AGVPS pierde procesul vinietei pe toata linia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
adiwolf
arata-mi unde am zis eu ca nu am tangenta cu pescuitul sportiv?
ma ocup de autorizatiile de pescuit sportiv si de alte chestii. dar nu decid eu politica Agentiei in materie de pescuit sportiv sau pe alte subiecte. eu execut. si pot sa-mi ofer parerea si sa fac propuneri. uneori conteaza.
cat despre parerea ca AGVPS este deja istorie te inseli. sunt inca foarte puternici si cauta sprijin la noua putere si nu numai. noul vicepresedinte cu vanatoarea e deputat UDMR si presedintele Comisiei de Silvicultura si Agricultura din camera Deputatilor. au castigat un aliat puternic in discutarea modificarilor legii pescuitului in Parlament.
mi-am mai nuantat parerea pentru ca am vazut ca lucruri care initial pareau simple sunt mult mai complicate. plus ca intre timp au aparut informatii suplimentare.
nu sunt deloc orbit de furie dar ma enerveaza cand cineva din sistemul AGVPS vine cu texte din astea, ca si cum n-ar sti cum sta treaba.
in ceea ce priveste postarile mele legat de ANPA, unde lucrez, e normal sa fie mai nuantate. ar trebui sa fiu idiot ca sa-mi tai singur craca facand declaratii incendiare pe forum. in cazuri din astea prefer sa tac si sa fac.
pana la urma brambureala, care exista mai mult sau mai putin, se datoreaza schimbarii, care era absolut necesara, si lipsei de coordonare datorata luptei surde dintre Companie si Agentie.
arata-mi unde am zis eu ca nu am tangenta cu pescuitul sportiv?
ma ocup de autorizatiile de pescuit sportiv si de alte chestii. dar nu decid eu politica Agentiei in materie de pescuit sportiv sau pe alte subiecte. eu execut. si pot sa-mi ofer parerea si sa fac propuneri. uneori conteaza.
cat despre parerea ca AGVPS este deja istorie te inseli. sunt inca foarte puternici si cauta sprijin la noua putere si nu numai. noul vicepresedinte cu vanatoarea e deputat UDMR si presedintele Comisiei de Silvicultura si Agricultura din camera Deputatilor. au castigat un aliat puternic in discutarea modificarilor legii pescuitului in Parlament.
mi-am mai nuantat parerea pentru ca am vazut ca lucruri care initial pareau simple sunt mult mai complicate. plus ca intre timp au aparut informatii suplimentare.
nu sunt deloc orbit de furie dar ma enerveaza cand cineva din sistemul AGVPS vine cu texte din astea, ca si cum n-ar sti cum sta treaba.
in ceea ce priveste postarile mele legat de ANPA, unde lucrez, e normal sa fie mai nuantate. ar trebui sa fiu idiot ca sa-mi tai singur craca facand declaratii incendiare pe forum. in cazuri din astea prefer sa tac si sa fac.
pana la urma brambureala, care exista mai mult sau mai putin, se datoreaza schimbarii, care era absolut necesara, si lipsei de coordonare datorata luptei surde dintre Companie si Agentie.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
AGVPS pierde procesul vinietei pe toate fronturile
Draga pescuitorule! In tara asta nu exista nici o asociatie de apartament, iar aceasta gaselnita a ta (voastra) nu face decat sa demonstreze inca o data,( daca mai era cazul) ca suferiti toti AGVPS-istii de aceeasi boala psihica numita GRANDOMANIE. Mai stiu pe unul caruia i-a tinut intr-adevar figura vreo 25 de ani ca pana la urma sa sfarseasca prin a fi impuscat si era ditamai sef de stat, nu de la... Cooperativa "DOR DE MUNCA' a' la AGVPS. Nici el (saracu') n-a vrut sa priceapa ca s-a cam terminat cu dictatura si ca peste tot in lume bate vantul schimbarii, inclusiv in Europa, asa cum nici voi nu vreti sa pricepeti ca s-a terminat cu Monopolul si ca asociatiile de pescari trebuie sa fie ale pescarilor, asa cum asociatiile sportive sunt ale sportivilor. Asa este in toata lumea civilizata numai la noi era ca la... nimenea! Am spus ERA, deci trebuie sa intelegeti ca s-a terminat. Trebuie sa va ajunga. Nu puteti spune ca a fost putin!!!
Dl.Adrian Ionascu ! Va rog postati adresa ANPA ca am mare nevoie de ea si nu-l gasesc, sau trimiteti-l prin mail pe adresa salmocarpatica@yahoo.com
Mii de multumiri!!!
Mii de multumiri!!!
AGENTIA NATIONALA PENTRU PESCUIT SI ACVACULTURA
Adresa: Bd. Carol I, nr. 24, sector 3, Bucureşti
Telefon: +40 213 078 638
Fax: +40 213 078 639
Datele sunt publice si le-am gasit la http://www.anpa.ro
Adresa: Bd. Carol I, nr. 24, sector 3, Bucureşti
Telefon: +40 213 078 638
Fax: +40 213 078 639
Datele sunt publice si le-am gasit la http://www.anpa.ro
Multumesc Ioan S !
Toate cele bune!
Toate cele bune!
- bluesky1ro
- utilizator constant
Salut, ne poate spune cineva care este stadiul actual al procesului cu vinieta, ce se intimpla in prezent? si apropo de schimbari acum ceva vreme cind au fost "alegerile " la AJVPS Timisoara, au fost si 2 emisiuni pe tema pescuitului la un post TV local, marturisesc ca la acea emisiune toate intrebarile publicului au fost ocolite cu tupeu, printre altele eu sustineam ideea infintarii unui telefon gen protectia consumatorului unde sa sune tot omu cind vede ca se braconiaza barbar, ca doar celulare sunt destule in tara asta, infiintarea unei ceule antibraconaj alaturi de politia locala, vad ca bani se aduna dar nu se face nimic pentru noi pescarii cu ei, evident nu s-a schimbat nimic, e o balaceala in mizerie.... ar trebui sa se depuna memorii la forumurile europene, si cred ca o sa ma apuc de asa ceva... si o sa -mi iau si un aparat cu care sa filmez si noaptea, o sa pun pe intenet actele de braconaj, poate se sesizeaza careva...
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
-
- veteran
Re: AGVPS pierde procesul vinietei pe toata linia
adrian ionascu scrie:AGVPS a pierdut procesul intentat pentru anularea articolului 7, cel privitor la vinieta. de asemenea a mai existat o actiune a AJVPS Suceava care solicita anularea intregului Ordin 1134. Pierdut si el.
probabil ca vor face recurs in ambele actiuni.
A trecut ceva vreme Dl .Ionascu si vad ca nu au prea aparut vinietele.
Deci inca oi dovada clara de dezinformare.
-
- veteran
adrian ionascu scrie:vinietele sunt deja tiparite. presupun ca va incepe distributia lor. cum aflu amanunte va anunt.
urmeaza ca AJVPS-urile sa negocieze in perioada urmatoare semnarea unor noi acte aditionale la vechile contracte, acte aditionale care sa tina cont de modificarile legislatiei din ultimii ani.
Va rog sa ne anuntati de urgenta cand apar vinietele ca sa le procuram si noi.
Dl. Ionascu unde se vor gasii aceste viniete ca dl. Popescu spunea ca la asociatii dar din cate stiu eu nu suntem obligati sa vindem produsul altuia.??????

-
- senior
unde o fi dezinformarea? ati castigat cumva procesele si eu am zis ca le-ati pierdut?
si eu sunt curios sa vad ce mai asteapta CNAFP-ul ca sa le distribuie.
probabil ca dau cu banul ca sa vada ce pret sa le puna.
sper sa n-o vad distribuita cu echivalentul a 40 de euro
nu va obliga nimeni sa vindeti vinietele. o sa-i anuntam noi pe cei interesati unde pot sa le gaseasca.
si eu sunt curios sa vad ce mai asteapta CNAFP-ul ca sa le distribuie.
probabil ca dau cu banul ca sa vada ce pret sa le puna.
sper sa n-o vad distribuita cu echivalentul a 40 de euro

nu va obliga nimeni sa vindeti vinietele. o sa-i anuntam noi pe cei interesati unde pot sa le gaseasca.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
-
- veteran
pai clar
pai nu e clar unde e dezinformare???????????????
pai in primul mesaj spuneti ca e pierdut procesul viniettei.si ca vor fi distribuite in scurt timp. ce inseamna scurt timp?
pana la ora asta nu a aparut nimic.
de ce in calitate de administrator nu luati atitudine ca sa ii puneti pe pescarii din romania in legalitate daca tot luptati pentru ei si interesele lor?
aici puteti da dovada de interes: raspundeti clar si concis si veti castiga mult respect din partea lor si nu numai.
incercati sa nu il ocoliti elegant.
va multumesc
pai in primul mesaj spuneti ca e pierdut procesul viniettei.si ca vor fi distribuite in scurt timp. ce inseamna scurt timp?
pana la ora asta nu a aparut nimic.
de ce in calitate de administrator nu luati atitudine ca sa ii puneti pe pescarii din romania in legalitate daca tot luptati pentru ei si interesele lor?
aici puteti da dovada de interes: raspundeti clar si concis si veti castiga mult respect din partea lor si nu numai.
incercati sa nu il ocoliti elegant.
va multumesc