AGVPS Petrosani escrocherie pe fata

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 24 Apr 2009, 21:14

si o ''ultima ora'' la subiect....

http://www.romanialibera.ro/index.php?page=19

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: agvps petrosani escrocherie pe fata

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Apr 2009, 22:13

dragos74 scrie:
:lol: :lol: :lol:
si tot in amintirea marelui Caragiale sa atasam un citat care sa completeze perla de mai sus ...adica...::
pityu a scris:
... Ce cauti tu pe topicul asta, unde se discuta despre o asociatie, despre modul cum isi escrocheaza membrii, unde eu am intrat sa dau un sfat (avand o oarecare experienta in domeniu)?
''...pe topicul asta de gogomani intre care eu sunt cel dintai...''
:lol: :lol:
Hahaha, exact! Subconstientul i-a jucat o festa stimabilului cetatean de onoare al Lupeniului! De fapt daca nu a zis chestia cu "forumul de gogomani" e doar din cauza ca s-am temut sa nu ia ban! Ia sa fi fost Dan, Tavi si ceilalti in vacanta sa vezi ca epitete mai "lipea" de forum!

pityu
veteran
veteran

ajvps Petrosani, escrocherie pe fata

Mesaj de pityu » 27 Apr 2009, 07:20

Vai si amar de voi, gasca de smecheri! Chestia cu Caragiale e o interpretare tampita a voastra, cu scopul de a mai face baza de mine. Nu ma deranjeaza catusi de putin, stiind ca am de-a face cu o gasca de smecheri care nu-si mai incap in piele si care nu sunt buni de altceva decat sa se vada scriind (ca vai si-amar) pe forum.
Uitati-va si voi ce ati fost in stare sa faceti dintr-un topic dedicat unei probleme deosebit de grave cu care se confrunta membrii AJVPS Filiala Petrosani. Daca as fi in locul colegului care a initiat topicul, v-as adresa cateva cuvinte "dulci" pe care le-ati merita cu prisosinta. Poate vedea oricine ca din toti cei care au intervenit la subiectul propus de colegul nostru de forum, sunt singurul care am dat un sfat cat de cat la obiect. Restul v-ati batut doar joc de acel om si de ceilalti membrii ai Filialei Petrosani, al AJVPS, care asteptau alte interventii, eventual cateva sfaturi legat de ceea ce ar putea ei sa faca, pentru a intra in posesia permisului ANPA.
Ce sa va mai spun? Jalnice prestatii ale desteptilor forumului :!:

stelica
junior
junior

Mesaj de stelica » 27 Apr 2009, 08:32

Dl Pityu multumesc :lol: mi-ati luat vorbele din gura,alta data am sa deschid un topic pt jigniri,bascali,mineriade si alte subiecte pt colegi nostri. Permisele ANPA vor fi platite din nou pt cei din AGVPS Petrosani hotarare de partid,multi au si platit,daca eram mai interesati toti puteam face sa ne fie bine noua nu lor :evil: poate la anu.Partea buna este ca cel putin 50 colegi pescarii vor renunta la servicile AGVPS si pana la anul nu se stie cati ni se vor alatura :twisted: Fir intins pt 1MAI muncitoresc la munte binenteles

pityu
veteran
veteran

ajvps Petrosani, escrocherie pe fata

Mesaj de pityu » 27 Apr 2009, 08:56

Ma bucur pentru interventia ta Stelica si ai din partea mea tot sprijinul in orice probleme legate de pescuitul sportiv, fara a avea pretentia sa vii membru la noi (ca sigur, colegii smecheri asa vor interpreta totul).
Bine ca pana la urma va aduc permisele si puteti pescuii in legalitate!
Fir Intins!

trout
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de trout » 27 Apr 2009, 09:03

au permise anpa. si in baza cuponului de pensie elibereaza si permise gratuit pt pescari pensionari

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: ajvps Petrosani, escrocherie pe fata

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Apr 2009, 09:31

pityu scrie:Vai si amar de voi, gasca de smecheri! Chestia cu Caragiale e o interpretare tampita a voastra, cu scopul de a mai face baza de mine. Nu ma deranjeaza catusi de putin, stiind ca am de-a face cu o gasca de smecheri care nu-si mai incap in piele si care nu sunt buni de altceva decat sa se vada scriind (ca vai si-amar) pe forum.
Uitati-va si voi ce ati fost in stare sa faceti dintr-un topic dedicat unei probleme deosebit de grave cu care se confrunta membrii AJVPS Filiala Petrosani.
Baieti, v-am zis eu ca pana la urma stimabilul o sa se prinda! :lol: :lol: E drept ca i-a luat tare mult. Asadar suntem "smecheri" zici tu? Ori "jmecheri"? Mda, asa o fi! Cica astea sunt perechi antagonistice naturale; pisica si cainele, nebunul si psihiatrul, fraierul si smecherul etc. Se spune ca la fiecare 10 secunde in lume se naste un fraier, important e sa il detectezi. Pentru asta trebuie sa ai stofa de smecher! :lol: Eu unul declar ca mi-am facut datoria: am detectat una bucata fraier. Restul...gasiti-i voi!
OK, Stelica ai dreptate, nu iti mai deturnam subiectul ca nu e frumos. Vorba aia, daca iti gonim friaierii din topic nu mai ai cu cine il face, nu? :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: ajvps Petrosani, escrocherie pe fata

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Apr 2009, 09:40

pityu scrie:Ma bucur pentru interventia ta Stelica si ai din partea mea tot sprijinul in orice probleme legate de pescuitul sportiv, fara a avea pretentia sa vii membru la noi (ca sigur, colegii smecheri asa vor interpreta totul).
Bine ca pana la urma va aduc permisele si puteti pescuii in legalitate!
Fir Intins!
Deci Pityu ofere aprijin pentru pescuit sportiv, mai sa fie! Sportiv cam in ce fel? Cum practicati voi in zina Lupeni, pe Braia si Beleia? Cu pastrav retinut de la 16 cm in sus? Sir de 6 muste? Pai dragule, chiar ca poti oferi sprijin, macar sa umple Stelica tigaia cu pistruiati de 1 mai! :lol: Fii bun si zi-i si o reteta culinara, macar sa ii fie bine pana la capat!
Legalitatea.....ce preocupat esti tu Pityule de lege, mai sa fie! De unde atata schimbare pe fiinta ta metafizica? :lol:

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 27 Apr 2009, 12:48

Cu asemenea stil de pescuit, dispar ,,Salmonidele'' si raman doar Carpatii ! :D :D

Poate, poate, se pun legile in miscare in asa fel incat sa fie simtite de cei care le incalca ! :oops:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Apr 2009, 14:55

Ca sa nu va mai certati, dati-mi voie sa va fac o invitatie si sa va masurati in talent. Vineri APS Lostrita Petrosani organizeaza prima competitie de pescuit la pastrav, la Petrila. O sa concurezi eu. Asa, de control. Sambata va avea loc si Balul pescarilor, unde se vor tine cateva competitii de halbere, ginmastica si coniac canoe. Hai Fario, baga material. Vreau sa te cunosc. Esti invitatul meu personal. Sunt convins ca nu esti chiar asa de nebun cum vrei sa pari. Sunt sigur ca o sa ma recunosti din multime. Ce zici, te tine?

Garantez ca membri APS Lostrita Petrosani sunt niste tipi de toata isprava. Daca esti de acord da-mi un mp. Sunt invitati si alti amatori de spinning (disciplina la care se va pescui).

Scrie răspuns