Petre, nu e obligatoriu sa ma crezi. Uneori nici eu nu ma cred.petre - BerTi scrie:leba scrie:leba, pe cuvant daca te cred...musKloiu scrie: dar aceasta strategie exista, incepind cu formele sale cele mai juvenile (tinutul pumnilor) pana la dat telefon si spus: "bai, pune nush ce drac de grub de 1'' de culoarea lu' peste pe jig de 2g si rupi bibanu. macar tu sa-i spargi ca io am dat blanc in mansa I.ca, de fapt...bibanul face legea, nu?
![]()
sa luam de exemplu ultimul concurs, de la VA, eu nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca la telefon, si intamplator am pescuit doua manse foarte aproape unul de celalalt...
serios acum, cred ca ar trebui ceva mai multa atentie la ceea ce posteaza pe aici participantii la concursuri, nu de alta, dar mai sunt cativa care poate ar vrea sa vina si cand vad ce scrie lumea pe aici ajung sa-si inchipuie ca e un concurs de dat telefoane... acum sa fim seriosi, un pescar klumea numai de vorbit la telefon nu are timp in concurs...

Iar eu nu am zis de VA, poate ca acolo chiar nu s-a intamplat asta. Nici vorba sa incerc sa sperii pe careva. departe de mine gandul asta.
intr-adevar, un pescar serios nu asta face intr-o competitie. perfect de-acord.