatia sa apartina de o asociatie, exclusivismul o sa fie ceva absolut normal, insa organizatorii de competitii trebuie sa renunte la regula ce solicita participantilor un carnet de membru al unei asociatii. Pescarul cu permisul platit la MAPDR sau la CNAFP vine la concurs si participa. Daca este bun si are ceva rezultate, sigur il va oferta o asociatie care va face ceva pentru el in schimbul cotizatiei.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Mai 2007, 12:15

vanatoruldepesti scrie:Peste doi-trei ani, cand pescarii nu vor mai avea obligatia sa apartina de o asociatie, exclusivismul o sa fie ceva absolut normal, insa organizatorii de competitii trebuie sa renunte la regula ce solicita participantilor un carnet de membru al unei asociatii. Pescarul cu permisul platit la MAPDR sau la CNAFP vine la concurs si participa. Daca este bun si are ceva rezultate, sigur il va oferta o asociatie care va face ceva pentru el in schimbul cotizatiei.
EXCLUSIVÍSM = Atitudine care refuză să ţină cont de ideile sau de părerile altora
Nu cred ca va fi cum zici, peste 2-3 ani. Uiti complet ca se infiinteaza cluburi si se face federatie sportiva? Ti se pare ca la vreun sport te inscrii in campionat fara sa fi legitimat la vreun club?

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 29 Mai 2007, 12:29

Pai, daca nici un club nu vrea sa te primeasca, ce faci?
Si lasa DEX-ul... Exclusivismul are mai multe intelesuri, functie de situatie. Nu scrie in cartea de istorie ca daca la fotbal, volei, basket, etc etc este cum spui tu, la pescuit trebuie sa fie la fel. Eu fac parte dintr-o asociatie, dar la concursurile la care am participat taxa am platit-o eu, sculele le-am cumparat eu, transportul l-am suportat eu... La fotbal, cand joaca Dinamo cu Steaua, isi cumpara Danciulescu si cu Radoi mingea si isi platesc ei transportu'?!? Ce te faci daca ai 800 de oameni in asociatie si vor sa participe la un concurs 300? Cum ii opresti?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Mai 2007, 12:35

Nu mai confunda asociatia cu clubul sportiv!! E cu totul altceva si sunt alte reguli, alte legi!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Mai 2007, 12:47

vanatoruldepesti scrie: Ce te faci daca ai 800 de oameni in asociatie si vor sa participe la un concurs 300? Cum ii opresti?
nu promovezi concursul :twisted:

Scrie răspuns