AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 20 Noi 2008, 19:03

daca conducerea fnpsr era alcatuita din tineri de pana la 30 ani aveam sperante ca sangele comunist era cat de cat diluat si cu ceva democratie.dar stiind cine o conduce ,cand eram copil era un cantec :"comunisti am fost ,comunisti vom fi pana-n anul....." care il cantau oamenii mari alde......vecinu, bla bla :bere:

cotizati la fis npr ca sa aiba baietii bani de procese caci maine vor veni si vor spune : azi am populat balta x conform planului de manag "aprobat"(de apele romane ca doar ei au fost de acord cu dinozaurii de mii de euro scrisi pe acolo)cu :........hotarare :curtea de apel alba respinge actiunea apsalba/fnpsr impotriva poporului roman(caci doar ei cred ca au scapat sa nu fie chemati in instanta)

culmea ar fi ca un angajat din minister sa fie membru in federatie, si federatia se judeca cu ministeru.

moderatorii va rog 3 pagini libere ca vine aps alba/caras si isi prezita d....ea verbala .

cheta: cine doneaza 1 leu sa cumparam un camp ca sa aiba ce bate baietii cu gratie???. :D :D :D :D

ps: nu mananc mici si nu beau bere :D sau daca doneaza cineva campul banii ii donam pentru alte procese stimabililor

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Noi 2008, 19:19

razvan m. scrie:Pana atunci propun ca titlu topicului sa se modifice in "AGVPS - odihneasca-se in pace, ca-i viu si nevatamat! " sau chiar in "Dumnezeu sa-l ierte, ca n-a murit!" :lol:

pacat k nu avem rating la postari...tiasi fi dat 11 la asta :lol: :lol: :lol:

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 20 Noi 2008, 19:26

apshd ne spune :
Dar pina la HAGA mai este cale lunga , dupa care se va sfirsi.
Ghici cine va cistiga
- pai ce instanta mai buna este marea masa a pescarilor care in ianuarie isi vor viza carnetele de membru si isi vor plati taxele !!!!! ei reprezinta o instanta mai reala decat oricare alta....unii vor exista ca au facut ceva , altii ca au taxe mai mici , iar restul vor disparea ... simplu , nu ????!!!!

razvan m ne spune:

[/quote]Pana atunci propun ca titlu topicului sa se modifice in "AGVPS - odihneasca-se in pace, ca-i viu si nevatamat!

- nu pot sa observ decat ca are dreptate !!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Noi 2008, 19:51

gigi 2007 scrie: - pai ce instanta mai buna este marea masa a pescarilor care in ianuarie isi vor viza carnetele de membru si isi vor plati taxele !!!!! ei reprezinta o instanta mai reala decat oricare alta....unii vor exista ca au facut ceva , altii ca au taxe mai mici , iar restul vor disparea ... simplu , nu ????!!!!
Ehehe! De-ar fi asa simplu! Din pacate veti vedea ca nu e chiar asa. Marea masa de pescari e teribil de prost informata, de multe ori chiar dezinformata. Chiar daca se vor putea lua permise de la magazine si carnetul de membru nu va mai avea nicio legatura cu dreptul de a pescui pe ape publice, tot va mai dura ceva timp (un an, poate doi sau chiar 3) pana vor afla majoritatea si nu vor mai alerga, in virtutea inertiei, catre aceleasi ghisee de asociatii. Acolo unde asociatiile chiar vor face ceva in plus, se va vedea. Dar ... mai dureaza. Cativa ani vor mai profita ... profitorii! :cry:

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 20 Noi 2008, 21:05

mihai v ne spune
Marea masa de pescari e teribil de prost informata, de multe ori chiar dezinformata
- un pescar , nu prea poate fi prost informat -apa pe care pescuieste ii spune totul.
- putini sunt pescarii solitari , prietenii te informeaza mereu si despre apele celelalte, nevazute, pe care n-ai pescuit de ceva vreme, din judet si deci e usor de aflat starea concreta.
- eu nu cred ca e nevoie ca Haga sa ne spuna cine ramane in joc si cine nu , cred in ratiunea si flerul pescarului.
- ce stie Haga de apele ce par parasite , de ape praduite , de rezervatii jefuite , de locuri de inmultire a pestelui deranjate , de plase intinse fara numar , de pescuitul cu curent electric ???
-eu cred ca noi aici trebuie sa rezolvam aceste lucruri si daca apare omul care poate ...pescarii il vor urma.
- eu cred ca ne-am saturat ca in loc de partide de pescuit , defapt sa facem turism , ne-am saturat sa avem prin buzunare 3-4 carnete de membru, in ideea ca poate prin judetele invecinate vom gasi o apa nederanjata de braconieri...
Adversarul trebuie eliminat pe terenul de joc , nu prin instante de judecata care n-au nici in clin nici in maneca cu pescuitul. Defapt nu am auzit ca vre-o alta asociatie de alt tip , vre-o fabrica , vre-un magazin
sa-si inlature concurenta atacand si consumand atata energie privind modul de infiintare a adversarului sau statutul acesteia sau mai stiu eu de te miri ce ....chiar n-am mai auzit .......noroc cu forumul acesta ...da daca n-ai altceva mai bun de facut incerci ..probabil n-ai ce pierde!!!!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Noi 2008, 22:58

din pacate nu pot decat sa ii dau dreptate lui MihaiV.
sa speram ca nu v-a dura totusi asa de mult "trezirea"

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 21 Noi 2008, 14:12

daca apare ordinul pina prin 15 decembrie eu am convingerea ca cel putin 95% din pescari vor afla si vor cere magazinelor de pescuit sa aduca permise.

Aici la Lugoj cei mai multi pescari dau dupa scobar si stau cite 2 pe metru patrat cind merge deci e imposibil sa nu se afle

Mai important e ca acest ordin sa apara oficial si apoi.... unii o sa-si cam roada unghile :lol:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 21 Noi 2008, 16:37

Eu consider ca vinzarea permiselor de pescuit prin cadrul magazinelor de pescuit este o utopie . As vrea eu sa vad care patron de magazin de pescuit ar accepte sa distribuie aceste permise fara sa isi puna un adaus comercial .Nu uitati ca permisele trebuie achitate in momentul ridicarii de la ANPA. Nu stiu care proprietar de magazin este dispus sa achite contravaloarea permiselor din banii lui ne aviind garantia ca le va vinde pe toate . Nici un comerciant sanatos la cap nu isi blocheaza banii intr-o afacere care nu ii aduce beneficiu .
Si cel mai important lucru as vrea sa vad care proprietar de magazin de pescuit este dispus sa faca lunar situatii cu : numele , adresa , CNP-ul , cupon de pensie , certificat de handicapat s-au carnet de elev , situatii care trebuiesc obligatoriu trimise la ANPA .

calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 21 Noi 2008, 16:52

PODOSU DOREL scrie:daca apare ordinul pina prin 15 decembrie eu am convingerea ca cel putin 95% din pescari vor afla si vor cere magazinelor de pescuit sa aduca permise.

Aici la Lugoj cei mai multi pescari dau dupa scobar si stau cite 2 pe metru patrat cind merge deci e imposibil sa nu se afle

Mai important e ca acest ordin sa apara oficial si apoi.... unii o sa-si cam roada unghile :lol:
ai perfecta dreptate,asa am aflat toti de asociatiile nonagvps.la anul toti o sa mergem la asociatii nonagvps :bere:

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 21 Noi 2008, 17:39

APSHD scrie:Eu consider ca vinzarea permiselor de pescuit prin cadrul magazinelor de pescuit este o utopie ...
Si daca le luam noi (pescarii) direct de la ANPA consideri ca e ok?

Scrie răspuns