Asociatiile alea din muntii apuseni sunt distribuite pe localitati dupa cum urmeaza: Tulcea, Galati, Ilfov, Dolj, Valcea, Sibiu, Timis, Mures, Bihor, Caras Severin, Mehedinti, Hunedoara. O sa urmeze si altii. In total federatia apara interesele a peste 40.000 de pescari. A concesionat ( si nu plateste pretul a 115 kg. grau/ha ca agvps) o balta de 120 ha luciu de apa unde spera sa faca prima pista de competitie de nivel european, asa cum au si vecinii unguri pe care tot ii injuram.pescuitorul scrie:cel mai mult pe topicul asta imi place ca toata lumea spune niste adevaruri crunte dar numai aps alba se incurajeaza si spera sa mai ciupeasca putina incredere de la pescari.doar doar se va lega ceva de acea federatie de pescari care deocamdata o recunosc doar unii din muntii apuseni.
mult noroc
![]()
Am inceput sa fiu dezamagit de practicantii pescuitului de pe acest topic care tot tin spatele agvps, fiindca dau dovada de lipsa de cunostiinta a legii. Unde se vorbeste de asociatii de vanatori si pescari? Numai la noi, in conditiile cand vanatoarea si pescuitul sunt reglementate de doua legi diferite si unde se vorbeste distinct de asociatii de vanatori si asociatii de pescari. Chiar ordinul privind pescuitul sportiv vorbeste de ascociatii de pescari sportivi nu de asociatii de vanatori si pescari. Nemaipunand la socoteala ca numita AGVPS asa cum am postat pe acest topic este inregistrata ca organizatie cooperatista. Nu spune nimeni nimic de asta?
ando. Cine va opreste sa va faceti o asociatie de pescari sportivi? Intra pe www.apsalba.ro si gasesti modele de act constitutiv, statut si faceti-va o asociatie. Asa au facut si baietii de la Prieteni pescari, vecinii vostri, care s-au inspirat dupa ele, cu care puteti sa colaborati.