pityu scrie:40.000 ... Megalomania salveaza (?) Romania .

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pityu scrie:40.000 ... Megalomania salveaza (?) Romania .
Ce, nu se pun si rudele de gradul 4?pityu scrie:40.000 ... Megalomania salveaza (?) Romania .
poi nu mai am loc, ca so cocotzat unu APSALBA acolo, si nul mai da nimeni jos...partea proasta e , ca deja nu mai filozofeaza ... fabuleazaapsalba scrie:pikeman,
de ce nu te ocupi de filozofie? vaduvesti lumea de un geniu. e pacat de tine sa te irosesti.
adik ce, lasa ma, ca is atacuri finutzeTavi scrie:Potoliti-va! Continuati in stilul asta si ma apuc de sters.
Mai Adi, mai Adi...Cum imi mananci tu mie linistea...zamfi,
tu ai permis de apsalba,stiu treaba asta,dar la fel mai stiu si ca esti un tip vertical,asa ca te intreb si eu,ai pescuit pe balta minune de 120 ha luciu de apa?aia de nivel european?
Tzzzzzz.....Nu-i bine domnu' Tavi! Nu-i deloc bine sa stii! Ca asa-s si euTavi scrie:Pikeman, nu ma intereseaza cine a inceput.
Habar n-am ce a facut asociatia de la Sibiu. Nici nu stiu daca e vreuna. Eu mi-am facut permis la o asociatie din Medias, afiliata la federatia de la Alba.
Nici despre ei n-am habar ce au facut. Sunt un simplu membru cotizant, care nu ma implic.