AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Stau si ma intreb daca ati citit ordinul privind pescuitul sportiv. Autorizatiile se elibereaza asociatiilor de pescario sportivi, nu de vanatori. Acest lucru si l-a insusit si ANPA. Precum vedeti mai sus AGVPS este o cooperativa nenorocita care face genti, alice, si fura statul.
Romsilva este scoasa din carti demult. Daca ati citi cu atentie legea pescuitului nu ati mai avea astfel de intrbari. Nu am auzit ca RNP sa se fi transformat in asociatie de pescari sportivi cum s-a transformat AGVPS in cooperativa.
taica noe. ce activitati are agvps-ul? Daca nu le sti, vezi la registrul comertului unde este inregistrata. o sa ai surpriza sa constati ca vanatoarea in scop recreativ si sportiv este interzisa si va trebui sa dea ceva bani inapoi la stat.
Romsilva este scoasa din carti demult. Daca ati citi cu atentie legea pescuitului nu ati mai avea astfel de intrbari. Nu am auzit ca RNP sa se fi transformat in asociatie de pescari sportivi cum s-a transformat AGVPS in cooperativa.
taica noe. ce activitati are agvps-ul? Daca nu le sti, vezi la registrul comertului unde este inregistrata. o sa ai surpriza sa constati ca vanatoarea in scop recreativ si sportiv este interzisa si va trebui sa dea ceva bani inapoi la stat.
hauuhauuuuuuuu! "cainii latra,ursul merge",dar cred ca ar fi mai bine "catelusii latra (care viseaza sa se transforme si ei intr-o buna zi in ditamai dulaii) si pe urs il doare in c**r"
Ce draqu ii tot da-ti cu ANPA,AGVPS,RNP,Romsilva,XXX,YYYY si alte institutii de tot kkatul?
Credeti ca mai intereseaza pe cine in ziua de astazi ce draqu a facut una sau cealalta?Viseaza cineva ca v-a veni vreuna din aceste institutii si isi v-a cere scuze fata de umilul pescar si il v-a recompensa cumva sau il v-a despagubii pt furtul pe care i l-a produs de'a lungul anilor????????
Aiurea,total aiurea,dar ........altii se viseaza cu caltabosii in camara
Cine este singura institutie abilitata sa emita permise de pescuit sportiv??????? ANPA?!
Pai da lasati-o draqu in pace sa emita odata acele permise unice si valabile pe toata tara si nu mai trageti ca hienele ,turta pe tot felul de organizatii si asociatii obscure (scuze celor care intradevar fac si altceva)
Fortati ANPA sa faca acest lucru si veti fi pomeniti la acatiste,altfel................."caini latra,(pardon ,catelusii
) ursul merge......"
Ce draqu ii tot da-ti cu ANPA,AGVPS,RNP,Romsilva,XXX,YYYY si alte institutii de tot kkatul?
Credeti ca mai intereseaza pe cine in ziua de astazi ce draqu a facut una sau cealalta?Viseaza cineva ca v-a veni vreuna din aceste institutii si isi v-a cere scuze fata de umilul pescar si il v-a recompensa cumva sau il v-a despagubii pt furtul pe care i l-a produs de'a lungul anilor????????
Aiurea,total aiurea,dar ........altii se viseaza cu caltabosii in camara

Cine este singura institutie abilitata sa emita permise de pescuit sportiv??????? ANPA?!
Pai da lasati-o draqu in pace sa emita odata acele permise unice si valabile pe toata tara si nu mai trageti ca hienele ,turta pe tot felul de organizatii si asociatii obscure (scuze celor care intradevar fac si altceva)
Fortati ANPA sa faca acest lucru si veti fi pomeniti la acatiste,altfel................."caini latra,(pardon ,catelusii

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Permisele pentru ape de munte trebuiau anulate prin Ordinul Ministrului, dar cum la noi este un haos legislativ in domeniu Ministru a omis sa le anuleze dind astfel cale libera la interpretari si in anul 2008.
Totul depinde de cei de la ANPA cum interpreteaza ei legea.
Noi am trimis solicitatea pentru eliberarea Autorizatiei de pescuit pentru 2008 si eliberarea de permise de pescuit recreativ sportiv. Pina la sfirsitul anului vom vedea in ce ape e scalda cei de la ANPA.

Noi am trimis solicitatea pentru eliberarea Autorizatiei de pescuit pentru 2008 si eliberarea de permise de pescuit recreativ sportiv. Pina la sfirsitul anului vom vedea in ce ape e scalda cei de la ANPA.

-
- veteran
ptr adiwolf si zamfi
aveti perfecta dreptate.
dar dupa cum am mai spus aceste asociatii nu fac altceva decat sa scormone in c....t in loc sa se ocupe de activitatea de pescuit in sine.
O fi furat unii de-a lungul timpului (ca asa e si a fost in Romania) dar fara suparare acum vor sa fure si ei si se oftica ca s-au trezit cam tarziu.
asta e fratilor.
revin: sa imi spuneti cand dispare agvp-ul ca sa va fac cinste cu berea aia ...
dar dupa cum am mai spus aceste asociatii nu fac altceva decat sa scormone in c....t in loc sa se ocupe de activitatea de pescuit in sine.
O fi furat unii de-a lungul timpului (ca asa e si a fost in Romania) dar fara suparare acum vor sa fure si ei si se oftica ca s-au trezit cam tarziu.
asta e fratilor.
revin: sa imi spuneti cand dispare agvp-ul ca sa va fac cinste cu berea aia ...

Re: ptr adiwolf si zamfi
Ba pe-a mamii dumneavoastra!pescuitorul scrie:dar dupa cum am mai spus aceste asociatii nu fac altceva decat sa scormone in c....t in loc sa se ocupe de activitatea de pescuit in sine.
asta e fratilor.

Au fost anulate si in 2006 si tot s-au eliberat si controlat de rnp , au fost si in 2007 si iarasi am platit si la fel o sa fie si cand voi fi bunic si nepotii mei var continua sa plateasca si toate astea ca suntem in romania . Daca agvps-urile si romsilva nu vor avea voie sa elibereze ce fac ? ma duc la alba sau hunedoara sa scot permis si sa pescuiesc in cluj sau oradea ?APSHD scrie:Permisele pentru ape de munte trebuiau anulate prin Ordinul Ministrului, dar cum la noi este un haos legislativ in domeniu Ministru a omis sa le anuleze dind astfel cale libera la interpretari si in anul 2008.
Noi am trimis solicitatea pentru eliberarea Autorizatiei de pescuit pentru 2008 si eliberarea de permise de pescuit recreativ sportiv. Pina la sfirsitul anului vom vedea in ce ape e scalda cei de la ANPA.![]()
![]()