mihai v ne spune
Marea masa de pescari e teribil de prost informata, de multe ori chiar dezinformata
- un pescar , nu prea poate fi prost informat -apa pe care pescuieste ii spune totul.
- putini sunt pescarii solitari , prietenii te informeaza mereu si despre apele celelalte, nevazute, pe care n-ai pescuit de ceva vreme, din judet si deci e usor de aflat starea concreta.
- eu nu cred ca e nevoie ca Haga sa ne spuna cine ramane in joc si cine nu , cred in ratiunea si flerul pescarului.
- ce stie Haga de apele ce par parasite , de ape praduite , de rezervatii jefuite , de locuri de inmultire a pestelui deranjate , de plase intinse fara numar , de pescuitul cu curent electric ???
-eu cred ca noi aici trebuie sa rezolvam aceste lucruri si daca apare omul care poate ...pescarii il vor urma.
- eu cred ca ne-am saturat ca in loc de partide de pescuit , defapt sa facem turism , ne-am saturat sa avem prin buzunare 3-4 carnete de membru, in ideea ca poate prin judetele invecinate vom gasi o apa nederanjata de braconieri...
Adversarul trebuie eliminat pe terenul de joc , nu prin instante de judecata care n-au nici in clin nici in maneca cu pescuitul. Defapt nu am auzit ca vre-o alta asociatie de alt tip , vre-o fabrica , vre-un magazin
sa-si inlature concurenta atacand si consumand atata energie privind modul de infiintare a adversarului sau statutul acesteia sau mai stiu eu de te miri ce ....chiar n-am mai auzit .......noroc cu forumul acesta ...da daca n-ai altceva mai bun de facut incerci ..probabil n-ai ce pierde!!!!