AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Re: agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de Vali Vesa » 14 Noi 2007, 01:51

pityu scrie:40.000 ... Megalomania salveaza (?) Romania .
:shock: :shock: ups... :?

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de MihaiV » 14 Noi 2007, 07:40

pityu scrie:40.000 ... Megalomania salveaza (?) Romania .
Ce, nu se pun si rudele de gradul 4? :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 14 Noi 2007, 09:42

apsalba scrie:pikeman,
de ce nu te ocupi de filozofie? vaduvesti lumea de un geniu. e pacat de tine sa te irosesti.
apsalba de ce nu iti vezi lungul nasului si de apele pe care le "gestionezi".

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Noi 2007, 09:53

apsalba scrie:pikeman,
de ce nu te ocupi de filozofie? vaduvesti lumea de un geniu. e pacat de tine sa te irosesti.
poi nu mai am loc, ca so cocotzat unu APSALBA acolo, si nul mai da nimeni jos...partea proasta e , ca deja nu mai filozofeaza ... fabuleaza :lol:

aaaa DVS sunteti acela care arunca banii a 40.000 de omini pe o balta de nivel european si pe un proces...creca vorbim de aceeasi persoana cu un proces verbal cu nush cate cizme, lopeti,barci si alte dastea, interesant ca nu aflam de actiunile DVS de populare si ecolojizare....aaaa stai, miam adus iar aminte, asitea nu fac parte din "procesul de incadrarea a pescuitului in turism" - da , stiti bine de care, ala cu pontoane si barcute, si cu _ concesionari pe portiuni si cu 100 de asociatii, deci intro idee, daca nu aveti profit din ceea ce faceti, nu faceti :roll:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Noi 2007, 11:17

Potoliti-va! Continuati in stilul asta si ma apuc de sters.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Noi 2007, 11:42

Tavi scrie:Potoliti-va! Continuati in stilul asta si ma apuc de sters.
adik ce, lasa ma, ca is atacuri finutze :wink: el e primu care o factu afirmatie la persoana si nu la fapta, oricum cate o propozitie la persoana mai merge asa din cand in cand, aci discutam de paiu de la AJVPS si barna din ochiu' lui cu care doreste sa inlocuiasca...ia zi Tavi , ce o facut asociatia nou infiintata de la Sibiu? ca mis curios, face parte dintro organizatie de 40000 de oameni, deja e ceva :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Noi 2007, 12:32

Pikeman, nu ma intereseaza cine a inceput.

Habar n-am ce a facut asociatia de la Sibiu. Nici nu stiu daca e vreuna. Eu mi-am facut permis la o asociatie din Medias, afiliata la federatia de la Alba.
Nici despre ei n-am habar ce au facut. Sunt un simplu membru cotizant, care nu ma implic. :twisted:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Noi 2007, 18:40

zamfi,
tu ai permis de apsalba,stiu treaba asta,dar la fel mai stiu si ca esti un tip vertical,asa ca te intreb si eu,ai pescuit pe balta minune de 120 ha luciu de apa?aia de nivel european?
Mai Adi, mai Adi...Cum imi mananci tu mie linistea... :lol:
Raspuns:NU! Mai dar s-ar putea sa fie vorba de balta de la Dostad, pentru care cica ar fi ceva contract de inchiriere :roll: Habar nu am... :oops: Un lucru este sigur: alta balta nu s-a facut! Sau daca s-a facut ... nu cred ca e in judetul Alba :lol: Oricum eu nu am pescuit pe balta aia... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Noi 2007, 18:44

Tavi scrie:Pikeman, nu ma intereseaza cine a inceput.

Habar n-am ce a facut asociatia de la Sibiu. Nici nu stiu daca e vreuna. Eu mi-am facut permis la o asociatie din Medias, afiliata la federatia de la Alba.
Nici despre ei n-am habar ce au facut. Sunt un simplu membru cotizant, care nu ma implic. :twisted:
Tzzzzzz.....Nu-i bine domnu' Tavi! Nu-i deloc bine sa stii! Ca asa-s si eu :P Bine...Eu am avut un moment in care m-am implicat, dar...m-am muiat! :oops:
"Mama nu se supara! De ce oare?"
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ando
utilizator constant
utilizator constant

fratilor

Mesaj de ando » 14 Noi 2007, 21:06

Fratilor v-ati c am incins fara rost ;suntem prea mici fata de interesele care sunt acu in tara ;oriunde te ai duce ,sunt smecheri ,iar ajvps ul nu se indeparteaza de tipar, iar cei care iau banii pescarilor nu vor sa lase osul din gura pt ca e prea bun ,iar noi ce facem? discutam ne certam iar ei isi vad incontinuare de masa ,dar fratilor tot raul e spre bine !Asa ca fir intins !

Scrie răspuns