asta e parerea ta.unde este proiectul?ai impresia ca anpa e mosia lui gigi stefan?la dialog social santeti invitati si voi?noroc ca va mai informam noi din cand in cand cu ce se intampla,fiindca unii dintre voi sant aierieni.am zis unii.vreti permise de la magazine?asta crezi ca ne intereseaza pe noi?din partea mea poate sa le trimita prin posta la fiecare acasa.cat reprezentam si pe cine?nu esti tu in masura sa faci aprecieri.oricum timpul le rezolva pe toate.cand cineva vrea sa faca ceva,se gaseste cate un "gicacontra"sa intrebe nemotivat "de ce voi""cine sant astia"pai voi credeti ca pe noi ne intereseaza sa vindem permisele lui anpa?sa le vanda singuri prin cine vor ei.atat cat reprezentam,santem singurii infiintati legal,deci singurii reprezentanti legal,indiferent ca-ti place sau nuadiwolf scrie:va imbatati cu apa chioara.apscaras scrie:cum poata anpa sa-si anchipuie ca poate sa emita un ordin,fara sa cheme FNPSR,singurii reprezentanti legal anfiintati la nivel natiional,la dialog social?gigiiii unde este proiectul surogat?
sunteti reprezentantii doar acelora care v-au ales si nu puteti vorbi in numele tuturor pescarilor din romania si pana una alta nu reprezentati mai nimic tinand cont de numarul pescarilor din romania si numarul vostru de membri.
AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Situatie:
Daca eu maine, mai strang 10 prieteni, imi fac asociatie, apoi vorbesc cu alti 20 de prieteni din tara sa isi mai faca si ei 2-3 asociatii, apoi o punem de ofederatie/confederatie (legal infiintata), voi avea dreptul sa reprezint sute de mii de pescari ai altor asociatii doar pentru ca ei nu sunt afiliati unei federatii nationale????
Ce inseamna "nationala" ?? cate asociatii din cate parti ale tarii imi trebuie in federatia mea ca sa ii pot da si eu numele de Federatia Nationala??
Sau si mai simplu... sa zicem ca o asociatie din banat, una din ardeal, moldova, oltenia, etc. s-ar "federaliza", ar fi nationali nu? ca reprezinta toate regiunile tarii? Nu conteaza ca ele au sa zicem doar 5-10% din efectivul pescarilor din Romania?
Daca eu maine, mai strang 10 prieteni, imi fac asociatie, apoi vorbesc cu alti 20 de prieteni din tara sa isi mai faca si ei 2-3 asociatii, apoi o punem de ofederatie/confederatie (legal infiintata), voi avea dreptul sa reprezint sute de mii de pescari ai altor asociatii doar pentru ca ei nu sunt afiliati unei federatii nationale????
Ce inseamna "nationala" ?? cate asociatii din cate parti ale tarii imi trebuie in federatia mea ca sa ii pot da si eu numele de Federatia Nationala??
Sau si mai simplu... sa zicem ca o asociatie din banat, una din ardeal, moldova, oltenia, etc. s-ar "federaliza", ar fi nationali nu? ca reprezinta toate regiunile tarii? Nu conteaza ca ele au sa zicem doar 5-10% din efectivul pescarilor din Romania?
dar mie de ce nu vrei sa imi raspunzi??apscaras scrie:mihai nu fi rautacios.nu am de ce sa-ti raspund tie
ce am zis eu si ce ai inteles si raspuns tu

anpa nu este mosia lui gigi stefan (care fie vorba intre noi,nu il agreez deloc pt ce a facut pana acuma) , dar nici mosia voastra desi va comportati deja ca atare.asta e parerea ta.unde este proiectul?ai impresia ca anpa e mosia lui gigi stefan?la dialog social santeti invitati si voi?noroc ca va mai informam noi din cand in cand cu ce se intampla,fiindca unii dintre voi sant aierieni.am zis unii.vreti permise de la magazine?asta crezi ca ne intereseaza pe noi?din partea mea poate sa le trimita prin posta la fiecare acasa.cat reprezentam si pe cine?nu esti tu in masura sa faci aprecieri.oricum timpul le rezolva pe toate.cand cineva vrea sa faca ceva,se gaseste cate un "gicacontra"sa intrebe nemotivat "de ce voi""cine sant astia"pai voi credeti ca pe noi ne intereseaza sa vindem permisele lui anpa?sa le vanda singuri prin cine vor ei.atat cat reprezentam,santem singurii infiintati legal,deci singurii reprezentanti legal,indiferent ca-ti place sau nu
ma bucur nespus sa aflu ca nu va intereseaza unde si cum sunt distribuite permisele de pescuit si implicit sunteti de acord cu libera asociere.
asta inseamna ca nu veti avea nimic de obiectat la acel proiect de ordin,nu??!!!
de ce nu pot face aprecieri??de ce nu as fi in masura sa vorbesc??
voi cum incercati sa va supraapreciati ????de ce a-ti fi voi in masura sa stabiliti destinele pescarului??
sa speram ca intradevar timpul le va lamuri pe toate pana la urma.
nu sunt un gicacontra si nu am nimic cu nimeni atata timp cat nu imi lezeaza interesele si nu se erijeaza in conducatorul meu.
faceti ce vreti voi,dar nu va atingeti de interesele majore ale pescarilor (apele libere,libertatea de asociere,libertatea de miscare).
incercati mai intai sa realizati ceva concret si pt pescari,abia apoi vorbiti in numele lor.
sper ca in timp,sa auzim numai de bine.
-
- veteran
era nationala si reprezenta toti pescarii din romania si daca facea parte din ea numai "pescarul" apsalba, "pescarul"apscaras" si pescarul "pytiu"
ps: ieri s-a infiintat federatia internationala a pescarilor sportivi . este constituita din asoc. apartament 12 si asociatia pescarilor sportivi din landul bavaria.am depus la minister un proiect sa fim unici in romania(numai noi alte federatii nu exista, sunt pe cale de dizolvare) si sa reprezentam toti pescarii din romania si germania si numai de parerea noastra sa se tina cont.numai noi avem dreptate.
si ca sa stiti ce va asteapta , deviza noastra e : nu am facut nimic, am luat totul de-a gata, si nici nu vom face mai mult decat sa luptam pentru fonduri phare cu firma care isi are sediul in......... apartamentul 12.
asa ca ceilalti vreti nu vreti eu va reprezint.
multumesc
ps: exista o diferenta intre ce imagine isi prezinta apsalba sau fnpsr aici si ce imagine are la minister.

ps: ieri s-a infiintat federatia internationala a pescarilor sportivi . este constituita din asoc. apartament 12 si asociatia pescarilor sportivi din landul bavaria.am depus la minister un proiect sa fim unici in romania(numai noi alte federatii nu exista, sunt pe cale de dizolvare) si sa reprezentam toti pescarii din romania si germania si numai de parerea noastra sa se tina cont.numai noi avem dreptate.
si ca sa stiti ce va asteapta , deviza noastra e : nu am facut nimic, am luat totul de-a gata, si nici nu vom face mai mult decat sa luptam pentru fonduri phare cu firma care isi are sediul in......... apartamentul 12.
multumesc
ps: exista o diferenta intre ce imagine isi prezinta apsalba sau fnpsr aici si ce imagine are la minister.

nu uita ca nu FNPSR a contestat ordinul 331.de ce credeti ca noi nu vrem libera asociere?ba mai mult,vrem sa se infiinteze mai multe asociatii de pescari.aps caras sprijina inca 2 asociatii care vor sa se infiinteze la noi in judet.daca am fi contra,nu i-am sprijini "ca ne fura membrii"din contra poate ca impreuna putem face ceva in judet pentru pescarii caraseni.ai sprijinim neconditionat,fiindca e compusa din pescari adevarati,si chiar vor sa faca ceva.de ce crezi ca ne-am luptat sa spargem monopolul agvps?tocmai pentru libera asociere.FNPSR nu se amesteca in bucataria interna a asociatiilor.
pescuitorul scrie:era nationala si reprezenta toti pescarii din romania si daca facea parte din ea numai "pescarul" apsalba, "pescarul"apscaras" si pescarul "pytiu"
multumesc
ps: exista o diferenta intre ce imagine isi prezinta apsalba sau fnpsr aici si ce imagine are la minister.![]()
![]()
![]()
![]()
voi ajvps-eii vorbiti?jos labele de pe patrimoniul statului.agvps-ul cu scumpul vostru nastase a fraudat statul Roman cu miliarde de euro.mai bine taceai.sau vrei sa vorbim cum ati papat banii primiti pentru ariile protejate?si........nu are rost,ca nu am cu cine