AGVPS Petrosani escrocherie pe fata

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 22 Apr 2009, 12:50

bv fario :D :D :D
ai reusit ceva . :D :D :D :D
nu credeam ca se va intampla ca un fnpsr-ist sa renunte.mai ales aici unde intoxicarea pescarului e gratis.
multumim si multa stima celor retrasi :D :D :D :D

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Apr 2009, 15:13

pescuitorul scrie:bv fario :D :D :D
ai reusit ceva . :D :D :D :D
nu credeam ca se va intampla ca un fnpsr-ist sa renunte.mai ales aici unde intoxicarea pescarului e gratis.
multumim si multa stima celor retrasi :D :D :D :D
:lol: :lol: :roll: Cu placere! Ideea era sa il "dam pe brazda" pe sus-numitul dar vad ca e munca de Sisif cu rezultat anemic...

adiwolf
veteran
veteran

Re: agvps petrosani escrocherie pe fata

Mesaj de adiwolf » 22 Apr 2009, 18:01

pityu scrie: Intr-o asociatie adevarata, bazata pe munca voluntara si nu pe salariati, nu poti umple buzunarele nimanui, eventual propriile buzunare pentru ca esti la fel de asociat ca presedintele, vicele sau secretarul. Banii se tin impreuna, bugetul de venituri si cheltuieli se voteaza in Adunarea Generala unde pot sa participe toti membrii, la inceputul fiecarui an se da raport in fata Adunarii Generale cu toate cheltuielile efectuate (pe ce s-a dat bani). Unde mai pui ca se pot vota mandate de doar un singur an (cum e cazul si la noi). Daca esti bun si lumea are incredere in tine te mai voteaza, daca nu vine randul altuia.
exact asa era si la agvps si culmea,ca sa vezi coincidenta draqului si CAP-urile tot pe acest principiu au fost infintate.
cum a spus si old_radu si fario,dar nu vrei sa pricepi.
stii,cand un om iti spune ca esti beat,esti indreptatit sa ii tragi o palma,dar cand mai multi iti spun acelasi lucru,te duci si te culci :wink:

pityu scrie:....... nu ma intereseaza la ce asociatie va duceti. Cel mai bine este sa va faceti propriile voastre asociatii, ca sa nu mai puteti critica pe altii, ci sa dati voi insiva un exemplu bun de urmat. Cea ce faceti voi acum, prin criticarea unei sau altei asociatii fara sa cunoasteti catusi de putin activitatea lor, este defaimator la adresa voastra in primul rand si nu la ceea a asociatiilor criticate. De ce nu lasati pe cei din interiorul asociatiei sa critice. Ei ar fi cei mai in masura, iar voi n-aveti decat sa ne demonstrati in fapte ceea ce sunteti in stare sa faceti. Daca veti avea succes, noi vom fi primii care va vom felicita si vom solicita sa cadem de acord asupra unei colaborari stranse intre noi, spre binele tuturor membrilor.
Pana cand nu veniti cu ceva fapte ... va rog sa ma scuzati, dar nu pot sa va iau in seama de oameni (pescari) seriosi, ci mai degraba de pescuitori in ape tulburi, de care (din pacate!) e plin nu numai forumul dar si intreaga tara. De aia o ducem asa de bine!

normal ar fi sa nu te intereseze daca ne ducem la o asociatie si nicidecum la care din ele,pricepi??!!
ce nu intelegi tu este faptul ca multi dintre noi nu dorim deloc aceea asociere si nici nu dorim ca alte asociatii sa se substituie celui care ne taxeaza zi de zi pt tot felul de aiureli si care nu ne da nimic in schimbul acestor taxe ba mai mult ,incearca sa scape de sarcini pasandu-le in grija altora carora le arata borcanul cu miere si ii lasa sa linga capacul.

voi cei din asociatii,v-ati batut cu pumnul in piept si la indemnul unor persoane din punctul meu de vedere destul de dubioase in ceea ce priveste moralitatea si interesele lor,a-ti initiat mica revolutie a pescuitului romanesc,revolutie care a esuat lamentabil si nu s-a soldat decat cu un mare haos.

te vaiti ca nu cunoastem remarcabilele voastre rezultate care de-a lungul celor 3 ani v-au dus catre inaltatoare culmi de glorie.
la nivel de tara sunt doar cateva asociatii - le numeri pe degetele de la maini- care au dorit sa faca si chiar au facut cateva lucruri total dezinteresate sau l-au facut pt beneficiul lor,dar si al celorlati pescari care nu faceau parte din acea organizatie si pt asta le stimez si le apreciez,dar restul.............???
ce au facut??in afara de lupta pt "bucatica de paine si scursura de miere de pe capacul borcanului'????
cum dumnezeu sa critice membri asociatiei organizatia care incearca prin orice cai mai mult sau mai putin ortodoxe si morale sa le obtina mici benefici???doar nu sunt masochisti
:lol:
voi ati promis ca veniti cu fapte si inca nu le vedem si nici rabdare nu mai avem,iar daca dumneata nu poti sa ne iei in seama,noi de ce te-am tolera si ar trebuie sa te ascultam??
pityu scrie:Ce v-as ruga (daca nu va cer prea mult), este ca cei care sunt impotriva asocierii sa se abtina de la orice comentarii privind problemele asociatiilor, pentru ca nu este normal ca sa va bagati ca musca-n zar peste tot, chiar daca n-aveti nici o treaba cu aceste probleme, doar sa va vedeti sii voi scriind (sa nu va spun cum) pe forum. Faptul ca nu va abtineti de la aceste comentarii vadit rautacioase, nu demonsttreaza decat caracterul vostru de ... hai sa nu va jignesc in zi de Pasti!
hai nu zau!!??? :shock:
si cand ar trebui sa vorbim??
doar cand ridicam osanale prea maritului conducator si fnpsr-ului???
normal ar fi sa nu ne intereseze aceste probleme,dar atat timp cat aceste organizatii incearca pe orice cai sa imi ingradeasca libertatile individuale, sa limiteze optiunile prin diverse cai si sa se substituie statului (taxatorul principal) ,sigur ca voi comenta si voi incerca sa limitez cat mai mult posibil cercurile voastre de influenta.
faptul ca voi nu va abtineti de la interesele meschine si de grup,demonstreaza vadit incapacitatea voastra de a forta legiuitorul sa emita legi clare si coerente in beneficiul tuturor
deci atat timp cat perseverati in acest tip de comportament fata de marea masa a pescarilor,nu veni dumneata si maritul tau sef sa ne dai lectii de moralitate sau sa ne analizezi caracterul.
pityu scrie:Asa ca ... adio forum!
pariem ca nu te tine??

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 22 Apr 2009, 19:01

- Mama! :cry: adio, forum ! :cry: m-au batut aia ! :cry: :cry: :cry:
-Ti-am zis sa nu te joci, ca e tari aia ! Bine ti-au facut ! :!:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Apr 2009, 21:34

lucky_51 scrie:- Mama! :cry: adio, forum ! :cry: m-au batut aia ! :cry: :cry: :cry:
-Ti-am zis sa nu te joci, ca e tari aia ! Bine ti-au facut ! :!:
Da, e ca in bancul ala cu Stefan cel Mare si turcii! Vine Stefan in fata cetatii Neamt, bate la poarta "mama, deschide repede, sunt turcii la 3 minute de aici", bate degeaba...dupa 3 minute apar turcii "Stefane, ai pus-o, mata nu e acasa!" :lol:

pityu
veteran
veteran

agvps petrosani escrocherie pe fata

Mesaj de pityu » 23 Apr 2009, 00:18

Eu am zis asta
Aceeasi obsesie minereasca, ceea ce denota clar ca lumina zilei existenta unei boli psihice (psihopatie)in cazul tau, care din pacate nu prea are leac. Asa ca ... adio forum!
... si voi ati inteles ce v-a convenit. E vorba de "adio forum" pentru psihopati ca fario_nebunu, nu pentru oameni normali. Asa ca Pescuitorule, nu jubila ca nu scapi de mine.
Puteti zice orice (in limitele bunului simt), ca doar e un forum de discutii libere. Chestia cu omul beat si cu mersul la culcare este adevarat, dar nu se potriveste intotdeauna. Daca va inhaitati 5-10 useri pe forum si-l faceti harcea-parcea pe careva, nu inseamna neaparat ca aveti si dreptate. Va cunosc pe majoritatea deja - si in afara de a tulbura apele pe forumuri nu va pricepeti la absolut nimic. Sunteti niste zeo-barati, care nu vreti, nu va intereseaza si nici nu va pricepeti sa faceti ceva pentru semeni. Va incurajati in prostii unii pe altii. In trei ani de zile nu am auzit nici o fapta demna de un pescar adevarat de la voi. Numai fugiti cu totii de raspundere, blamand asociatiile ca fac sau nu fac. Daca sunteti asa de destepti de ce nu faceti voi o asociatie? Va spun eu. Pentru ca acolo e de lucru si voua va pute munca. Daca va spune cineva sa iesiti sa faceti curat pe malul apei, saritti repede ca ... uite .. apucaturi comuniste.
Prieteni! Voua va pute munca rau de tot si va e frica pentru ca intr-o zi va venii si randul vostru sa puneti mana pe ceva in tara asta. Credeti ca din aia 30 lei/an pe care i-ati dat la ANPA statul va putea sa organizeze (paza, repopulari, etc.) pescuitul sportiv in Romania? Inseamna ca nu aveti habar de problemele pescuitului cum nu am eu de alfabetul gotic.
Numai printr-o organizare solida (asociatii, federatii zonale si federatie nationala) vom putea realiza ceva in domeniul pescuitului sportiv. Vom traii si vom vedea. Cand veti ajunge la vorba mea (chiar daca poate eu nu mai apuc ziua aia) sa faceti fiecare cate un topic de cerere de iertare adresata mie. Sigur vor ajunge si la mine si atunci va voi ierta, indiferent ca voi fi pe lumea asta sau pe cealalta. Pace voua pacatosilor :D :!:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 23 Apr 2009, 08:09

Preamaritule, preaslavitule.
daca nu apareai tu pescuitul era in kkt.
asa datorita voua este pe cumile gloriei.
eu v-am spus un singur lucru: daca ati plecat dintr-un sistem nasol atunci nu procedati la fel ca ei ca nu va deosebiti cu nimic. ba mai mult inselati increderea oamenilor mai mult.
nu am auzit unul pe forum sa zica bai e fnpsr-ul asta cu 10 clase peste altii. chiar v-ati atras destul de multi contestatari si unii chiar duri.ca sa nu mai spunem de minciunile lansate pe forum si cu siguranta si in randurile pescarilor pe care ii aveti si nu numai.
era unul, sa ma scuze ca nu ii retin numele, dar care a vazut ticalasia din fnpsr a plecat si apoi ati aruncat cu noroi in el ca una si alta.
asadar sunteti mai rai decat altii la care le cantati prohodul de 3-4 ani deoerece la voi motto-ul e :cine nu e cu voi e sigur impotriva voastra.oare mai comunisti decat altii????
ps: nu ma intereseaza sa scap de tine , era o incercare ca a lui Pavlov cu cainele si sunt ff multumit ca ai reactionat super bine. Multumesc :D :D :D :D

pityu
veteran
veteran

ajvps Petrosani, escrocherie pe fata

Mesaj de pityu » 23 Apr 2009, 13:02

Pescuitorul a zis
Preamaritule, preaslavitule.
daca nu apareai tu pescuitul era in kkt.
Nici chiar asa !
eu v-am spus un singur lucru: daca ati plecat dintr-un sistem nasol atunci nu procedati la fel ca ei ca nu va deosebiti cu nimic.
Sub nici o forma nu procedam la fel ca ei, pentru ca noi nu avem personal angajat. Noi suntem cu totii pescari si tot ce facem e benevol (adica munca voluntara). Prin asta ne deosebim total de ei.
Atunci cand lucrezi pentru salar, e normal sa te intereseze in primul rand sa ai salarii cat mai mari, prime peste prime si munca pe cat se poate de putina sau deloc. Sa nu-mi spui mie ca nu-i asa, ca nu mai sunt la prima tinerete.
ba mai mult inselati increderea oamenilor mai mult.
Care oameni, ca suntem cu totii la fel de asociati. Nu avem pe cine sa inselam, ca ne inselam pe noi insine si in primul rand nu avem cu ce sa ne inselam. Din banii care se aduna, se platesc cheltuielile curente (chirii, curent, apa, gunoi, etc.) apoi se organizeaza cateva concursuri (in limita posibilitatilor), controale pentru combaterea braconajului piscicol si a pescuitului ilegal, actiuni de protectia mediului (refacerea habitatelor populatiei piscicole) si actiuni de repopulare. Daca mai raman ceva bani se mai baga in dotarea asociatiei (un telefon, un fax, un calculator, etc.) totul putand fi verificat si controlat oricand. Nu avem cum sa ne pacalim noi intre noi, daca totul e la vedere.
Cu pacalitul umblati voi. Stii cum e. Hotul striga ... HOTII!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: agvps petrosani escrocherie pe fata

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Apr 2009, 13:11

pityu scrie: ... si voi ati inteles ce v-a convenit. E vorba de "adio forum" pentru psihopati ca fario_nebunu, nu pentru oameni normali. Asa ca Pescuitorule, nu jubila ca nu scapi de mine.
Puteti zice orice (in limitele bunului simt), ca doar e un forum de discutii libere. Chestia cu omul beat si cu mersul la culcare este adevarat, dar nu se potriveste intotdeauna. Daca va inhaitati 5-10 useri pe forum si-l faceti harcea-parcea pe careva, nu inseamna neaparat ca aveti si dreptate. Va cunosc pe majoritatea deja - si in afara de a tulbura apele pe forumuri nu va pricepeti la absolut nimic. Sunteti niste zeo-barati, care nu vreti, nu va intereseaza si nici nu va pricepeti sa faceti ceva pentru semeni. Va incurajati in prostii unii pe altii. In trei ani de zile nu am auzit nici o fapta demna de un pescar adevarat de la voi. Numai fugiti cu totii de raspundere, blamand asociatiile ca fac sau nu fac. Daca sunteti asa de destepti de ce nu faceti voi o asociatie? Va spun eu. Pentru ca acolo e de lucru si voua va pute munca. Daca va spune cineva sa iesiti sa faceti curat pe malul apei, saritti repede ca ... uite .. apucaturi comuniste.
Prieteni! Voua va pute munca rau de tot si va e frica pentru ca intr-o zi va venii si randul vostru sa puneti mana pe ceva in tara asta. Credeti ca din aia 30 lei/an pe care i-ati dat la ANPA statul va putea sa organizeze (paza, repopulari, etc.) pescuitul sportiv in Romania? Inseamna ca nu aveti habar de problemele pescuitului cum nu am eu de alfabetul gotic.
Numai printr-o organizare solida (asociatii, federatii zonale si federatie nationala) vom putea realiza ceva in domeniul pescuitului sportiv. Vom traii si vom vedea. Cand veti ajunge la vorba mea (chiar daca poate eu nu mai apuc ziua aia) sa faceti fiecare cate un topic de cerere de iertare adresata mie. Sigur vor ajunge si la mine si atunci va voi ierta, indiferent ca voi fi pe lumea asta sau pe cealalta. Pace voua pacatosilor :D :!:
Ufffffff, mi s-a luat o piatra de pe inima, ce zic eu piatra, ditamai bolovanul! Toata noaptea m-am zvarcolit in pat gandindu-ma la sarmanul om, cum s-a simtit el nedreptatit si a plecat asa, cu lacrimi in ochi si cu inima franta, m-au napadit ganduri negre - cine stie, poate blandul lupenar cauta un streang, poate urca de disperare pe un bloc, brrrrr, stateam deja cu mana pe telefon sa sun la Smurd cand....iata ca Maria-Sa puiu padurii revine la atac, mai agresiv si mai pus pe hatza.
Intai o da cotita: vezi Doamne, adio le spune El psihopatilor...dom'doctor, dar ce bine ii cunoasteti pe astia, aveti multi pe acolo pe la Salmo Carapatika? Nu te-ai intrebat de ce atragi in jurul tau atatia "bizari" (in conceptia ta)? Nici sa nu te intrebi, cine stie ce mai descoperi, si iar dai in depresie si fandaxie! :lol:
Doi: chestia cu omul beat...ti se potriveste manusha, cu precizarea ca "beat" in cazul tau = plecat cu pluta, posesor de gugustiuci la mansarda, intelegi tu ce vreau sa zic!
Ne inhaitam contra ta, inocentule si neprihanitule? Un fel de "gang-banging", nu? Daca nu ar fi tragic felul in care vezi tu polemicile, e drept colective, ar fi comic. Se spune ca ridicolul nu doare...cumva simti vreo durere? Nu, atunci e bun diagnosticul meu. :lol:
Trei: cei care nu iti impartasesc idealurile "generoase" de tip CAP, colhoz, sovhoz...sunt "zero-barati" si "le pute munca". Cata inventivitate la "epitete" denigratoare, stimabile, excat limbajul agentilor din PCR care ii indemnau pe tarani in anii 50 sa scape de chiaburi si sa se colectivizeze! Si "chiaburul" era "zero barat" si "puturos", nu? Ce mai conteaza ca de fapt erau taranii care prin munca si curaj de a investi devenisera elita economica a satelor? Daca nu erau cu noi erau dusmanii nostri! Iata cum te diagnostichez eu pe tine: ai o nevoie imperioasa, vitala, de dusmani. Fara ei, demonii tai launtrici incep sa te roada si sa te chinuie. Asta ca sa fac si eu putin pe psihologul... :lol:
Urmeaza logic atacul la ANPA, singurul punct in care spui ceva cat de cat rational: intr-adevar, nu ma astept ca cei 30 de lei sa ajunga pe bune in repopulari si amenajari, mai degraba in vile si masini de lux ale sefilor...Dar cu vremea lucrurile vor incepe sa se schimbe. Macar de gura UE daca nu de a lui Boc...Quantumul de 30 lei e mic, corect, ar fi putut fi de 50 lei, sa zicem, macar sa stim ca destinatia banilor e aia buna. Cat despre alfabetul gotic, mon cher, nu iti fa iluzii, tu nici pe asta latin nu il stii bine, ca sa nu mai zic de reguli ortografice, ortoepice...nu mai insist ca iar iti vin ganduri din alea cu blocul, funia etc. Depresivii in general trebuie laudati nu criticati!
Finalul e apoteotic, ma duce cu gandul la monologul lui Stefan din piesa "Apus de soare" - "Cand veti ajunge la vorba mea (chiar daca poate eu nu mai apuc ziua aia) sa faceti fiecare cate un topic de cerere de iertare adresata mie". Din nou fac pe psihologul: ai nevoie sa stii ca de fapt tu ai dreptate, mania persecutiei (nu mai apuc ziua...= dau coltul, bat palma cu Sf Petru), sindromul eroului salvator (El, magnificul, ne va ierta de pe lumea ailalta...vezi ca ajungi ca nea Jiji care urla cu catusele la maini ca el e Mesia incatusat iar Barabas e liber... :lol: ai naibii astia din clanul Barabas cum stiu ei mereu sa se coalizeze si sa ramana liberi)
Pace si tie pacatosule ...pardon Neprihanitule, feciorule, spuma laptelui! :lol: :lol: PS - bine ca ai "revenit" printre noi ca ti se simtea deja lipsa! :evil:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 23 Apr 2009, 13:34

felicitari ptr tot ceea ce faceti din banii oamenilor stimabile pytiu.

De curiozitate de final: Cati membrii aveti in asociatie daca sunteti asa buni , si cate asociatii sunt in zona voastra.

acum sa te vedem.
eu unul nu ma mai obosesc ca , chiar nu am cu cine .
astepatm un raspuns.
multumim anticipat :!: :!:

Scrie răspuns