hades,
scuzama,dar nu s-a voit ca raspunsul meau sa sune ca o critica,ba din contra.
sigur ca violenta in timp nu poate rezolva ceva,sigur ca astfel ne transformam in infractori,dar tot asa de sigur sunt ca pe moment ( dar mai ales pe apa sub impulsul nervilor) nu este o solutie de lepadat - nu sunt agresiv de fel,de regula chiar sunt f pasnic,dar m-am saturat sa tot merg pe principiul "intoarce si obrazul celalt" iar,in societatea noastra din romania de azi,astfel de gesturi te categorisesc drept "fraierul secolului"
am inteles f bine ceea ce ai vrut sa spui legat de asociatii,iar eu am vrut sa iti arat ca nu poti modela ceva ce are cu totul alte prioritati si alta gandire.
Putem sa incercam sa ii constientizam putin si pe ei ca in afara de membrii si concursuri pot sa se implice si in altceva.
Gandeste-te putin daca ar fi din ce in ce mai putin peste din cauza braconajului si poluarii??
De unde concursuri, de unde membrii??
oare de ce nu vor sa acceada la premisa neobligativitatii asocierii,
oare de ce multe dintre ele sustin cu tarie concesionarile de lucii de apa.
oamenii si-au facut un calcul simplu,
deocamdata este nevoie de obligativitatea asocierii deoarece nu prea exista fonduri din alta parte,deci sustinem obligativitatea
facem presiuni pt concesionarea luciilor de apa,deoarece avand obiectul muncii respectiv luciul de apa gata facut,noi doar putem administra si putem culege roadele,totodata acest lucru aducandu-le si mai multi sustinatori si mai multe fonduri.
si scenariile ar putea continua cu mai multe subpuncte,dar nu are rost deocamdata.
chestia cu asociatiile care se respecta sa aibe site,.......hmm ,asta nu e un punct de plecare in categorisirea lor,dar totusi cate siteuri de acest gen cunosti?sunt mai mult de 5? nu cred
stiu bine ca solutii se gasesc si se vor gasii,ceea ce nu vom gasii curand este vointa si bunul simt coroborate cu puterea de a intelege si "pe ceilalti"
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.