Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
stelica
- junior

-
A inceput eliberarea permiselor ANPA,dar te obliga sa platesti din nou suma de 30 lei a doua oara

mai multi pensionari sunt recunoscuti doar daca au 65 ani, in ciuda faptului ca minerii sunt multi pensionati dupa 45 ani. Dl Stoica da vina pe cei de la judet,(partidul vinovat) si el s-a scos daca vrei platesti daca nu te trimite la ei

Astazi am platit pt ultima oara dupa 12 ani scaunul lui Stoica si sunt convins ca toti care gandesc vor face la fel.Ar fi multe bipuri de spus,dar le las sa le spuneti voi. Sarbatori Fericite

pt toti pescarii
-
pityu
- veteran

Stelica a zis
Astazi am platit pt ultima oara dupa 12 ani scaunul lui Stoica
Sincere Felicitari!
-
alexis
- utilizator constant

Nu-i o problema dar sigur AGVPS-ul de la anul KAPUT.Anul asta bucurati-va cum s-a bucurat BUCUREL cand a vazut aia masii.Daca mai iau si 30 ron peste cei taxati inainte e o problema.La unii desigur, eu sigur o sa uit ca e prohibitie si pestii o sa ajunga direct in tigaie cu aroma de mujdei si o bere la rece.Multa sanatate AGVPS-istilor si celorlalti parteneri de pescuit.Si alta data,si alta data, o s-o facem si mai lata,pana nu mai ramane peste in balta....UIT DAR NU RAMAN DATOR.AVIZ agvps ajvps.....am sa va fac zile grele pana o sa-mi pupati mainile.
-
APSHD
- veteran

In Valea Jiului mai aveti ca alternativa inca 2 Asociatii serioase in afara de AJVPS
-
stelica
- junior

-
De la anul, acum fapta este consumata,bani dati nervi consumati,macar pastele sa fie linistit,sa speram ca nu se mai schimba legile si sa se lumineze si oamenii

Un PASTE FERICIT si pe langa miel si un peste pe masa

-
pityu
- veteran

Fie ca "Sarbatoarea Invierii Domnului" sa ne lumineze mintile tuturor pescarilor, sa reusim sa iesim cumva din haosul care domneste asupra pescuitului sportiv romanesc!
Va rog sa ma credeti pe cuvant ca nu ma intereseaza catusi de putin cine cu cine se va asocia, dar singurul lucru pe care-l doresc pescarilor este acela de a avea curajul si forta sa-si hotareasca ei insisi propriul destin si sa nu se mai lase condusi de nepescari, care nu au nici un interes comun cu pescuitul sportiv (gen - Magneziu, Calciu, Stoica si alte elemente mai mult sau mai putin chimice

)!
Va doresc tuturor un Pasti Fericit!
-
MihaiV
- Moderator

pityu scrie: singurul lucru pe care-l doresc pescarilor este acela de a avea curajul si forta sa-si hotareasca ei insisi propriul destin si sa nu se mai lase condusi de nepescari, care nu au nici un interes comun cu pescuitul sportiv (gen - Magneziu, Calciu, Stoica si alte elemente mai mult sau mai putin chimice

)!
L-ai uitat pe Popescu!

-
pityu
- veteran

Eu cred ca-l cunosc cel mai bine pe Popescu dintre cei care navigheaza de obicei pe aici si vreau sa va spun cu mana pe inima ca gresiti cu totii atunci cand il judecati. Este cel mai capabil in problematica organizarii activitatii de pescuit sportiv si este omul care a si facut (intreprins) ceva (si nu putin) pentru reorganizarea pescuitului sportiv la nivelul tarilor civilizate. Faptul ca are si lacune este un lucru cat se poate de normal. Nu cred ca exista nici unul dintre noi care ar putea sa spuna ca el e perfectiunea intruchipata.
Fane Popescu daca avea sustinerea voastra , a tuturor celor care-l injurati necontenit, eram deja departe, cu cel putin 50% din probleme rezolvate. Eu nu sunt nici avocatul lui si nici nu sunt intr-o relatie de prietenie extraordinara cu el ca sa ma banuiti de partinire. Un om ca el ar trebuii ajutat si nu blamat. De ce nu vreti sa veniti cu totii in FNPSR si sa facem o Federatie puternica, pentru ca in fond si la urma urmei asta este rezolvarea. O singura federatie puternica si daca ar fi sa-i copiem pe vecinii nostrii unguri, mai multe federatii zonale sau chiar judetene.
Nu e nici o copie a AGVPS-ului, cum toti incercati sa acreditati ideea, ci asta este organizarea ideala a pescuitului sportiv la nivel national. Sunt atatea tari care aplica aceasta schema de organizare (hai sa-i zicem si organigrama, daca doriti). Daca ne vom asocia numai noi pescarii si nu mai primim paraziti intre noi, care numai sa profite de pe urma hobbyului nostru preferat (balastul care ne tine pe loc si ne incarca inutil notele de plata cu salariile lor babane) si bineinteles daca stim sa ne alegem conducatorii dintre noi (pescarii), nu se poate spune ca suntem un alt AGVPS cu o alta palarie.
Sper din toata inima sa nu jignesc pe nimeni in noaptea de inviere, dar o organizatie, fie ea si de pescuit sportiv sau vanatoare, bazata pe principii communiste si nereformata in paralel cu societatea pe principii democratice, nu mai poate traii prea mult. Oricum reforma in pescuitul sportiv este foarte intarziata si asta datorata in primul rand ignorantei pescarilor, care nu vor sa se implice sub nici o forma, asteptand totul de la stat, ori statul numai grija noastra nu o are coplesit si el de greutatile tranzitiei.
Mihai! Multa sanatate prietenilor Clujeni! Un Paste Fericit, plin de Bucurii va doresc!
-
lucky_51
- veteran

Dupa un asemenea discurs au urmat, aplauze, urale din parte celor 27 de asociatii inscrise la aderare si scandari de genul FNPSR = Frontul National pentru Salvarea Pescarilor Rebeli !
In urmatorul discurs se asteapta expunerea diferentei dintre cele doua tipuri de asociatii. O asteptam cu drag.

-
old_radu
- veteran

pityu scrie:... De ce nu vreti sa veniti cu totii in FNPSR ...?
...in urma cu aproximativ 60 ani , ne chemau , tot asa , in C.A..P. si P.C.R.
...mai lasati-ne ...ca poate suntem satui sa umplem buzunarele cuiva ... degeaba
...Nostradamus-ul pescarilor...