Scuzele au fost acceptate , desi ...sincer nu era cazul

Sanatate!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu ce faceti voi e o gluma Mihai. Voi si altii faceti treaba, ati dovedit-o deja. aveti si de bani pt. paza, excelentMihaiV scrie:
Si eu iti spun ca dispunem de acesti bani fara a forta neconstitutional 3000 de oameni sa dea cate 10 ron! Mai bine ma las de pescuit! Daca asta ti se pare o gluma e treaba ta.
Nu mi se pare deloc pueril sa discutam de paza. Mi se pare in schimb neeficient sa cheltuiesti bani europeni sau proprii pentru amenajarea unei ape de munte ca dup-aia sa vina braconierii si sa rada tot pestele sau sa-si spele unii masiniile rau. Asta seamana a munca in zadar. Pe de alta parte de site-ul apsalba scrie ca aveti ca obiectiv :apsalba scrie: Toata discutia cu paza, este o teorie puerila. Luati putin legea privind regimul armelor, aparuta anul trecut si va trece cheful sa angajati paznici. Numai cheltuielile cu pastrarea armamentului si te baga in faliment. Poate nu ati observat ca paza a devenit o afacere si se face de firme specializate. Duceti-va si intrebati cat costa sa va faca paza pe un rau si dati in balbaiala. Domeniul public al statului se face cu institutiile statului. De accea o asociatie trebuie perceputa de autoritati ca partener social credibil. Institutiile sunt obligate prin insasi legile lor de functionare sa constate infractiuni si contraventii piscicole. Atata timp cat o asociatiile sunt percepute ca niste grupuri de filozofi, vor fi tratate ca atare. Demonstrati autoritatilor ca sunteti parteneri de incredere si veti fi tratati ca atare. Cate asociatii au solicitat fonduri nerambusabile pentru activitatile lor de la autoritatile locale in baza Legii nr. 350/2005? Pun pariu ca nici nu ati auzut de ea.
Bai frate, e de groaza! La orice intrebare, legea cutare, legea cutare, legea cutare...apsalba scrie:... Luati putin legea ...
...de la autoritatile locale in baza Legii nr. 350/2005? Pun pariu ca nici nu ati auzut de ea.
care sunt standardele europene ? concret... ca tot vorbim de eleapsalba scrie:Faceti va rog o socoteala si vedeti aproximativ cam cati oameni si cati bani si mai ales cati ani sunt necesari pentru a aduce aceste rauri la standardele europene
am schimbat eu un pic ordinea dar cuvintele sunt aceleasi,...apsalba scrie:Parea mea este ca nu aveti format in clar rolul asociatiei. Eu cred ca o asociatie, ca persoana juridica se conduce la fel ca o societate comerciala care nu face profit. Daca asociatiile ar intelege rolul lor social (eu cel putin asa il inteleg din statutul asociatiei noastre), ar trebui sa nu mai plaga pe la usa guvernului si sa se apuce de treaba. Asociatiile au de lucru, pescarii pescuiesc.
De ce vedeti totul prin voluntariat?
Statul pune la dispozitie fonduri imense pentru reconstructie ecologica, si UE la fel.