AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 18 Noi 2008, 11:40

apsalba scrie:Apropo, cine reprezinta pescarii sportivi din romania si cum au facut-o pana acum?
Pai cine altcineva daca nu mareea, un-ic(a) FNPSR, autopropusa si autointitulata ca reprezentanta tuturor pescarilor sportivi din tara noastra.
Si cum poate anpa sa nu-i cheme la consultari pe onor-diriguitorii Holdingului FNPSR :?: Asta e strigator la cer :roll:
P.S. Prefer sa merg sa-mi cumpar permisul de la un magazin de profil, fara a mi se conditiona eliberarea permisului de pescuit de apartenenta la o asociatie. Doar atunci asocierea va fi libera si neconditionata

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 18 Noi 2008, 12:30

apsalba scrie:
F Mi-e mila de adiwolf cand il vad cu cata convingere sustine ca este pescar. Probabil ca la nasterea sa in loc de certificat de nastere, primarul fiind beat, ia dat un carnet de pescar sportiv, iar nasa mare l-a invelit intr-un juvelnic si socrul mic ia pus in patut o undita si o cutie cu rame. :D :D :D
APSALBA, oare nu cumva i-a dat o cutie cu muste artificiale? Nu de alta dar ramele se mai si strica, au microbi etc. Daca mergi pe logica asta poate ca si tie in biberon cand erai bebe ti s-au dat accidental niste viermusi in lapte si in felul asta ai dat de carnitza mai repede decat alti sugari! :lol: :lol: O simpla ipoteza....

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Noi 2008, 18:27

Cu ocazia adunarii generale a FNPSR am avut o discutie foarte interesanta cu presedintele asociatiei Prieteni Pescari, domnul Petre Diaconita, care , pe langa pasiunea pescuitului sportiv, a dezvoltat o foarte prospera ferma de rame. Una din oportunitatile de afeceri care se poate dezvolta cu ramele este furajarea puilor de fazani in primele zile de viata cand au lipsa de hemoglobina. De aia am crezut ca in cosuletul cu puiul de oltean s-a ratacit o cutiuta cu respectivele fapturi. :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Noi 2008, 18:39

luci_t scrie:
apsalba scrie:Apropo, cine reprezinta pescarii sportivi din romania si cum au facut-o pana acum?
Pai cine altcineva daca nu mareea, un-ic(a) FNPSR, autopropusa si autointitulata ca reprezentanta tuturor pescarilor sportivi din tara noastra.
Si cum poate anpa sa nu-i cheme la consultari pe onor-diriguitorii Holdingului FNPSR :?: Asta e strigator la cer :roll:
P.S. Prefer sa merg sa-mi cumpar permisul de la un magazin de profil, fara a mi se conditiona eliberarea permisului de pescuit de apartenenta la o asociatie. Doar atunci asocierea va fi libera si neconditionata
Mai nou este interesat si Ministerul mediului sa ne aiba in Comisia sa de dialog social. Directorul general de programe si investitii al ministerului prezent la lucrarile AG a FNPSR a facut aceasta propunere in raportul pe care l-a inaitat ministrului, argumentand ca suntem singurul ONG care a propus proiecte de asemena anvergura in ceea ce priveste conservarea resurselor acvatice vii. Ce sa facem, mai gresim si noi. :oops: :oops: :oops: Oare n-au descoperit ca exista si AGVPSR? A, au uitat sa-i caute la Registrul comertului. :D

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 18 Noi 2008, 21:05

apsalba scrie:....
FNPSR este membra a Comisiei de dialog social a MADR cu acte in regula, iar daca te uiti pe web-ul ministerului sectiunea legislatie iti sare in ochi un numar de lege scris cu litere albastre. Legea aceea ii obliga sa ne consulte. Mi-e mila de adiwolf cand il vad cu cata convingere sustine ca este pescar. Probabil ca la nasterea sa in loc de certificat de nastere, primarul fiind beat, ia dat un carnet de pescar sportiv, iar nasa mare l-a invelit intr-un juvelnic si socrul mic ia pus in patut o undita si o cutie cu rame. :D :D :D

Apropo, cine reprezinta pescarii sportivi din romania si cum au facut-o pana acum?
in nici un caz,voi :evil:
apsalba scrie:Cu ocazia adunarii generale a FNPSR am avut o discutie foarte interesanta cu presedintele asociatiei Prieteni Pescari, domnul Petre Diaconita, care , pe langa pasiunea pescuitului sportiv, a dezvoltat o foarte prospera ferma de rame. Una din oportunitatile de afeceri care se poate dezvolta cu ramele este furajarea puilor de fazani in primele zile de viata cand au lipsa de hemoglobina. De aia am crezut ca in cosuletul cu puiul de oltean s-a ratacit o cutiuta cu respectivele fapturi. Laughing Laughing Laughing
apsalba,

iarasi ma musti de c..ur,si vad ca nu te saturi,bag de seama ca iti place tare mult.
nu uita ca m-ai mai jignit si mai mai gratulat cu niste epitete ,eu nu am uitat si nici nu o sa uit vreodata.
vad ca ti mortis sa ma transformi in "dusmanul tau de clasa".
hmmmm,......ar fi bine sa te rezumi la sectorul "pescuit" si ai face bine sa raspunzi si la intrebarile care nu iti convin
adiwolf scrie:binenteles ca singura activitate care s-a dezvoltat este aceea a braconajului,dar s-a mai dezvoltat ceva,s-a dezvoltat o increngatura de asociatii (mai mari sau mai mici) care timp de doi ani ,in 99% din cazuri nu au facut nimic,decat au cersit,s-au plans de greutati s-au razboit unele cu altele,au umblat cu limba scoasa dupa tot felul de subventii si fonduri UE si toate acestea in detrimentul pescarului simplu,care nici macar un permis de pescuit nu mai poate obtine,sau daca il obtine,vin altii si ii spun sa se stearga cu el la ...ur.
sa mai deschid iarasi subiectul cu mult visata voastra impartire a apelor??
nu cred ca mai trebuie,dar la nevoie o pot face.

si atuncea???!!!
ce s-a schimbat in doi ani??
ce s-a schimbat in bine pt pescarul simplu???
spunetimi macar un singur lucru,unul singur,puteti??
ma tem ca nu veti gasi niciunul Evil or Very Mad

nu mai dati exemple din alte tari si nici din experienta lor,fiexcare tara isi are particularitatile ei si nu poate fi aplicat acelasi sistem doar fiindca acolo s-a aplicat si merge bine!!!!
apropo,de unde stiti ca le merge asa de bine??
a-ti stat de vorba cu pescarii simpli de rapitor din Ungaria??sau Slovacia??sau Cehia?? nu cred Confused

deci mai lasati-ma cu strategiile si planurile,astea sunt bune pe hartie si la sedinte dar realitatea implica o cu totul alta abordare.
nu stiu de ce,dar in Romania de astazi,toata lumea vrea sa faca strategii,planuri,sa invarta hartii si vorbe,dar de muncit............pass. Evil or Very Mad
deci daca vreti sa obtineti ceva pana la urma,mai intai trebuie sa dati ceva ca apoi sa va asteptati sa primiti ceva.
faceti mai intai dovada ca sunteti capabili si deabia apoi cereti,dar faceti dovada in practica nu pe hartie si in planuri ca la asta asa cum v-am spus,in ultimul timp se pricepe tot romanul.
vad ca iarasi nu se vrea a da un raspuns concret si se evita intrebarile incomode.
pe cine draqu mai intereseaza acest proces in afara de tine??
indulceste cumva viata pescarului roman??
se vor inmultii dintro data pestii in apele noastre??
vor disparea braconierii??
se v-a diminua poluarile pe apele noastre??
normal ca nimic din toate aceste lucruri nu se vor intanmpla,si atunci??!!de ce ar interesa acel proces pe cineva??
poti sa raspunzi??
ma indoiesc.
apsalba scrie:Mai nou este interesat si Ministerul mediului sa ne aiba in Comisia sa de dialog social. Directorul general de programe si investitii al ministerului prezent la lucrarile AG a FNPSR a facut aceasta propunere in raportul pe care l-a inaitat ministrului, argumentand ca suntem singurul ONG care a propus proiecte de asemena anvergura in ceea ce priveste conservarea resurselor acvatice vii. Ce sa facem, mai gresim si noi. Embarassed Embarassed Embarassed Oare n-au descoperit ca exista si AGVPSR? A, au uitat sa-i caute la Registrul comertului. Very Happy
directorul ala era din PNL???
avea habar de ce vorbeste??
uite,ca sa te ajut,am sa le scriu tuturor institutiilor interesate sa ia legatura cu voi si ca sa le usurez sarcina,am sa fac o culegere de "citate" made in apsalba care sa le usureze sarcina de cautare a unor "parteneri seriosi" de dialog social.
fi convins ca am sa adun numai "fapte de bine" si "citate celebre" exemplificate si cu linkuri ca sa fie totul mai facil si credibil.
nu te amagi ca o sa o las balta,habar nu ai ce zace in "puiul de oltean".

mare lucru si internetul asta,poti scrie cam ce iti trece prin cap,dar nu mai poti sterge :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Noi 2008, 22:10

:D :D :D

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 18 Noi 2008, 23:37

apsalba ne intreaba:
Apropo, cine reprezinta pescarii sportivi din romania si cum au facut-o pana acum?
- teoretic unii , practic nimeni .....!!!!! cum au facut-o ???? pe an ce trece tot mai rau.....!!!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Noi 2008, 00:04

gigi 2007 scrie:apsalba ne intreaba:
- teoretic unii , practic nimeni .....!!!!! cum au facut-o ???? pe an ce trece tot mai rau.....!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: scurt...precis si la subiect.....esti ardelean??? :lol: :lol:

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 19 Noi 2008, 10:39

apsalba scrie: ... Marti 18.11.2008 Instanta se va pronunta asupra cererii FNPSR de dizolvare a acesteia...
Si raspunsul este... ???

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Noi 2008, 10:59

Inca nu s-a postat pe web site-ul instantei. Maine avocatul va consulta Condica si ma va anunta. Esti curios? Daca da, te anunt personal. Evident ca voi face publica solutia, indiferent care este ea.

Scrie răspuns