Deci ,atentie , treaba e asa ...ca idee...MihaiV scrie:Termina ideea, sa pricepem si noi: iei 30 km si ce faci cu ei? La ce iti folosesc? Mergi numai tu la pescuit acolo, sau ce?zamfi scrie: Si legat de ideea ca se va concesiona catre asociatii de pescari si nu catre persoane (juridice) ,oare cat este de greu sa-mi fac o asociatie cu vreo doi "smecheri", sa ne dam pescari si sa iau 30 km de Mures pe care ,sigur ca da , o sa curga lapte si miere...Pentru "smecheri"!
Cum sa pescuiesc singur?!Pai de unde-mi recuperez banii? De la voi taticule pe taxa care o stabilesc eu!Sau crezi ca o poate impune compania...Dupa aceea fac (zilnic) cate un pescuit de control cu plasa sa vad cum sta fondul ,nu? Periodic cate un pescuit stiintific (eventual cu acumulatorul !)ca fac eu un documentar pentru AnimalPlanet si tot asa...Basca invitati din strainatate ca ,de , suntem comunitari...Pentru repopulari gasesc eu ,contracost , niste facturele de pe la crescatorii (ca oameni suntem ) si fac dovada de repopulari masive chiar cu pesti gen mreana,salau,etc (ca si ungurii trebe' sa traiasca...)

P.S.Ma duc sa-mi pun casca ca se anunta caderi de pietre