Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu draga fario! In jos. Pentru ca al tau nu masoara nici macar atata, dupa cum spuneau gagicile cu care tu chefuiai in Straja pana picai mort de beat.Cu pastrav retinut de la 16 cm in sus?
Poate, poate, se pun legile in miscare in asa fel incat sa fie simtite de cei care le incalca !
Chiar as veni daca nu aveam deja rezervare cu intreaga familie la Cheia la o pensiune, intre 1 si 3 mai. Asadar fac deschiderea pe Teleajen. De fapt e a treia "deschidere", prima a fost pe 2 ianuarie, a doua in aprilie. Mersi de invitatie, oricum, desi stiu ca scopul tau esential a fost sa faci nitika caterinca pe seama mea! Nu stiu cum sunt membrii APS Lostrita, daca sunt ca cei de la Salmo Carpatica e clar...or fi si mineri buni pe lumea asta, de ce nu? Doar sunt si politisti inteligenti!apsalba scrie:Ca sa nu va mai certati, dati-mi voie sa va fac o invitatie si sa va masurati in talent. Vineri APS Lostrita Petrosani organizeaza prima competitie de pescuit la pastrav, la Petrila. O sa concurezi eu. Asa, de control. Sambata va avea loc si Balul pescarilor, unde se vor tine cateva competitii de halbere, ginmastica si coniac canoe. Hai Fario, baga material. Vreau sa te cunosc. Esti invitatul meu personal. Sunt convins ca nu esti chiar asa de nebun cum vrei sa pari. Sunt sigur ca o sa ma recunosti din multime. Ce zici, te tine?
Garantez ca membri APS Lostrita Petrosani sunt niste tipi de toata isprava. Daca esti de acord da-mi un mp. Sunt invitati si alti amatori de spinning (disciplina la care se va pescui).
Nu, ai inversat ordinea cronologica mai draga!pityu scrie: gagicile cu care tu chefuiai in Straja pana picai mort de beat.![]()
![]()
![]()
Nu. Numai tehnica spinning. Urmareste stirile Realitate TV. De obicei transmit imagini si comentarii de la competitie la stirile din seara respectiva.Fario_nebunu scrie:Chiar as veni daca nu aveam deja rezervare cu intreaga familie la Cheia la o pensiune, intre 1 si 3 mai. Asadar fac deschiderea pe Teleajen. De fapt e a treia "deschidere", prima a fost pe 2 ianuarie, a doua in aprilie. Mersi de invitatie, oricum, desi stiu ca scopul tau esential a fost sa faci nitika caterinca pe seama mea! Nu stiu cum sunt membrii APS Lostrita, daca sunt ca cei de la Salmo Carpatica e clar...or fi si mineri buni pe lumea asta, de ce nu? Doar sunt si politisti inteligenti!apsalba scrie:Ca sa nu va mai certati, dati-mi voie sa va fac o invitatie si sa va masurati in talent. Vineri APS Lostrita Petrosani organizeaza prima competitie de pescuit la pastrav, la Petrila. O sa concurezi eu. Asa, de control. Sambata va avea loc si Balul pescarilor, unde se vor tine cateva competitii de halbere, ginmastica si coniac canoe. Hai Fario, baga material. Vreau sa te cunosc. Esti invitatul meu personal. Sunt convins ca nu esti chiar asa de nebun cum vrei sa pari. Sunt sigur ca o sa ma recunosti din multime. Ce zici, te tine?
Garantez ca membri APS Lostrita Petrosani sunt niste tipi de toata isprava. Daca esti de acord da-mi un mp. Sunt invitati si alti amatori de spinning (disciplina la care se va pescui).De curiozitate - la concursul asta se admite si pescuit cu momeli naturale? Sau macar cu buldo si 3 muste?