AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2007, 08:03

pescuitorul scrie:cel mai mult pe topicul asta imi place ca toata lumea spune niste adevaruri crunte dar numai aps alba se incurajeaza si spera sa mai ciupeasca putina incredere de la pescari.doar doar se va lega ceva de acea federatie de pescari care deocamdata o recunosc doar unii din muntii apuseni.
mult noroc
:D :D
Asociatiile alea din muntii apuseni sunt distribuite pe localitati dupa cum urmeaza: Tulcea, Galati, Ilfov, Dolj, Valcea, Sibiu, Timis, Mures, Bihor, Caras Severin, Mehedinti, Hunedoara. O sa urmeze si altii. In total federatia apara interesele a peste 40.000 de pescari. A concesionat ( si nu plateste pretul a 115 kg. grau/ha ca agvps) o balta de 120 ha luciu de apa unde spera sa faca prima pista de competitie de nivel european, asa cum au si vecinii unguri pe care tot ii injuram.
Am inceput sa fiu dezamagit de practicantii pescuitului de pe acest topic care tot tin spatele agvps, fiindca dau dovada de lipsa de cunostiinta a legii. Unde se vorbeste de asociatii de vanatori si pescari? Numai la noi, in conditiile cand vanatoarea si pescuitul sunt reglementate de doua legi diferite si unde se vorbeste distinct de asociatii de vanatori si asociatii de pescari. Chiar ordinul privind pescuitul sportiv vorbeste de ascociatii de pescari sportivi nu de asociatii de vanatori si pescari. Nemaipunand la socoteala ca numita AGVPS asa cum am postat pe acest topic este inregistrata ca organizatie cooperatista. Nu spune nimeni nimic de asta?

ando. Cine va opreste sa va faceti o asociatie de pescari sportivi? Intra pe www.apsalba.ro si gasesti modele de act constitutiv, statut si faceti-va o asociatie. Asa au facut si baietii de la Prieteni pescari, vecinii vostri, care s-au inspirat dupa ele, cu care puteti sa colaborati.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 13 Noi 2007, 08:23

Domnule apsalba eu va respect din ce in ce mai mult si deocamdata nu va pot decat tine pumnii in lupta dvs cu hidra.

PS. Cand vorbiti despre asociatia din Mehedinti membra FNPSR va referiti cumva la asta?
6. ASOCIATIA VANATORILOR SI PESCARI,OR SPORTIVI DUNAREA ALBASTRA ORSOVA
Mie-mi place-n Delta!

pescuitorul
veteran
veteran

ptr miky

Mesaj de pescuitorul » 13 Noi 2007, 09:09

Este parerea ta si nu pot decat sa ti-o respect.
intentionat am tot intrat doar aici (ca nu mai avea rost sa postez ptr ca doar ca eram dintr-o parte a baricadei gandeam sau eram catalogat gresit)ca sa le vad reactia cand sunt muscati de kur.caci ideea asta este si nu am invatat nimic din economie ptr ca e usor sa strici ca de refacut nu stiu daca mai putem reface.nu sustin ideile nimanui sunt doar personale si chiar nu am nicio putere si nici nu vreau.
dar nu pot sa inteleg de ce nu ne vedem de treaba si cautam greselile altora???!!(uite un exemplu pe care il puteam face: aveam o asoc de apartament da cu care chipurile ma concuram!!! stii ca in contractul lor spune sa asigure paza fondului piscicol.cum o faci fara angajati si atentie fara plan de paza dupa cum spune legea(contractele de colaborare cu firme sau jandarmi NU sunt valabile).si era conditie de reziliere a contractului.si pentru asta mi-am vazut de treaba nu am reclamato la anpa sau inspector.deci?????dar cand vrei ciolanul arunci cu kkt unde apuci ca doar doar mai prinzi si tu ceva.

cam asta este dl miky
cu respect,

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 13 Noi 2007, 10:31

apsalba scrie:
pescuitorul scrie:cel mai mult pe topicul asta imi place ca toata lumea spune niste adevaruri crunte dar numai aps alba se incurajeaza si spera sa mai ciupeasca putina incredere de la pescari.doar doar se va lega ceva de acea federatie de pescari care deocamdata o recunosc doar unii din muntii apuseni.
mult noroc
:D :D
Asociatiile alea din muntii apuseni sunt distribuite pe localitati dupa cum urmeaza: Tulcea, Galati, Ilfov, Dolj, Valcea, Sibiu, Timis, Mures, Bihor, Caras Severin, Mehedinti, Hunedoara. O sa urmeze si altii. In total federatia apara interesele a peste 40.000 de pescari. A concesionat ( si nu plateste pretul a 115 kg. grau/ha ca agvps) o balta de 120 ha luciu de apa unde spera sa faca prima pista de competitie de nivel european, asa cum au si vecinii unguri pe care tot ii injuram.
Am inceput sa fiu dezamagit de practicantii pescuitului de pe acest topic care tot tin spatele agvps, fiindca dau dovada de lipsa de cunostiinta a legii. Unde se vorbeste de asociatii de vanatori si pescari? Numai la noi, in conditiile cand vanatoarea si pescuitul sunt reglementate de doua legi diferite si unde se vorbeste distinct de asociatii de vanatori si asociatii de pescari. Chiar ordinul privind pescuitul sportiv vorbeste de ascociatii de pescari sportivi nu de asociatii de vanatori si pescari. Nemaipunand la socoteala ca numita AGVPS asa cum am postat pe acest topic este inregistrata ca organizatie cooperatista. Nu spune nimeni nimic de asta?

ando. Cine va opreste sa va faceti o asociatie de pescari sportivi? Intra pe www.apsalba.ro si gasesti modele de act constitutiv, statut si faceti-va o asociatie. Asa au facut si baietii de la Prieteni pescari, vecinii vostri, care s-au inspirat dupa ele, cu care puteti sa colaborati.
mda

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Noi 2007, 10:37

iote ba ca ii si in Sibiu :lol: dar nu iam vazut deloc la control, creca ii batea ajvps cand ieseau pe dig :lol: amu intelegm unde se duc banii a 40000 de contribuabili ai Federatiei, pe concesionat o belta la care ei nau acces si popularea ei sa le loam fata ungurilor :lol: , aaa si pe proces anti ajvps, am inteles , bre, am o idee ma, la anu imi fac 2 permise unu la aia privata si unu la ajvps in sibiu si apoi sun la OPC sa intreb si io pe ce sor dus banii, dar fac poza si la niste hatzari, la peturile de sub baraje si alte mizeri dastea, ca sa am dovezi :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Noi 2007, 10:42

@pescuitoru...ma duc intro vineri nopte la Covrig :lol: cu un pretin, ma si pe la 12 nopte vin 2 negriciosi, se asaza intre mine si pretenu meu si il aud pe unu ca il intreaba pe el "ai prins ceva BA ? "ma rog, trecem peste, il vad pe unu apoi ca se apropie de malu apei cu un betz, si aud...vrrrr, blup mega lanseu, deja invidios pe echipamentu lui, apoi ma aud, harsh, harsh, harsh, zic ce dreq ma, ma uit la ala, ara de zor fundu oltului....alta mai tare, pleaca cei doi spre gura baltii si pe la 1.30 ii vad ca vin inapoi si se duc acasa, la 2 vine masina politiei :lol: :lol: :lol: nush ceor cautat ca urmareau ceva cu lanternele printre copaci, oricum, ii buna promptitudinea :lol: data viitore trebe sunati in avans, dar si asa cred ca ajung mai tarziu :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Noi 2007, 17:20

pikeman,
de ce nu te ocupi de filozofie? vaduvesti lumea de un geniu. e pacat de tine sa te irosesti.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 13 Noi 2007, 21:14

@apsalba
Pacat ca te-ai luat de pikeman... :cry: Sunt convins insa ca nu ai avut rabdare sa-i citesti Toate posturile , deoarece sunt sigur ca ...era altfel :lol: Simpatic.

@pikeman
Mai frate ai pus-o!Esti la colimator :lol: Glumesc.Vezi tu , nu toata lumea are rabdarea mea de a citi ce postezi...Poti sa dai o bere! Nu de alta dar azi am avut chiar o zi de 13 si ar pica bine!

@apsalba&pikeman

Mereti la pesti!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Noi 2007, 22:25

ma zamfi,
pe cine trimiti tu la pesti?pe pikeman?pai asta so nascut cu batul in mana pe malul apei si cred ca si la ora asta tot acolo este.
aaaaaa,poate pe mariasa ,seful,sefilor,cel care face si desface destinele pescuitului romanesc?mda,s-ar putea sa-i prinda bine,pescuitul te calmeaza si relaxeaza :wink:

zamfi,
tu ai permis de apsalba,stiu treaba asta,dar la fel mai stiu si ca esti un tip vertical,asa ca te intreb si eu,ai pescuit pe balta minune de 120 ha luciu de apa?aia de nivel european? :?

destinele a 40.000 de pescari sportivi??? :datz: :datz: :lol1: :lol1: :lol: :lol:
asta trebuai trecuta la categoria cafenea- bancuri
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pityu
veteran
veteran

agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de pityu » 13 Noi 2007, 23:52

40.000 ... Megalomania salveaza (?) Romania .

Scrie răspuns