AGVPS Petrosani escrocherie pe fata

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pityu
veteran
veteran

ajvps Petrosani, escrocherie pe fata

Mesaj de pityu » 23 Apr 2009, 13:45

Pescuitorul a zis
eu unul nu ma mai obosesc ca , chiar nu am cu cine .
astepatm un raspuns.
Pai ... ce raspuns mai astepti, daca n-ai cu cine ? N-am inteles.

trout
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de trout » 23 Apr 2009, 15:11

din zvonuri salmo-c mai are 80 membri cotizanti

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Apr 2009, 15:37

trout scrie:din zvonuri salmo-c mai are 80 membri cotizanti
Cu sau fara Pityiu? :lol: Cica se pregateste debarcarea lui prin vot democratic, s-au saturat si ei de "copia" lui Voronin. :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 23 Apr 2009, 16:01

deci daca e asa si mai are /sau a avut numai 80 membri poate e datorita bunelor intentii pe care le are cu pescuitul in zona.
oricum raspunsul lui a fost tipic fnpsr-ist.adica total aiurea si pe langa subiect.dar probabil era rusinos sa iasa in fata cu asa raspuns .sau poate deja a avut loc sedinta si nu mai are putere sa ne raspunda :!: :!: :!:

ne pare rau pityu-le si sa stii ca eu , fario si poate si altii suntem alaturi de tine si te primim in asociatia noastra :D :D :D .

cu o conditie : sa nu postezi pe forumuri ca aici ca va trebuii sa recurgem ca altii
oferta e deschisa

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 23 Apr 2009, 18:08

trout scrie:din zvonuri salmo-c mai are 80 membri cotizanti
Ai prins din zbor niste zvonuri eronate.Daca te framanta asa tare soarta asociatiei vino la sediul ei si ti se vor da raspunsuri la toate intrebarile ca sa nu mai te chinui sa umbli aiurea sa afli lucruri care de fapt nu te privesc pe tine.

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 23 Apr 2009, 18:27

pescuitorul scrie:felicitari ptr tot ceea ce faceti din banii oamenilor stimabile pytiu.

De curiozitate de final: Cati membrii aveti in asociatie daca sunteti asa buni , si cate asociatii sunt in zona voastra.

acum sa te vedem.
eu unul nu ma mai obosesc ca , chiar nu am cu cine .
astepatm un raspuns.
multumim anticipat :!: :!:
Nu inteleg de ce administratorii nu schimba titlul forumului ? Pentru unii nu ar trebui sa se intituleze"Discutii generale despre pescuit "deoarece pe ei ii intereseaza prea putin sau de loc soarta pescuitului recreativ/sportiv,dar ii intereseaza foarte mult soarta asociatilor,minerilor,care este mai destept,care este mai hot si alte discutii care nu au nici o legatura cu pescuitul. La multi ani tuturor care isi sarbatoresc onomastica.

pityu
veteran
veteran

agvps petrosani escrocherie pe fata

Mesaj de pityu » 23 Apr 2009, 20:17

Daca voi va luati dupa trout, e clar. Nu stiu cum de nu-l cunoasteti!
Indiferent cati membrii avem, nu va intereseaza pe voi. Nu dau raportul la toti p...... de pe forum !
Fario_nebunu nu e cazul sa se supere ca i-am zis ca e bolnav psihic, pentru ca se supara pe el insusi. Tu singur ai recunoscut ca esti nebun, de prima data cand te-ai logat sub username-ul asta. Daca nici nebunul nu e bolnav psihic, atunci eu sunt preot catolic (chit ca am alta religie).

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: agvps petrosani escrocherie pe fata

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Apr 2009, 20:42

pityu scrie:Daca voi va luati dupa trout, e clar. Nu stiu cum de nu-l cunoasteti!
Indiferent cati membrii avem, nu va intereseaza pe voi. Nu dau raportul la toti p...... de pe forum !
Fario_nebunu nu e cazul sa se supere ca i-am zis ca e bolnav psihic, pentru ca se supara pe el insusi. Tu singur ai recunoscut ca esti nebun, de prima data cand te-ai logat sub username-ul asta. Daca nici nebunul nu e bolnav psihic, atunci eu sunt preot catolic (chit ca am alta religie).
Dragutule, eu nu m-am suparat, de altfel nici nu ar fi rational sa ma supar pe unul ca tine pentru ca tu nu esti o fiinta umana responsabila ci de alt fel. :lol: Intr-adevar, am ales eu insumi epitetul asta "nebunul" dar dupa cum vezi nu am recurs la injurii de tip "fraier", "retard" etc ci la ironii si "sageti" lipsite de grosolanii. In schimb am primit din partea ta potop de cuvinte de acest fel, si de aia am zis ...deh, amintirea orelor petrecute in mina, in sut, la o tuica cu Beja si ortacii! :lol: Ce e cu propozitia asta "Nu dau raportul la toti p...... de pe forum !" Ce vrea sa zica p...? pampalai, pitpalaci, papagali sau ceva si mai obscen? Vezi, fac iar pe psihologul pt ca ma obligi! Tu ai acumulata frustrare in tine dar nu te poti defula fiindca te abtii, te cenzurezi. Spre binele sanatatii tale zi verde in fata ce ai de zis si te vei simti mai bine! Altfel nu vei putea refula nici macar complexul oedipian, necum pe cele legate de pescuit...
Ia, parca aud cum sariti tu si NYPD sa imi luati beregata, pe motiv ca sunt obsedat de mineri! :lol: Pai altfel de unde vocabularul asta amice? Nu-mi spune ca ai fost marinar si l-ai avut si pe Basescu capitan si ai invatat de la el! Esti exact genul de om care urmareste asiduu emisiunile la OTV, cred ca stii ca nimeni altul ce e cu nea Jiji, cum ii mai merge lui Tolea, daca au gasit-o pe Elodia etc Evident, nu ma astept sa urmaresti ce zic Patapievici, Plesu, Solomon Marcus etc. Asa-i ca nici nu ai auzit de numele astea Pityule? Nu-i nimic, da-mi PM si iti spun ce e cu ei, sa nu deranjam topicul cu nevoia ta de culturalizare...altfel de inteles.
Hai, du-te sa citesti, nu mai pierde vremea ca trece timpul si nu vei progresa in plan spiritual mai deloc!

miky
veteran
veteran

Re: agvps petrosani escrocherie pe fata

Mesaj de miky » 23 Apr 2009, 20:58

pityu scrie:... Ce cauti tu pe topicul asta, unde se discuta despre o asociatie, despre modul cum isi escrocheaza membrii, unde eu am intrat sa dau un sfat (avand o oarecare experienta in domeniu)?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

asta-i din categoria Emil Bobu !!! o adevarata perla ! :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 23 Apr 2009, 20:59

@ Fario_nebunu...

..."paranoica" postare... :lol:

Scrie răspuns