pityu scrie:Va rog sa nu va mai mirati cum vorbesc cu fario_nebunu. Este exact limbajul lui. Daca vorbesc cu el altfel, nu pricepe. Fiecaruia trebuie sa-i vorbesti pe limba lui sa priceapa.
Pescuitorul, ca de obicei pe langa probleme. Asa si eu pot sa spun despre tine ca esti cel mai mare braconier. Asta inseamna ca asa si este? Te uiti si tu in gura la toti prostii si dupa aia te mai miri ca lumea te ia la bascalie. Asa faci, asa meriti!
Mihai! Nu te supara! De cand esti tu avocatul lui Fario_nebunu? Macar daca era un om normal, te-as fi inteles, dar asa incepi sa-mi dai si tu de gandit. De fapt incep sa cred ca acest Fario_nebunu nici nu exista cu adevarat, ci e dublura cuiva, care nu are de lucru decat sa tulbure apele pe forum. De aia nu primeste in veci nici un fel de mustrare pentru atacurile josnice la adresa utilizatorilor.
Din pacate, "cavalcada" marca Pityu la adresa mea ma obliga sa intervin, nu de alta dar micutul si inocentul lupenar (lupenestean...) deja incepe sa o ia eau de tot pe aratura si trebuie readus pe sosea!
Precizari utile:
1. Daca tu crezi ca asta e "limbajul" meu atunci iti doresc sa ai parte de el in toate ocaziile si, exact ca regele Midas care a dorit sa transforme in aur tot ce atinge la fel si tu, cand vei dori sa spui cvea frumos, tandru, sa faci o declaratie de amor unei june mineritze din Vale, sa iti iasa pe corzile vocale un dulce "muuuuuuuuu!". Pentru ca "fiecaruia trebuie sa ii vorbesti pe limba lui...."
2. Sfatul tau pentru Pescuitorul contine propozitia "Te uiti si tu in gura la toti prostii " plus epitetul "prosti", pereche cu "fraieri". Probabil ca asa sunt apelativele utilizate la reuniunile anuale ale Salmo Carpatica, mai ales cand faceti voi bilanturi si vedeti ca v-au mai pelacat din cotizanti, ca nu v-a mai inoit ANPA contractele etc. Vezi ca dpdv gramatical se zice "Te uiti in gura tuturor.....", se face acordul cu genitivul, in nici un caz cu acuzativul! Sau poate in Vale exista alte reguli, poate nu am aflat noi si alde Miron Cozma, Beja etc au scos ei o gramatica locala si vor sa o impuna intregii tari!
3. Vezi ca opinia asta cum ca "incep sa cred ca acest Fario_nebunu nici nu exista cu adevarat, ci e dublura cuiva" a mai avut-o unul tot pe forum, unul Gerula, care a crezut saracutul ca sunt dublura lui Vijelie care si el e dublura lui Miki etc etc. Acum e intr-un loc de odihna (fortata) la munte, la aer curat, sa se linisteasca....Riscul pentru tine sa dai in mania conspiratiilor e f mare, crede-ma. Si de la fandaxie la ipohondrie si apoi la
tzacalie e un pas f mic, ca sa il citez pe Nenea Iancu!

Mihai nu ma apara neaparat dar intelege unde si cand e nevoie de umor! Tu nici umor nu ai, te "ataci" imediat ce simti o urma de ironie. De aia nu intelegi!
4. Mustrari zici? Am primit garla, am fost si banat odata, am inteles si eu treptat sa ce e bine sa imi "adaptez" umorul la situatiile si personajele care se preteaza...iar tu, Pityule, fara suparare, esti un personaj....