AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Malin,
Maine la ORA 10.00 SUNT CITAT LA Parchetul general sa depun probele contra AGVPS. Esti de acrd sa trimiti o echipa de investigatii sa le publice? Iti stau la dispozitie in exclusivitate. Nu are nimeni acces la ele in afara ta. Nu astept raspuns. Maine la ora 9.55 la parchet le dau la pachet. Fi barbat.Iintri in anale.
Maine la ORA 10.00 SUNT CITAT LA Parchetul general sa depun probele contra AGVPS. Esti de acrd sa trimiti o echipa de investigatii sa le publice? Iti stau la dispozitie in exclusivitate. Nu are nimeni acces la ele in afara ta. Nu astept raspuns. Maine la ora 9.55 la parchet le dau la pachet. Fi barbat.Iintri in anale.
Sa-mi fie cu iertare dar nu inteleg de ce toata lumea este suspicioasa s-au impotriva demersurilor facute de APS-Alba pentra a demasca ilegalitatile savirsite de AGVPS et company .Conform acelor acte treaba este cam foarte PENALA
.
Nu as vrea sa fiu in locul lor.
Ori cum APS-HD sprijina prin toate mijloacele de care dispunem demersul facut de APS-Alba pentra a demasca ilegalitatile savirsite de AGVPS .
Un pescar de buna credinta ar trebui sa se fereasca sa mai fie membru la o asemenea asociatie dupa ce a vazut asemenea acte.

Nu as vrea sa fiu in locul lor.

Ori cum APS-HD sprijina prin toate mijloacele de care dispunem demersul facut de APS-Alba pentra a demasca ilegalitatile savirsite de AGVPS .

Un pescar de buna credinta ar trebui sa se fereasca sa mai fie membru la o asemenea asociatie dupa ce a vazut asemenea acte.

impotriva nu cred sa fie cineva,dar suspiciosi,..........oho ,cred ca sunt gramada.recititi toate postarile aps alba si o sa vedeti de ceAPSHD scrie:Sa-mi fie cu iertare dar nu inteleg de ce toata lumea este suspicioasa s-au impotriva demersurilor facute de APS-Alba........

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
Cu cine ne luptam noi fratilor ???
Daca nu aveam cat de cat idee de sistemul de functionare al AGVPS-ului nici nu intram in vorba.Eu fiind de meserie inginer silvic am avut "privilegiul" sa-l cunosc pe Selaru cu mult timp in urma,cand nu avea c...iele pe care inca le are
Spatele cel mare il tin pasionatii de masacre la porc,urs si cerb. Sunt oameni cu bani grei care nu sunt interesati de pescuit,banii aia din cotizatii sunt pentru tigari asa ca meseriasii de la filiale fac ce vor ei .Adica nimic
Imi cer in fiecare an banii pentru permis si nu prind nici macar un braconier din multimea care distruge Oltul de la Fagaras pana la Arpas.
Dar la anul nu mai platesc! NU MAI VREAU !!!
Neavand cunostinte juridice n-am prea inteles ce e cu starea lor din acest moment asa ca cer lamuriri .
Unde o sa platesc cotizatie si cui pentru 2008 ca sa pot pescui legal si civilizat in zona Fagaras si Delta Dunarii ?
Pentru mine e cel mai important lucru pentru ca procese o sa mai fie inca 10 ani de acum incolo...

Spatele cel mare il tin pasionatii de masacre la porc,urs si cerb. Sunt oameni cu bani grei care nu sunt interesati de pescuit,banii aia din cotizatii sunt pentru tigari asa ca meseriasii de la filiale fac ce vor ei .Adica nimic

Imi cer in fiecare an banii pentru permis si nu prind nici macar un braconier din multimea care distruge Oltul de la Fagaras pana la Arpas.
Dar la anul nu mai platesc! NU MAI VREAU !!!
Neavand cunostinte juridice n-am prea inteles ce e cu starea lor din acest moment asa ca cer lamuriri .
Unde o sa platesc cotizatie si cui pentru 2008 ca sa pot pescui legal si civilizat in zona Fagaras si Delta Dunarii ?
Pentru mine e cel mai important lucru pentru ca procese o sa mai fie inca 10 ani de acum incolo...
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
[quote]Unde o sa platesc cotizatie si cui pentru 2008 ca sa pot pescui legal si civilizat in zona Fagaras si Delta Dunarii ?[quote]
Eu te inteleg...Buna intrebare! Raspunsul...e greu!Teoretic:La o asociatie legal constituita in zona Fagaras pt. prima parte a intrebarii ; la o asoctiatie legal constituita din judetul Tulcea pentru a doua parte a intrebarii...Simplu , nu? Simplu o p...a!
O sa vedem la anul (si la multi ani!) cum va fi de fapt...Cel mai bine(nu am spus-o eu) NU platesti nimic! Tu-i mama ei de ...asociatie! Am fost anul asta in Delta (ca si anul trecut-sic!) si nu am platit nimic la nimeni!A venit unul umflat de nu incapea in haina (de camuflaj) si tot punea intrebari...A ramas cu ele! De ce ? De aia!Ca asa a vrut muschiu meu (urata expresie
)...Iar la anu' daca tot asa e de jale in Delta cu braconajul, etc, NU platesc iar nimic! De ce? Stii tu...
Eu te inteleg...Buna intrebare! Raspunsul...e greu!Teoretic:La o asociatie legal constituita in zona Fagaras pt. prima parte a intrebarii ; la o asoctiatie legal constituita din judetul Tulcea pentru a doua parte a intrebarii...Simplu , nu? Simplu o p...a!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
horia flucus a scris:
In orice caz nu vei mai plati la AJVPS-uri. Ii anunt pe toti "vitejii" agvps-isti ca Parchetul general a declansat urmarirea penala asupra modului cum s-au constituit. Primii "intervievati'' vor fi : Selaru, Nastase, Ilie Sarbu si Bejenariu. O sa urmeze "judetenii" (celebirii Antonescu, Calciu, Lazu, et company).
In orice caz nu vei mai plati la AJVPS-uri. Ii anunt pe toti "vitejii" agvps-isti ca Parchetul general a declansat urmarirea penala asupra modului cum s-au constituit. Primii "intervievati'' vor fi : Selaru, Nastase, Ilie Sarbu si Bejenariu. O sa urmeze "judetenii" (celebirii Antonescu, Calciu, Lazu, et company).