ALARMA!!!!NU BRACONAJULUI!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 18 Aug 2007, 19:34

georgel_spin scrie:apropo de emisiuni si educatia tineretului in ce priveste respectul fata de natura si pestii nostri:
Il mai tineti minte pe Tibanu?Cu editia aia de emisiuni cu carasi zburatori,cand agata carasi in copaci si-i impusca de distractie????
Ca eu o mai tin minte,asa da catch and release,pe langa faptul ca era un cvasi analfabet si o nonvaloare in ce priveste pescuitul,mai facea si treburi de prost gust....
La ce va asteptati cand asa ceva ajunge la posturi publice,la cae au acces si copii?????
Sa nu invatam de la rex hunt cu sa tii pestele cand ii dai drumu ci sa-l agatam in copac si cu flinta dupa el ca asa am vazut la televizor ca facea "maestrul TIBANU"
Halal maestru?!?!?!?!!?!?
Dumnezeule :shock: :shock: :shock: s-a difuzat asa ceva la televizor?Groaznic...F***i soarele pe astia care cred ca numa ei exista pe lumea asta si alte vietuitoare nu au dreptul sa traiasca :fluch :explode: :censored: Ar trebui sa sfarseasca si ei asa cum au sfarsit pestii aia :cry:

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 22 Aug 2007, 20:06

si ca tot vorbim de tv,nu credeti ca am putea capta atentia celor inmasura sa ia atitudine prin mass media tocmai
Ma refer la emisiunile existente si de ce nu poate mai avem unii dintre noi cate un prieten pe la un ziar sau la un radio sa chemam pe unu de la green peace si sa o punem de un articol sau de o un show televizat.
Poate si herr.
DAN DIACONESCU,la otv-ul lui ar mai putea umple vreo cateva ore ca de prigoana si bahmuteanca ne-am saturat cu totii??!?!?!?!
Ce pareri aveti? Si hai sa ne si apucam ca vorba goala ii saracia omului!
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Aug 2007, 20:17

felul asta de emisiuni nu prea face rating....
eventual impanate cu niste povesti de genul: desi avea cutitul infipt in spate, pescarul continua sa distruga setca proprietarului de cutzit sau l-a tras somnul in apa si a fost gasit de scafandri dand lectii de inot moacelor...
adevarata protectie a mediului e neinteresanta pt multe posturi tv

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 26 Aug 2007, 20:19

hades scrie:Eu am venit cu o propunere....

Infiintarea unei asociatii...
Am experienta in domeniu..
Dar nimeni nu a zis nimic...
Intre noi fie vorba, as cunoaste si ceva persoane influente, care ar putea face ceva, dar nu prea pot singur......

Eu sunt din Buc, as propune o intalnire, cine poate, cand poate, sa se propuna.
Cand se discuta fata in fata e altceva...
Eu vin cu o idee, ma mir ca DanR nu s-a gandit sau nu a pomenit nik de asta pana aku. O asociatie cu membrii mai uniti si mai hotarati decat membrii de pe acest forum nu exista. Eu cred ca toti am vrea sa ne bagam. Mai ales ca suntem de prin toata tara, ne putem imparti pe zone la diferite actiuni (de curatenie, combatere braconaj, etc).
Destul cu lamentarile, e timpul sa facem ceva.
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Aug 2007, 20:37

"Destul cu lamentarile, e timpul sa facem ceva."
No hai...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 26 Aug 2007, 20:59

pai hai sa ne intalnim la jumatatea drumurilor :) sau eventual la o etapa de concurs :)

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Aug 2007, 21:56

intradevar problema braconajului este o problema veche insa in ultimul timp aluat o amploare oribila , vb. cun "pescar" ,daca pot sai zic asa, in urma cu 2zile simi spunea ca a luat ceva crap ( pe mures) ca momit bine in citeva locuri si daca nu mai prinde ,vine cu sitca( am zis bine?)si atunci sa vezi recolta!!! lan intrebat :ce rost are sa prinzi asa, mai poti spune cai o satisfactie?mia raspuns ca nu prea ,dar ce conteaza ,peste sa fie!
noi suntem putini, ei sunt multi ,iar cei care trebuie sa ieie masuri , de multe ori se scuza sau pur si simplu nu poate sa extermine pe toti! cind esti sg. la pescuit si alti fac chestii dinastea nu prea le poti tine pieptul, numai daca esti nebun sau pur si simplu iti iei inima in dinti si zici 'fie ceo fi", in rest unde-s doi puterea creste. in concluzie , de multe ori putem sa facem mai mult decit aratam>
numa bine si fir intin si ape linistite si curate! 8) 8) 8)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Aug 2007, 20:37

MARIUS POPA scrie:...., de multe ori putem sa facem mai mult decit aratam>
cred ca asta e esenta :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 27 Aug 2007, 20:41

a actiona e una , insa a te retine ceva e alta!avem retineri de genul:cum reactioneaza persoana, ce zice oare?raspunde violent/poate e intelegator!... acuma depinde si de fiecare persoana in parte si de personalitatea lui!
numa bine! 8)

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 28 Aug 2007, 17:00

MARIUS POPA scrie:a actiona e una , insa a te retine ceva e alta!avem retineri de genul:cum reactioneaza persoana, ce zice oare?raspunde violent/poate e intelegator!... acuma depinde si de fiecare persoana in parte si de personalitatea lui!
numa bine! 8)
Depinde si de felul in care abordam persoana respectiva

Scrie răspuns