AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Noi 2007, 11:00

Nu se lamureste pescuitul sportiv intrucat seful ei suprem gigi, zis prietenul pescarilor, da cu subsemnatul pe la DIICOT, in legatura cu marea populare a Dunarii cu sturioni. Ce este de neinteles, este de ce ministrul agriculturii tine pe functie un prezumtiv infractor. Mai nou destinul pescuitului si pisciculturii a fost pasat secretarei de stat Harabagiu, care nu poate fi contactata.
Am postat un topic in care am aratat cum bossii de la CNAFP au umflat banii pescarilor sportivi prin delegarea unor obligattii ce le reveneau prin lege si sau comportat cu asociatiile ca si cum ar fi fost societati comerciale. Nu am vazut nici un fel de reactie din partea celor ofuscati.
Indiferent ca place sau nu altora, am ajuns la concluzia ca autoritatilor nu pot fi obligate sa respecte legea decat prin justitie, iar reforma clasei politice va fi facuta de parchet. Este dureros ca intr-o tara europeana sa se intample asa ceva. In ceea ce ma priveste, atat cat am sa pot si indiferent de parerile altora, voi continua aceste actiuni asumandu-mi toate riscurile.

PS. Ultima actiune - obligarea tot prin instanta a Agentiei judetene de protectie a mediului sa anuleze autorizatiile de exploatare balast de pe raurile din judetul Alba. Merita un scurt comentariu. In urma sesizarilor facute, un control efectuat de prefect si institutiile abilitate au constatat nereguli grave in functionarea acestora. Rezultatul? Controlul a fost suspendat.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 11 Noi 2007, 12:00

apsalba scrie:am ajuns la concluzia ca autoritatilor nu pot fi obligate sa respecte legea decat prin justitie, iar reforma clasei politice va fi facuta de parchet..
din pacate, lipsa grava de speranta nu este data de lupta actualei clasa politice pentru a supravietui,... ci de faptul ca si daca moare... n-avem cu ce o inlocui... nu avem valori adevarate, ca personalitati... si nici dorinta politica de a schimba ceva...
apsalba scrie:Este dureros ca intr-o tara europeana sa se intample asa ceva. .
o doare in pix pe UE de noi,... a aratat suficient de bine cat este de ipocrita, acu' de curand, chiar cu cazul Regianei,... pana nu demult ne dadea in cap cu discriminarea si drepturile minoritatilor, dandu-le nas,... pentru ca imediat cum s-a lovit de problema, sa ne arate ca de fapt Hittler nu doarme... numa sta de veghe... :lol:
asa e in toate aspectele atitudinea UE fata de ce se intampla la noi
apsalba scrie:PS. Ultima actiune - obligarea tot prin instanta a Agentiei judetene de protectie a mediului sa anuleze autorizatiile de exploatare balast de pe raurile din judetul Alba. Merita un scurt comentariu. In urma sesizarilor facute, un control efectuat de prefect si institutiile abilitate au constatat nereguli grave in functionarea acestora. Rezultatul? Controlul a fost suspendat.
chestia asta, nu stiu de ce dar nu mi se pare ca ar contine ceva surprinzator... ba dimpotriva, socant ar fi fost sa se rezolve ceva,..
in cazul balastierelor pe rauri,... nu se va intampla nimic pana nu se vor consuma toti banii care trebe consumati,... cifrele sunt prea mari ca cineva sa bage in seama amanunte de astea cu albiile raurilor,... is constructii de facut, sosele, ... tunuri grele,... atat UE trebe sa-si duca investiile la indeplinire aici, ca nu ne face nimic moca,... cat si ai nostri alesi trebe sa-si incheie cu succes "tunurile" in care s-au angrenat,... dupa aia poate ca,... deocamdata is sume grele de impartit care nu lasa loc nici de vise daramite de sperante...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Noi 2007, 15:09

miky scrie: o doare in pix pe UE de noi,... a aratat suficient de bine cat este de ipocrita, ......
asa e in toate aspectele atitudinea UE fata de ce se intampla la noi
mare adevar graiesti miky.
din pacate si restul comentariului tau e cat se poate de cinic,dar adevarat 100% :cry:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 12 Noi 2007, 15:39

cel mai mult pe topicul asta imi place ca toata lumea spune niste adevaruri crunte dar numai aps alba se incurajeaza si spera sa mai ciupeasca putina incredere de la pescari.doar doar se va lega ceva de acea federatie de pescari care deocamdata o recunosc doar unii din muntii apuseni.
mult noroc
:D :D

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 12 Noi 2007, 15:50

macar incearca sa faca ceva, in loc sa se vaite tot timpul. cat e de bine sau de rau ceea ce face, numai timpul o va demonstra.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

ando
utilizator constant
utilizator constant

ajvps

Mesaj de ando » 12 Noi 2007, 15:57

ma ti facut curios pai atunci cum de aici in neamt ei fac inca legea ?o lege cam scumpa pt multi pescari ;sunt acei stabi care ne iau banii si nu ofera nimic in schimb braconierii se bucura de<imunitate>;ei vin ne controleaza iar daca dai cu mai mult 2 bete te amendeaza <ca asa scrie in regulamet.

SorinM13
senior
senior

Re: ajvps

Mesaj de SorinM13 » 12 Noi 2007, 16:52

ando scrie:o lege cam scumpa pt multi pescari..............ei vin ne controleaza iar daca dai cu mai mult 2 bete te amendeaza <ca asa scrie in regulamet.
asa si scrie la regulament si...cam ce scrie acolo ar trebui respectat. La spin nici sa vrei nu poti da cu 2 bete deodata daramite cu mai multe

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Noi 2007, 18:02

fisherman scrie:macar incearca sa faca ceva, in loc sa se vaite tot timpul. cat e de bine sau de rau ceea ce face, numai timpul o va demonstra.
de ce nu deschizi un topic nou ceva gen "Bilant sf de an asociatii de pescari" ??
in care fiecare sa vina si sa expuna ce a facut pt binele pescuitului si pescarului roman???
nu crezi ca ar fi interesant??poate asa vedem si noi realitatea (ma indoiesc ca vor subscrie toate asociatiile) si poate asa putem judeca mai simplu si mai usor.
fac pariu ca in materie de populari ale apelor,curatirea unei balti sau a unui segment de rau,nu cred sa fie mai mult de 5-8 asociatii(in toata tara) care sa poata afirma ca au facut acest lucru
timpul??
cred ca timpul a trecut deja si nimeni nu mai are rabdare sa asculte sloganuri de genul,"vom face si vom drege si vai ce amarati suntem noi si ce bogati sunt ceilalti care nu ne lasa sa facem nimic"
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Noi 2007, 18:15

pescuitorul scrie:cel mai mult pe topicul asta imi place ca toata lumea spune niste adevaruri crunte dar numai aps alba se incurajeaza si spera sa mai ciupeasca putina incredere de la pescari.doar doar se va lega ceva de acea federatie de pescari care deocamdata o recunosc doar unii din muntii apuseni.
mult noroc
:D :D
sincer Pescuitorule, cu postarea asta m-ai dezamagit ca si in mod frecvent cu ultimele tale postari...
si ti-o zic din postura unuia care chiar l-a combatut pe apsalba de pe pozitiile cele mai virulente...(nu-i asa apsalba ? :lol: )
si asa cum cred ca se stie pe aici ca nu sunt de loc unul dintre sustinatorii lui apsalba (nu doar de dragul contrazicerii ci efectiv pentru ca avem moduri diferite de a privi lucrurile), tot asa pot sa-ti spun ca nici fan AGVPS nu sunt,... cu toate astea, acu vreun an, desi condamnam in sinea-mi AGVPS-ul, incercam o oarecare doza de respect vizavi de tine personal, pentru ca prin modul cum te manifestai, pareai exceptia de la regula, adica chiar unul dintre cei care vor sa faca ceva, fara sa caute galceava... si puteam sa admit ca si in cadrul agvps pot fi oameni de isprava... asta atunci !
acum insa...vad ca te stradui, de o buna bucata de vreme, indiferent care-i subiectul, doar sa-l musti de kur pe apsalba din orice pozitie...
si de ce iti zic asta ?
pentru ca de exemplu in chestia cu balastierele, cu atat mai mult voi agevepeseu', care vreti sa va considerati singurii, si adevaratii si cei mai in masura....pentru binele nostru al pescarilor,... ar fi trebuit sa aveti o pozitie publica si foarte ferma...
si nu numai ca nu o aveti, dar taceti malc,...sa nu zgandariti caracatita...
eu , in locul tau, in preajma unei astfel de referiri la balastiere si la efectul lor distructiv asupra albiilor raurilor pe care tineti cu dintii sa le pastoriti,... as fi stat cuminte, pe vine daca se poate, sa nu fiu remarcat o vreme, pana trece valul si se schimba subiectul...
chiar asa... ca tot veni vorba: voi agevepeseul,... ce aveti de zis vizavi de balastiere si raurile distruse de acestea ? sunt ele in interesul membrilor vostri cotizanti ?... si daca nu-s,... ce faceti voi concret in directia asta, pentru binele pescarilor,...care uite,... incep sa cada prada asociatiilor particulare imperialiste ? ... il muscati doar de kur pe apsalba ?... si asta ...ajuta ?,... daca-mi zici ca da... deja ma simt mai optimist... :twisted:
daca nu... de ce nu taci cand trebe ?
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

ando
utilizator constant
utilizator constant

scrie

Mesaj de ando » 12 Noi 2007, 20:02

scrie ;dar atunci cand ceri atatia bani cat cer ei trebuie sa oferi ceva nu?iar ei nu ofera nimic un lac din ce in ce mai sarac in peste de populari nici nu mai e vorba ;in plus niste angajati comunisti si badarani ;dar speranta moare ultima ]

Scrie răspuns