AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
agvps odihneasca-se in pace
Nici unde in lume nu exista organizatie de tip AGVPS decat in Romania.
In toate tarile civilizate sunt asociatii locale, federatii zonale (de obicei pe bazine hidrografice) si O SINGURA FEDERATIE NATIONALA. Asta inseamna un pescuit organizat. Cei care nu vor sa fie organizati, sunt liberi sa o faca, dar nu pot avea pretentii de acces la resursa acvatica vie gospodarita din banii organizatiilor, decat cu acordul acestora si cu respectarea regulamentului sttabilit de ei.
Ce e asa de greu de priceput ? De parca ar fi filozofia lui Kant!
In toate tarile civilizate sunt asociatii locale, federatii zonale (de obicei pe bazine hidrografice) si O SINGURA FEDERATIE NATIONALA. Asta inseamna un pescuit organizat. Cei care nu vor sa fie organizati, sunt liberi sa o faca, dar nu pot avea pretentii de acces la resursa acvatica vie gospodarita din banii organizatiilor, decat cu acordul acestora si cu respectarea regulamentului sttabilit de ei.
Ce e asa de greu de priceput ? De parca ar fi filozofia lui Kant!
sa nu ma intelegeti gresit,membrii pescari nu au venit la asociatia noastra ca era mai ieftin,si au venit ca santem corecti.in 2007 ajvps 75ron-aps caras 80ron in 2008 aps caras 60 ron deoarece nu erau permise,deci noi am incasat doar cotizatie iar ajvps.....dumnezeu cu mila,au incasat ca si cum ar fi eliberat permise.noi permisele cu 1 leu le-am dat la pescari care nu aveau carnete de membru.si atunci nu santem pentru libera asociere?ba mai mult le-am dat gratis.asa ca nu ne incalzeste ca eliberam permisele lui anpa,nu santem angajatii lui anpa.daca in 2009 vor sa eliberam si noi permise,trebuie sa ne plateasca.momentan atat am putut noi sa facem.credeti ca am iesit sa ne plangem,sa cersim membrii?va inselati.asociatia noastra are un afis unde scrie ca ne rezervam dreptul de a ne selecta membrii.permisele,din partea mea poate sa se vanda si la tarabele din piata.FNPSR nu a contestat nici un ordin,din contra a contribuit cu imbunatatiri,dar ajvps a contestat ordinul 331 sperand ca vor reusi sa-si rezolve problemele juridice pe care le are ca au fost respinsi pe capete.cand noile asociatii au spart monopolul nu exista FNPSR,si pe vremea agvps-ului unde era libera asociere?mai mult daca vroiai sa participi la campionatul national de pescuit si nu erai membru agvps nu puteai sa participi.ala nu era campionat national,era campionatul agvps.
Daca citeai forumurile vedeai ca e valabila si reciproca . adica am vrut sa merg la un concurs organizat de apsalba si plateam si taxa de 100 ron pentru inscriere dar nu am fost primit pentru ca nu sunt membru .apscaras scrie:mai mult daca vroiai sa participi la campionatul national de pescuit si nu erai membru agvps nu puteai sa participi.ala nu era campionat national,era campionatul agvps.

Te rog sa nominalizezi alta federatie nationala a asociatiilor de pescuit sporetiv care sa aiba anvergura FNPSR. Sper ca nu te referi la federatia lui Victor Tarus, pentru ca ea este ca fata morgana. Si nici la AGVPSR care zice ea este asociatie, nu federatie, desi pana mai ieri era inscrisa la RC ca org. cooperatista.MihaiV scrie:singurii ce???apscaras scrie:santem singurii infiintati legal...
Cred ca se intelege ca este vorba de persoane juridice infiintate conform legii, nu pe la baruri sau pe la colturi.

Re: agvps odihneasca-se in pace
Pityu, nu te mai lasa mintit pe sub mustata! Astea-s povesti! Zi cate tari "puternic industrializate" europene vrei sa-ti dau ca exemplu, tari cu mai multe Federatii, pentru a-i spune in fata aluaia de de-a mintit ca e mincinos sadea!pityu scrie: In toate tarile civilizate sunt asociatii locale, federatii zonale (de obicei pe bazine hidrografice) si O SINGURA FEDERATIE NATIONALA.
Asa zici de parca le-ai baga de vina. Care-i problema daca au contestat in instanta un ordin, o lege sau o hotarare. De-asta exista sistemul judiciar, sa se stabileasca cine are dreptate si legile si constitutia sa fie respectate. Trebuie aratat cu degetul cel ce deschide un proces sau cel ce incalca legea?apscaras scrie:FNPSR nu a contestat nici un ordin,din contra a contribuit cu imbunatatiri,dar ajvps a contestat ordinul 331
Hopa ca iar l-am prins! Sincer, fara intentie, fara rea-vointa. Dar daca ai putin discernamant stai stramb si gandeste drept: nu acelasi lucru a facut si FNPSR care s-a laudat cu campionatul sau national, desi a interzis participarea pescarilor care nu erau inregimentati in FNPSR???? Cum e? Nu e la fel?apscaras scrie:cand noile asociatii au spart monopolul nu exista FNPSR,si pe vremea agvps-ului unde era libera asociere?mai mult daca vroiai sa participi la campionatul national de pescuit si nu erai membru agvps nu puteai sa participi.ala nu era campionat national,era campionatul agvps.
Probabil ca n-o sa raspunzi, c-asa-i moda, unul intreaba si altul vorbeste singur!
P.S. Scuza-ma Genule. am observat mesajul tau pe aceeasi idee abia dupa ce postasem.
Asa, ca fapt divers, federatia lui Tarus am auzit ca ar fi infiintata perfect legal, ca are o serie de realizari deja, cum ar fi organizare de concursuri pentru copii, pentru copii orfani, ajutorarea unor persoane defavorizate, populari si altele. Dar nu sunt eu in masura sa vorbesc despre ei si nici nu ma intereseaza.apsalba scrie:Te rog sa nominalizezi alta federatie nationala a asociatiilor de pescuit sporetiv care sa aiba anvergura FNPSR. Sper ca nu te referi la federatia lui Victor Tarus, pentru ca ea este ca fata morgana. Si nici la AGVPSR care zice ea este asociatie, nu federatie, desi pana mai ieri era inscrisa la RC ca org. cooperatista.MihaiV scrie:singurii ce???apscaras scrie:santem singurii infiintati legal...
Cred ca se intelege ca este vorba de persoane juridice infiintate conform legii, nu pe la baruri sau pe la colturi.![]()
![]()
Acu la obiect: ce are primaria cu prefectura? va laudati ca sunteti SINGURII INFIINTATI LEGAL!!! Cauta in dex sa vezi ce inseamna "singurii". Iar apoi raspunzi de anvergura, de cine-i cel mai mare. Pai daca esti singur ce rost mai are sa te compari. Lipseste unitatea de masura.
Si mai la obiect: era vorba de reprezentare. Care articol din legislatia romaneasca spune ca unicul mod de reprezentare al pescarilor este Federatia?
apscaras, ai inteles ce am vrut sa spun, sau trebuie sa fiu si mai explicit? De apsalba nu ma indoiesc ca a inteles, intelesese inainte sa raspunda, ca-i baiat destept. Numa de lipsa neuronilor nu poate fi acuzat!