APR-isti exclusivisti ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 29 Mai 2007, 13:03

Eu nu confund nimic. In momentul in care pescarii vor deveni independenti, asociatiile se vor confunda singure cu niste cluburi. Nu te ingrijora de modul cum inteleg eu lucrurile, mai bine ti-ai face griji despre felul cum inteleg pescuitul sportiv cei ce pot decide asupra lui. Ai citi mesajele divergente de pe acest site? (ma refer la cele ce au legatura cu Federatia) Cred ca mare parte dintre cei implicati nu aduc nimic constructiv. Eu nu mai vreau sa fac parte dintr-o asociatie care nu face absolut nimic pentru mine, decat imi incaseaza banii. Nici macar nu sunt anuntat cand se tine un concurs... Ai dreptate, o asociatie nu-i tot una cu un club sportiv. Un club poate face parte dintr-o asociatie. Eu nu am nimic impotriva celor de la APR si, in general, nimic impotriva unei organizatii facute pe banii altora. Fiecare isi face regulile asa cum doreste.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 29 Mai 2007, 14:47

Mihai nu te gandi ca intr-un club vei fi obligat sa accepti pe oricine sa intre .
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Mai 2007, 16:13

ovidiu14 scrie:Mihai nu te gandi ca intr-un club vei fi obligat sa accepti pe oricine sa intre .
N-am zis asa ceva! E vreun club in tara, pe orice sport, la care sa se intample asta? Nu cred.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 29 Mai 2007, 16:17

eeeee.....un fleac........m-au ciuruit :lol: :D :D :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 29 Mai 2007, 20:14

Cata vorbarie fara sens....
Nu vad un sportiv mai excusivist decat pescarul sportiv si mai ales cel de spinnig.
Sa-mi zica si mie cineva unde incepe strategia de echipa (asociatie sau club) si unde se termina in momentul in care un spinner intra in mansa de concurs?....
Dupa mine un pescar de spin poate intra intr-o competitie de pescuit si in nume propriu sau privat,cum se mai spune in alte ramuri sportive.
Pentru el clubul sau asociatia din care face parte au ramas pe mal in momentul in care el a intrat in mansa de concurs iar colegii de asociatie sau club cu care a intrat pe apa au devenit concurenti.
Pescarul care stie sa prinda peste il va prinde si in nume propriu fara sa faca parte din vreun club si va iesi campion national.
Dupa mine cel mai important lucru in pescuitul de competitie este aparitia federatiei sportive ca si autoritate sportiva in domeniul pescuitului sportiv care sa-si impuna un regulament sportiv si un program competitional national recunoscut si suficient de puternic pentru ai da campionului national legitimitate.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 29 Mai 2007, 20:41

In ciuda faptului ca nu stiu la ce reactzie sa ma astept de la muskloiu in urma acestui raspuns, vreau sa ader si eu aproape in totalitate (mai putzin faza cu : cel mai exclusivist sportiv e spinner-ul) la punctul lui de vedere.

Deci, muskloiule, subscriu!
Cordial,
Cristian

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Mai 2007, 21:02

muskaloiule, la orice sport individual e la fel. Cand sportivul isi incepe evolutia lasa in urma clubul si membrii lui si-si vede de treaba. Daca tu esti asa convins ca ajungi la fel de usor campion singur sau impreuna cu cei din club, atunci ai o problema si discutia se complica f mult. De ce sa se opreasca la campion national si sa nu devina campion mondial?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Mai 2007, 21:06

musKloiu scrie:Cata vorbarie fara sens....
Nu vad un sportiv mai excusivist decat pescarul sportiv si mai ales cel de spinnig.
Sa-mi zica si mie cineva unde incepe strategia de echipa (asociatie sau club) si unde se termina in momentul in care un spinner intra in mansa de concurs?....
Dupa mine un pescar de spin poate intra intr-o competitie de pescuit si in nume propriu sau privat,cum se mai spune in alte ramuri sportive.
Pentru el clubul sau asociatia din care face parte au ramas pe mal in momentul in care el a intrat in mansa de concurs iar colegii de asociatie sau club cu care a intrat pe apa au devenit concurenti.
Pescarul care stie sa prinda peste il va prinde si in nume propriu fara sa faca parte din vreun club si va iesi campion national.
Dupa mine cel mai important lucru in pescuitul de competitie este aparitia federatiei sportive ca si autoritate sportiva in domeniul pescuitului sportiv care sa-si impuna un regulament sportiv si un program competitional national recunoscut si suficient de puternic pentru ai da campionului national legitimitate.

tata, e dificil de identificat ce vrei tu.
dar aceasta strategie exista, incepind cu formele sale cele mai juvenile (tinutul pumnilor) pana la dat telefon si spus: "bai, pune nush ce drac de grub de 1'' de culoarea lu' peste pe jig de 2g si rupi bibanu. macar tu sa-i spargi ca io am dat blanc in mansa I. :lol: ca, de fapt...bibanul face legea, nu? :wink:
e doar parerea mea, m-au mai catalogat si altii drept paranoic pe-aici.
acum o sa sara 20 de campioni sa-mi zica ca sunt cu capu... :lol:

altfel, perfect de-acord: cluburile sportive si sponsorii lor vor face legea. apoi putin lobby si gata!
aaa, si nu in ultimul rand pistele cu patroni dezghetati.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 29 Mai 2007, 21:13

MihaiV scrie:muskaloiule, la orice sport individual e la fel. Cand sportivul isi incepe evolutia lasa in urma clubul si membrii lui si-si vede de treaba. Daca tu esti asa convins ca ajungi la fel de usor campion singur sau impreuna cu cei din club, atunci ai o problema si discutia se complica f mult. De ce sa se opreasca la campion national si sa nu devina campion mondial?
Pentru ca la noi inca discutia se poarta la nivel de campion national...nu?
Si sa nu-mi servesti lectii de manageriat sportiv si sponsorizari ca stim toti ce este ala un sponsor personal sau un club care sa-ti aseze barca pe o apa "mondiala".

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 29 Mai 2007, 21:15

@leba
astea nu sunt strategii demne de un campion... :lol:

Scrie răspuns