adrian ionascu scrie:eu ma ocup la ANPA, printre altele, de pescuitul sportiv .
hopaaa!ai scapat porumbelul adriane.
parca spuneai mai demult ca tu nu ai nici o putere la ANPA,ca nu ai nici o tangenta cu pescuitul sportiv,ca tu esti un simplu redactor si purtator de cuvant pt ANPA,ca daca ai avea cum sa schimbi ceva inspre binele pescuitului sportiv,ai face-o cu draga inima si fara nici un interes.
pai acum ce sa inteleg?esti sau nu esti implicat in vreun fel,la nivel de pescuit sportiv,in deciziile acestei institutii?nu de alta,dar am observat o schimbare radicala la tine in ceea ce priveste pescuitul sportiv si recreativ.ai schimbat directia urgent cand ai vazut ca lucrurile propuse de voi la inceput nu au avut impactul scontat si au luat o alta turnura.
singurul lucru la care ai ramas consecvent este atacarea furibunda a agvps-ului oriunde si prin orice mijloace.
cred ca as intelege la un moment dat inversunarea ta impotriva lor,insa de multe ori cred ca orbit de furie,faci ca aceste atacuri sa pice in desuatitudine.crede-ma ca devii ridicol la un moment dat fara sa iti dai seama,aproape ca nu poti posta ceva pe un subiect fara sa faci vreo aluzie la AGVPS,Selaru si acolitii lui,Nastase,PSD,etc,etc.
lasa-i in plata domnului,sunt istorie deacuma,duca-se unde a dus mutu iapa.
mai bine ai concentra tirul pe cele doua institutii,ANPA si CNAFP(la care din nefericire sau fericire? esti si tu angajat)care au creat o brambureala de nedescris in randul pescarilor si in pescuitul recreativ-sportiv.
de multe ori m-am gandit ca aceasta brambureala este intretinuta voit de cateva(sau majoritatea)persoane din cele doua institutii,iar faptul ca lucrurile se misca doar intr-o directie,cea a pescuitului industrial,ma fac sa cred ca am dreptate si nu sunt eu nebun ca vad lucrurile sub un alt aspect.
stiu ca nu este normal sa "musti" mana care te hraneste,dar este moral si normal sa sesizezi si sa ataci cu aceeasi virulenta si persoanele care decid soarta pescuitului si a resurselor acvatice din institutiile mai sus amintite.
am cautat pe mai multe site-uri de profil si nu am gasit nici o referire la nici o persoana din cadrul acelor institutii,de parca acele institutii ar emite singure aberatiile care au involburat spiritele pescarilor sportivi.
cel putin ciudat,ca sa nu zic altfel.parca ar exista un fel de cenzura(sau autocenzura)in aceasta privinta.
pacat ca toate aceste energii desfasurate pe site-urile de profil nu sunt canalizate si concretizate in ceva bun pt viitorul pescuitului in tara noastra.