ALARMA!!!!NU BRACONAJULUI!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- georgel_spin
- utilizator constant
apropo de emisiuni si educatia tineretului in ce priveste respectul fata de natura si pestii nostri:
Il mai tineti minte pe Tibanu?Cu editia aia de emisiuni cu carasi zburatori,cand agata carasi in copaci si-i impusca de distractie????
Ca eu o mai tin minte,asa da catch and release,pe langa faptul ca era un cvasi analfabet si o nonvaloare in ce priveste pescuitul,mai facea si treburi de prost gust....
La ce va asteptati cand asa ceva ajunge la posturi publice,la cae au acces si copii?????
Sa nu invatam de la rex hunt cu sa tii pestele cand ii dai drumu ci sa-l agatam in copac si cu flinta dupa el ca asa am vazut la televizor ca facea "maestrul TIBANU"
Halal maestru?!?!?!?!!?!?
Il mai tineti minte pe Tibanu?Cu editia aia de emisiuni cu carasi zburatori,cand agata carasi in copaci si-i impusca de distractie????
Ca eu o mai tin minte,asa da catch and release,pe langa faptul ca era un cvasi analfabet si o nonvaloare in ce priveste pescuitul,mai facea si treburi de prost gust....
La ce va asteptati cand asa ceva ajunge la posturi publice,la cae au acces si copii?????
Sa nu invatam de la rex hunt cu sa tii pestele cand ii dai drumu ci sa-l agatam in copac si cu flinta dupa el ca asa am vazut la televizor ca facea "maestrul TIBANU"
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566
tibanu?nici nu ar merita pomenit numele lui intr-o discutie despre pescuit!toata emisiunea lui era cu el si gasca lui de "pantofari" care nu erau in stare sa prinda decat niste carasi amarati(si chestia asta tinea max 5 minute!!) si dupa aceea se apuca de gatit!si toata emisiunea plescaia si fornaia,explicandu-ne plin de solzi pe bot ce gustos e "x" sau "y" preparat!mai nou emisiunea de pe celalalt program era cu alta gasca care ne aratau noua cati bani au ei,prin ce tari se plimba(fara sa pescuiasca pt ca erau prea mahmuri sau in proces de "inmahmurire")si ce vinuri bune se fac pe langa Rin!scuze pt duritati,da nu-mi explic cum de a ajuns cineva de teapa lui pe sticla,si cum a rezistat emisiunea aia atata timp la tv!
da,asa este!la inceput am dat vina pe aviditatea omului pentru "material"proaspat.ca na acum.....am trait atatia ani in comunism pe intuneric!da cand o iei in bot emisiune de emisiune.........nus ce sa mai zic!cred ca multi se uita din inertie.mai ca e vremea nasoala si nu pot merge la pescuit,mai ca vor sa stie daca mai sunt pesti pe lumea asta si mai merita sa cotizeze cu sarg ca in fiecare an!lucru pe care oricum il face/facem!oricum avem o scuza.....ca pescari,nu o sa ne invatam minte in veci! 

Fara nici o suparare, hai sa ne uitam cite dintre mesaje sunt referitoare la o solutie. De oricare ar fi ea, buna, rea, SF, solutie sa fie. Pe urma mai vedem care este solutia buna si cum se poate aplica.
De obicei ne varsam nervii cind apare un topic potrivit, ne racorim si cam atit. Toti suntem indignati de ce vedem dar din pacate comunicam noi cu noi.
In concluzie, cum zicea si hades, ce facem mai departe?!
Sara buna la toata lumea!
De obicei ne varsam nervii cind apare un topic potrivit, ne racorim si cam atit. Toti suntem indignati de ce vedem dar din pacate comunicam noi cu noi.
In concluzie, cum zicea si hades, ce facem mai departe?!
Sara buna la toata lumea!
Solutzia s-a gasit!!!
http://www.aprclub.ro/apr-activitati.html
Doar trebuie sesizatzi!
Daca vrei insa sa participi si tu activ, ca membru, la combaterea braconajului va fi cam dificil: baietzii sunt elitisti si s-ar putea sa nu corespunzi!
http://www.aprclub.ro/apr-activitati.html
Doar trebuie sesizatzi!
Daca vrei insa sa participi si tu activ, ca membru, la combaterea braconajului va fi cam dificil: baietzii sunt elitisti si s-ar putea sa nu corespunzi!
da,ceea ce apare scris acolo,suna foarte frumos,.........rezultate...?!
nu ma intereseaza ca sunt elitisti,ca sunt un fel de club,cum ar trebui sa fie multe cluburi prin tara asta,(nu asociatii de "carton"),dar vreau sa vad si sa aud de rezultate in combaterea braconajului,a protectiei mediului,a legislatie,nu sa vad rezulatatele concursurilor la care au participat distinsii membri.
ca si aceste concursuri fac parte din viata unui club de pescuit sau a unei asociatii,este f adevarat,dar dupa umila mea parerea,acest aspect ar trebui sa fie pe ultimul loc,iar celelate ar trebui sa primeze.
cand o asociatie sau un club v-a putea face ceva in privinta acestor aspecte,acea asociatie v-a castiga f multi adepti si v-a reusi sa atraga mult mai multe fonduri,iar capacitatea ei de a realiza ceva concret in lumea pescarilor sportivi,v-a creste considerabil,dar..........pana atunci si acolo mai este muuuult.
din pacate
nu ma intereseaza ca sunt elitisti,ca sunt un fel de club,cum ar trebui sa fie multe cluburi prin tara asta,(nu asociatii de "carton"),dar vreau sa vad si sa aud de rezultate in combaterea braconajului,a protectiei mediului,a legislatie,nu sa vad rezulatatele concursurilor la care au participat distinsii membri.
ca si aceste concursuri fac parte din viata unui club de pescuit sau a unei asociatii,este f adevarat,dar dupa umila mea parerea,acest aspect ar trebui sa fie pe ultimul loc,iar celelate ar trebui sa primeze.
cand o asociatie sau un club v-a putea face ceva in privinta acestor aspecte,acea asociatie v-a castiga f multi adepti si v-a reusi sa atraga mult mai multe fonduri,iar capacitatea ei de a realiza ceva concret in lumea pescarilor sportivi,v-a creste considerabil,dar..........pana atunci si acolo mai este muuuult.
din pacate

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Eu am venit cu o propunere....
Infiintarea unei asociatii...
Am experienta in domeniu..
Dar nimeni nu a zis nimic...
Intre noi fie vorba, as cunoaste si ceva persoane influente, care ar putea face ceva, dar nu prea pot singur......
Eu sunt din Buc, as propune o intalnire, cine poate, cand poate, sa se propuna.
Cand se discuta fata in fata e altceva...
Infiintarea unei asociatii...
Am experienta in domeniu..
Dar nimeni nu a zis nimic...
Intre noi fie vorba, as cunoaste si ceva persoane influente, care ar putea face ceva, dar nu prea pot singur......
Eu sunt din Buc, as propune o intalnire, cine poate, cand poate, sa se propuna.
Cand se discuta fata in fata e altceva...
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
...braconier=c***t cu ochi
--------------------------------------------------------------------------------
...fire intinse,fire intinse.......yo as intinde niste fire de gatul celor de la agvps,care stau la birou si trimit doar pe saracu paznic muritor de foame pe teren..pe care-l cumperi cu 2 mici si o bere si apoi poti face ce te taie capu pe lac...mu am destui bani si nu este lege inca in romania,ca dupa ce ii inpusc pe toti sa pot iesi pe cautiune....poate o sa se trezeasca careva si o sa-i f**a rau de tot pe cativa pescari de astia cu dinamite si c*****ri si apoi o sa se invete minte,arata 2 amarati la televizor care nu au ce manca si prind peste cu o amarata de plasa si alti pe somes fac o gramada de banii de pe pestele prins zi de zi....nu mai scriu ca ma dor degetele si numa ma enervea da sa-i f**t pe toti paznicii si pe ai mai mari ca ei, porci mistreti ce sunt primu care o sa-mi cera permisu il inec cu tot cu pusca
...fire intinse,fire intinse.......yo as intinde niste fire de gatul celor de la agvps,care stau la birou si trimit doar pe saracu paznic muritor de foame pe teren..pe care-l cumperi cu 2 mici si o bere si apoi poti face ce te taie capu pe lac...mu am destui bani si nu este lege inca in romania,ca dupa ce ii inpusc pe toti sa pot iesi pe cautiune....poate o sa se trezeasca careva si o sa-i f**a rau de tot pe cativa pescari de astia cu dinamite si c*****ri si apoi o sa se invete minte,arata 2 amarati la televizor care nu au ce manca si prind peste cu o amarata de plasa si alti pe somes fac o gramada de banii de pe pestele prins zi de zi....nu mai scriu ca ma dor degetele si numa ma enervea da sa-i f**t pe toti paznicii si pe ai mai mari ca ei, porci mistreti ce sunt primu care o sa-mi cera permisu il inec cu tot cu pusca
Dumnezeulegeorgel_spin scrie:apropo de emisiuni si educatia tineretului in ce priveste respectul fata de natura si pestii nostri: