AGVPS pierde procesul vinietei pe toata linia

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 20 Apr 2006, 21:53

Adi, povestea cu reciprocitatea intre AJVPS-uri va tine exact pana in momentul in care un pescar, membru AJVPS X, este prins de catre Garda de Mediu sau Politia Piscicola pescuind in alt judet decat in cel in care a vizat permisul. :wink:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 20 Apr 2006, 22:04

Cu un pescar membru nu se face primavara....... da cu institutii de control ale statului roman fara numar ..... :evil:....ce reciprocitate......voi nu ati avut de aface cu astia ce formeaza "aparatul represiv"......sunt luatzi de la coada vacii...noi purtam acii discutii docte....da pe balta e jale........ :evil:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Apr 2006, 22:07

bogdane,

eu te intreb unde era garda de mediu si inspectia piscicola astazi la ora 17 cand pe balta din Nord erau 22 pescari numarati de mine?
dar joia trecuta cand la ora 18 erau peste 30 de pescari care prindeau caras si babusca plini de icre? am vazut multi pescari de pe baraj de sus si am coborat sa vad cu ochii mei ce se prinde si stand acolo cam jumatate de ora am avut surpriza sa vad ca vine o masina de politie :!: insa vai ce dezamagire,ei nu venisera decat de curiozitate si sa se intereseze ce se prinde si la ce :!: :?: :!: :shock: :shock: :shock:

si atunci te intreb eu bogdane pt ce sa mai platim o taxa in plus daca cei care sunt in drept sa faca ceva impotriva braconarii apelor sunt impasibili si incompetenti?de ce sa platesc in plus daca nu beneficiez de nimic?
fara suparare ,dar in privinta asta cel putin mie mi se pare ca e mai rau decat innainte

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 20 Apr 2006, 22:45

N-am zis eu mai sus ca i-mi vine dor de nea'Nicu cind vad ce se intimpla !?
Adi nu stiu cum functioneaza Garda de Mediu in Vilcea da pot sa-ti spun ca in Retezat daca te vad aia cu lunetele lor marinaresti , te fugare de-ti sar bosogi si daca se intimpla sa le scapi, nu mai mergi pe acolo decit daca te alegi dupa toate astea cu vreo amnezie temporara!!!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 20 Apr 2006, 22:45

am vazut multi pescari de pe baraj de sus si am coborat sa vad cu ochii mei ce se prinde si stand acolo cam jumatate de ora am avut surpriza sa vad ca vine o masina de politie insa vai ce dezamagire,ei nu venisera decat de curiozitate si sa se intereseze ce se prinde si la ce
kralii este si ei oameni....tre sa-i intelegi si pe ei......cand e cazul lasa isigna kre e si girofarul pa la mall :lol: k sa pescuieste siei..........numa sa are unditzili la ei :lol:....

kickban pe viatza ar fi o masura prea dura?...viatza-i scurta si este doar una....din pakte..... :lol: :lol: :lol:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 20 Apr 2006, 23:03

vanatoruldepesti scrie:Adi, povestea cu reciprocitatea intre AJVPS-uri va tine exact pana in momentul in care un pescar, membru AJVPS X, este prins de catre Garda de Mediu sau Politia Piscicola pescuind in alt judet decat in cel in care a vizat permisul. :wink:
Vinatorule iti inchipui cumva ca astia de i-a facut partidul sefi (sau chiar "simpli" lefegii) la Garda de Mediu sau la Politia Piscicola exista si in realitate pe teren ? Mie mi s-a parut ca nu exista asa ceva decit in textul legii ... si pe statele de plata.
Noi ca pescari avem prea mult bun-simt si ne scoatem permis, insa intreaba orice braconier iti iese in cale si te vei convinge ca Inspectia Piscicola este la fel de reala ca si ... pestisorul de aur.

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 20 Apr 2006, 23:21

Serbanele de acord cu tine in privinta abstinentei lui homosapiens... da si cind se intorceau in sinul tribului....prapad si scintei !!! cred ca majoritatea incendiilor forestiere din cauza asta se produceau... :lol: :lol: :lol:
Stii cumva ritualul si dupa infiintarea Gintei-Matriarhale, tot abstinente si alea...alea....ca bunii nostri aveau bataturi in palme nu numai de la cioplit uneltele !!! :? :? :?

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 20 Apr 2006, 23:30

vanatoruldepesti scrie:Adi, povestea cu reciprocitatea intre AJVPS-uri va tine exact pana in momentul in care un pescar, membru AJVPS X, este prins de catre Garda de Mediu sau Politia Piscicola pescuind in alt judet decat in cel in care a vizat permisul. :wink:
Asta-mi aduce aminte de bancul cu tziganul care se intorcea spre casa si pe deal se intalneste cu un seaman plin de sange ce strangea un bumerang in mana.....
"Fratelo ce ai in mana?".....asta plin de sange zice:"nu stiu". :lol: ........
"Pai daca nu stii de ce nu il arunci din mana?"
La care insangeratu:"Na ma arunca-l tu"....... :lol: :lol: :lol:

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 21 Apr 2006, 10:10

Eu candidez la acest post si am sanse, abia astept, sper sa nu fie prea multi ca o sa ne dam cap in cap si nu sunt fotbalist, asa ca nu am antrenament. Cand mi-am vizat permisul mi-au spus clar ca e valabil pe toate apele naturale cu exceptia celor de munte si a celor amenajate. Tin minte ca in urma cu ceva ani existau niste timbre pentru apele de ses si cele de munte cu care puteai sa pescuiesti in toata tara, de ce masa (scuzati de ce)nu mai exista si de ce nu au fost inlocuite imediat de vignieta?!
Pe un alt post am intrebat de pescuitul in prohibitie, mi s-a raspuns f sec "este ilegal", corect, legea este valabila numai pentru muritorii de rand si nu pentru institutiile statului si prietenii acestora. Si pana la urma cu ce drept vin sa ma controleze cand ei au transformat rauri pline de peste in canale, au taiat copaci batrani, ii ignora pe cei cu plase etc.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 21 Apr 2006, 10:50

crisp scrie:
Cand mi-am vizat permisul mi-au spus clar ca e valabil pe toate apele naturale cu exceptia celor de munte si a celor amenajate.
Ultima oara cand am avut incredere in chilipurul care mi se oferea am pierdut 100 lei la alba-neagra. Aveam 11 ani atunci.

Unii s-au fript cu Caritas.

Atentie mare in gura cui va uitati!
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Scrie răspuns