Pai ... ce raspuns mai astepti, daca n-ai cu cine ? N-am inteles.eu unul nu ma mai obosesc ca , chiar nu am cu cine .
astepatm un raspuns.
AGVPS Petrosani escrocherie pe fata
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ajvps Petrosani, escrocherie pe fata
Pescuitorul a zis
-
- veteran
-
- veteran
deci daca e asa si mai are /sau a avut numai 80 membri poate e datorita bunelor intentii pe care le are cu pescuitul in zona.
oricum raspunsul lui a fost tipic fnpsr-ist.adica total aiurea si pe langa subiect.dar probabil era rusinos sa iasa in fata cu asa raspuns .sau poate deja a avut loc sedinta si nu mai are putere sa ne raspunda
ne pare rau pityu-le si sa stii ca eu , fario si poate si altii suntem alaturi de tine si te primim in asociatia noastra
.
cu o conditie : sa nu postezi pe forumuri ca aici ca va trebuii sa recurgem ca altii
oferta e deschisa
oricum raspunsul lui a fost tipic fnpsr-ist.adica total aiurea si pe langa subiect.dar probabil era rusinos sa iasa in fata cu asa raspuns .sau poate deja a avut loc sedinta si nu mai are putere sa ne raspunda

ne pare rau pityu-le si sa stii ca eu , fario si poate si altii suntem alaturi de tine si te primim in asociatia noastra

cu o conditie : sa nu postezi pe forumuri ca aici ca va trebuii sa recurgem ca altii
oferta e deschisa
Nu inteleg de ce administratorii nu schimba titlul forumului ? Pentru unii nu ar trebui sa se intituleze"Discutii generale despre pescuit "deoarece pe ei ii intereseaza prea putin sau de loc soarta pescuitului recreativ/sportiv,dar ii intereseaza foarte mult soarta asociatilor,minerilor,care este mai destept,care este mai hot si alte discutii care nu au nici o legatura cu pescuitul. La multi ani tuturor care isi sarbatoresc onomastica.pescuitorul scrie:felicitari ptr tot ceea ce faceti din banii oamenilor stimabile pytiu.
De curiozitate de final: Cati membrii aveti in asociatie daca sunteti asa buni , si cate asociatii sunt in zona voastra.
acum sa te vedem.
eu unul nu ma mai obosesc ca , chiar nu am cu cine .
astepatm un raspuns.
multumim anticipat![]()
agvps petrosani escrocherie pe fata
Daca voi va luati dupa trout, e clar. Nu stiu cum de nu-l cunoasteti!
Indiferent cati membrii avem, nu va intereseaza pe voi. Nu dau raportul la toti p...... de pe forum !
Fario_nebunu nu e cazul sa se supere ca i-am zis ca e bolnav psihic, pentru ca se supara pe el insusi. Tu singur ai recunoscut ca esti nebun, de prima data cand te-ai logat sub username-ul asta. Daca nici nebunul nu e bolnav psihic, atunci eu sunt preot catolic (chit ca am alta religie).
Indiferent cati membrii avem, nu va intereseaza pe voi. Nu dau raportul la toti p...... de pe forum !
Fario_nebunu nu e cazul sa se supere ca i-am zis ca e bolnav psihic, pentru ca se supara pe el insusi. Tu singur ai recunoscut ca esti nebun, de prima data cand te-ai logat sub username-ul asta. Daca nici nebunul nu e bolnav psihic, atunci eu sunt preot catolic (chit ca am alta religie).
-
- veteran
Re: agvps petrosani escrocherie pe fata
Dragutule, eu nu m-am suparat, de altfel nici nu ar fi rational sa ma supar pe unul ca tine pentru ca tu nu esti o fiinta umana responsabila ci de alt fel.pityu scrie:Daca voi va luati dupa trout, e clar. Nu stiu cum de nu-l cunoasteti!

Ia, parca aud cum sariti tu si NYPD sa imi luati beregata, pe motiv ca sunt obsedat de mineri!

Hai, du-te sa citesti, nu mai pierde vremea ca trece timpul si nu vei progresa in plan spiritual mai deloc!
Re: agvps petrosani escrocherie pe fata
pityu scrie:... Ce cauti tu pe topicul asta, unde se discuta despre o asociatie, despre modul cum isi escrocheaza membrii, unde eu am intrat sa dau un sfat (avand o oarecare experienta in domeniu)?

asta-i din categoria Emil Bobu !!! o adevarata perla !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/