AGVPS Petrosani escrocherie pe fata

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 27 Apr 2009, 16:31

Daca nu sunteti membrii in federatia apsalba nici nu va ganditi sa mergeti ca nu va lasa sa concurati . Fario , vezi ca apsalba te vrea pe drumuri ca sa nu poti pescui in alta parte :wink: Macar acum stii unde vor fi cei ce controleaza : la halbere si ceva tarie . :P

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 27 Apr 2009, 20:19

La Petrila o sa pescuiti .....unde???? peste aveti sau aduceti ca la Raul Mare ? Ca restul aveti, sigur o sa scada temperatura in seara aia pana la pragul de inghet,de atatea bucati prinse mai ales eliberate ca de ..asa e frumos.

pityu
veteran
veteran

agvps petrosani escrocherie pe fata

Mesaj de pityu » 27 Apr 2009, 22:35

fario_nebunu a zis
Cu pastrav retinut de la 16 cm in sus?
Nu draga fario! In jos. Pentru ca al tau nu masoara nici macar atata, dupa cum spuneau gagicile cu care tu chefuiai in Straja pana picai mort de beat. :lol: :lol: :lol:
Lucky a zis
Poate, poate, se pun legile in miscare in asa fel incat sa fie simtite de cei care le incalca !

Sa te-auda Dumnezeu :!:
Sa vad eu daca te mai tine sa pescuiesti vreodata pe defileul Jiului :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 28 Apr 2009, 00:16

apsalba scrie:Ca sa nu va mai certati, dati-mi voie sa va fac o invitatie si sa va masurati in talent. Vineri APS Lostrita Petrosani organizeaza prima competitie de pescuit la pastrav, la Petrila. O sa concurezi eu. Asa, de control. Sambata va avea loc si Balul pescarilor, unde se vor tine cateva competitii de halbere, ginmastica si coniac canoe. Hai Fario, baga material. Vreau sa te cunosc. Esti invitatul meu personal. Sunt convins ca nu esti chiar asa de nebun cum vrei sa pari. Sunt sigur ca o sa ma recunosti din multime. Ce zici, te tine?

Garantez ca membri APS Lostrita Petrosani sunt niste tipi de toata isprava. Daca esti de acord da-mi un mp. Sunt invitati si alti amatori de spinning (disciplina la care se va pescui).
Chiar as veni daca nu aveam deja rezervare cu intreaga familie la Cheia la o pensiune, intre 1 si 3 mai. Asadar fac deschiderea pe Teleajen. De fapt e a treia "deschidere", prima a fost pe 2 ianuarie, a doua in aprilie. Mersi de invitatie, oricum, desi stiu ca scopul tau esential a fost sa faci nitika caterinca pe seama mea! Nu stiu cum sunt membrii APS Lostrita, daca sunt ca cei de la Salmo Carpatica e clar...or fi si mineri buni pe lumea asta, de ce nu? Doar sunt si politisti inteligenti! :lol: De curiozitate - la concursul asta se admite si pescuit cu momeli naturale? Sau macar cu buldo si 3 muste?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: agvps petrosani escrocherie pe fata

Mesaj de Fario_nebunu » 28 Apr 2009, 00:19

pityu scrie: gagicile cu care tu chefuiai in Straja pana picai mort de beat. :lol: :lol: :lol:
:lol:
Nu, ai inversat ordinea cronologica mai draga!
Intai le "rezolvam" pe gagici, apoi de bucurie beam cu ele, incercam din nou sa le fericesc dar din cauza alcoolului si stresului nu prea mai puteam, atunci beam de necaz, picam sub masa, iar le trezeam pe tipe sa mai incercam doar-doar...si tot asa! :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Apr 2009, 07:11

Fario_nebunu scrie:
apsalba scrie:Ca sa nu va mai certati, dati-mi voie sa va fac o invitatie si sa va masurati in talent. Vineri APS Lostrita Petrosani organizeaza prima competitie de pescuit la pastrav, la Petrila. O sa concurezi eu. Asa, de control. Sambata va avea loc si Balul pescarilor, unde se vor tine cateva competitii de halbere, ginmastica si coniac canoe. Hai Fario, baga material. Vreau sa te cunosc. Esti invitatul meu personal. Sunt convins ca nu esti chiar asa de nebun cum vrei sa pari. Sunt sigur ca o sa ma recunosti din multime. Ce zici, te tine?

Garantez ca membri APS Lostrita Petrosani sunt niste tipi de toata isprava. Daca esti de acord da-mi un mp. Sunt invitati si alti amatori de spinning (disciplina la care se va pescui).
Chiar as veni daca nu aveam deja rezervare cu intreaga familie la Cheia la o pensiune, intre 1 si 3 mai. Asadar fac deschiderea pe Teleajen. De fapt e a treia "deschidere", prima a fost pe 2 ianuarie, a doua in aprilie. Mersi de invitatie, oricum, desi stiu ca scopul tau esential a fost sa faci nitika caterinca pe seama mea! Nu stiu cum sunt membrii APS Lostrita, daca sunt ca cei de la Salmo Carpatica e clar...or fi si mineri buni pe lumea asta, de ce nu? Doar sunt si politisti inteligenti! :lol: De curiozitate - la concursul asta se admite si pescuit cu momeli naturale? Sau macar cu buldo si 3 muste?
Nu. Numai tehnica spinning. Urmareste stirile Realitate TV. De obicei transmit imagini si comentarii de la competitie la stirile din seara respectiva.

PS Nu fac caterinca cu asa ceva. Sunt sigur ca realitatea este alta fata de ce crezi tu. Ai ramane surprins de calitatea oamenilor si a modului de organizare. Invitatia ramane oricum valabila. Vara asta avem si invitati de afara. Poate ne incrucisam pe Oasa.

PPS. Nu te mai lauda atat cu gagicile. Un proverb romanesc spune: Cainele care latra, nu musca. :lol: :lol: :lol: Si apropo, chestia aia nu se masoara la metru, ci are alte criterii de clasificare. :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns