ai reusit ceva .

nu credeam ca se va intampla ca un fnpsr-ist sa renunte.mai ales aici unde intoxicarea pescarului e gratis.
multumim si multa stima celor retrasi

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
exact asa era si la agvps si culmea,ca sa vezi coincidenta draqului si CAP-urile tot pe acest principiu au fost infintate.pityu scrie: Intr-o asociatie adevarata, bazata pe munca voluntara si nu pe salariati, nu poti umple buzunarele nimanui, eventual propriile buzunare pentru ca esti la fel de asociat ca presedintele, vicele sau secretarul. Banii se tin impreuna, bugetul de venituri si cheltuieli se voteaza in Adunarea Generala unde pot sa participe toti membrii, la inceputul fiecarui an se da raport in fata Adunarii Generale cu toate cheltuielile efectuate (pe ce s-a dat bani). Unde mai pui ca se pot vota mandate de doar un singur an (cum e cazul si la noi). Daca esti bun si lumea are incredere in tine te mai voteaza, daca nu vine randul altuia.
pityu scrie:....... nu ma intereseaza la ce asociatie va duceti. Cel mai bine este sa va faceti propriile voastre asociatii, ca sa nu mai puteti critica pe altii, ci sa dati voi insiva un exemplu bun de urmat. Cea ce faceti voi acum, prin criticarea unei sau altei asociatii fara sa cunoasteti catusi de putin activitatea lor, este defaimator la adresa voastra in primul rand si nu la ceea a asociatiilor criticate. De ce nu lasati pe cei din interiorul asociatiei sa critice. Ei ar fi cei mai in masura, iar voi n-aveti decat sa ne demonstrati in fapte ceea ce sunteti in stare sa faceti. Daca veti avea succes, noi vom fi primii care va vom felicita si vom solicita sa cadem de acord asupra unei colaborari stranse intre noi, spre binele tuturor membrilor.
Pana cand nu veniti cu ceva fapte ... va rog sa ma scuzati, dar nu pot sa va iau in seama de oameni (pescari) seriosi, ci mai degraba de pescuitori in ape tulburi, de care (din pacate!) e plin nu numai forumul dar si intreaga tara. De aia o ducem asa de bine!
hai nu zau!!???pityu scrie:Ce v-as ruga (daca nu va cer prea mult), este ca cei care sunt impotriva asocierii sa se abtina de la orice comentarii privind problemele asociatiilor, pentru ca nu este normal ca sa va bagati ca musca-n zar peste tot, chiar daca n-aveti nici o treaba cu aceste probleme, doar sa va vedeti sii voi scriind (sa nu va spun cum) pe forum. Faptul ca nu va abtineti de la aceste comentarii vadit rautacioase, nu demonsttreaza decat caracterul vostru de ... hai sa nu va jignesc in zi de Pasti!
pariem ca nu te tine??pityu scrie:Asa ca ... adio forum!
Da, e ca in bancul ala cu Stefan cel Mare si turcii! Vine Stefan in fata cetatii Neamt, bate la poarta "mama, deschide repede, sunt turcii la 3 minute de aici", bate degeaba...dupa 3 minute apar turcii "Stefane, ai pus-o, mata nu e acasa!"lucky_51 scrie:- Mama!adio, forum !
m-au batut aia !
![]()
![]()
![]()
-Ti-am zis sa nu te joci, ca e tari aia ! Bine ti-au facut !
... si voi ati inteles ce v-a convenit. E vorba de "adio forum" pentru psihopati ca fario_nebunu, nu pentru oameni normali. Asa ca Pescuitorule, nu jubila ca nu scapi de mine.Aceeasi obsesie minereasca, ceea ce denota clar ca lumina zilei existenta unei boli psihice (psihopatie)in cazul tau, care din pacate nu prea are leac. Asa ca ... adio forum!
Nici chiar asa !Preamaritule, preaslavitule.
daca nu apareai tu pescuitul era in kkt.
Sub nici o forma nu procedam la fel ca ei, pentru ca noi nu avem personal angajat. Noi suntem cu totii pescari si tot ce facem e benevol (adica munca voluntara). Prin asta ne deosebim total de ei.eu v-am spus un singur lucru: daca ati plecat dintr-un sistem nasol atunci nu procedati la fel ca ei ca nu va deosebiti cu nimic.
Care oameni, ca suntem cu totii la fel de asociati. Nu avem pe cine sa inselam, ca ne inselam pe noi insine si in primul rand nu avem cu ce sa ne inselam. Din banii care se aduna, se platesc cheltuielile curente (chirii, curent, apa, gunoi, etc.) apoi se organizeaza cateva concursuri (in limita posibilitatilor), controale pentru combaterea braconajului piscicol si a pescuitului ilegal, actiuni de protectia mediului (refacerea habitatelor populatiei piscicole) si actiuni de repopulare. Daca mai raman ceva bani se mai baga in dotarea asociatiei (un telefon, un fax, un calculator, etc.) totul putand fi verificat si controlat oricand. Nu avem cum sa ne pacalim noi intre noi, daca totul e la vedere.ba mai mult inselati increderea oamenilor mai mult.
Ufffffff, mi s-a luat o piatra de pe inima, ce zic eu piatra, ditamai bolovanul! Toata noaptea m-am zvarcolit in pat gandindu-ma la sarmanul om, cum s-a simtit el nedreptatit si a plecat asa, cu lacrimi in ochi si cu inima franta, m-au napadit ganduri negre - cine stie, poate blandul lupenar cauta un streang, poate urca de disperare pe un bloc, brrrrr, stateam deja cu mana pe telefon sa sun la Smurd cand....iata ca Maria-Sa puiu padurii revine la atac, mai agresiv si mai pus pe hatza.pityu scrie: ... si voi ati inteles ce v-a convenit. E vorba de "adio forum" pentru psihopati ca fario_nebunu, nu pentru oameni normali. Asa ca Pescuitorule, nu jubila ca nu scapi de mine.
Puteti zice orice (in limitele bunului simt), ca doar e un forum de discutii libere. Chestia cu omul beat si cu mersul la culcare este adevarat, dar nu se potriveste intotdeauna. Daca va inhaitati 5-10 useri pe forum si-l faceti harcea-parcea pe careva, nu inseamna neaparat ca aveti si dreptate. Va cunosc pe majoritatea deja - si in afara de a tulbura apele pe forumuri nu va pricepeti la absolut nimic. Sunteti niste zeo-barati, care nu vreti, nu va intereseaza si nici nu va pricepeti sa faceti ceva pentru semeni. Va incurajati in prostii unii pe altii. In trei ani de zile nu am auzit nici o fapta demna de un pescar adevarat de la voi. Numai fugiti cu totii de raspundere, blamand asociatiile ca fac sau nu fac. Daca sunteti asa de destepti de ce nu faceti voi o asociatie? Va spun eu. Pentru ca acolo e de lucru si voua va pute munca. Daca va spune cineva sa iesiti sa faceti curat pe malul apei, saritti repede ca ... uite .. apucaturi comuniste.
Prieteni! Voua va pute munca rau de tot si va e frica pentru ca intr-o zi va venii si randul vostru sa puneti mana pe ceva in tara asta. Credeti ca din aia 30 lei/an pe care i-ati dat la ANPA statul va putea sa organizeze (paza, repopulari, etc.) pescuitul sportiv in Romania? Inseamna ca nu aveti habar de problemele pescuitului cum nu am eu de alfabetul gotic.
Numai printr-o organizare solida (asociatii, federatii zonale si federatie nationala) vom putea realiza ceva in domeniul pescuitului sportiv. Vom traii si vom vedea. Cand veti ajunge la vorba mea (chiar daca poate eu nu mai apuc ziua aia) sa faceti fiecare cate un topic de cerere de iertare adresata mie. Sigur vor ajunge si la mine si atunci va voi ierta, indiferent ca voi fi pe lumea asta sau pe cealalta. Pace voua pacatosilor![]()