Eu zic ca da!Vali Vesa scrie:Si daca le luam noi (pescarii) direct de la ANPA consideri ca e ok?APSHD scrie:Eu consider ca vinzarea permiselor de pescuit prin cadrul magazinelor de pescuit este o utopie ...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu zic ca da!Vali Vesa scrie:Si daca le luam noi (pescarii) direct de la ANPA consideri ca e ok?APSHD scrie:Eu consider ca vinzarea permiselor de pescuit prin cadrul magazinelor de pescuit este o utopie ...
eu consider ca nu este deloc utopic.APSHD scrie:Eu consider ca vinzarea permiselor de pescuit prin cadrul magazinelor de pescuit este o utopie . As vrea eu sa vad care patron de magazin de pescuit ar accepte sa distribuie aceste permise fara sa isi puna un adaus comercial .Nu uitati ca permisele trebuie achitate in momentul ridicarii de la ANPA. Nu stiu care proprietar de magazin este dispus sa achite contravaloarea permiselor din banii lui ne aviind garantia ca le va vinde pe toate . Nici un comerciant sanatos la cap nu isi blocheaza banii intr-o afacere care nu ii aduce beneficiu .
Si cel mai important lucru as vrea sa vad care proprietar de magazin de pescuit este dispus sa faca lunar situatii cu : numele , adresa , CNP-ul , cupon de pensie , certificat de handicapat s-au carnet de elev , situatii care trebuiesc obligatoriu trimise la ANPA .
APSHD - sistemul de acum este o aberatie !APSHD scrie:Eu consider ca vinzarea permiselor de pescuit prin cadrul magazinelor de pescuit este o utopie . As vrea eu sa vad care patron de magazin de pescuit ar accepte sa distribuie aceste permise fara sa isi puna un adaus comercial .Nu uitati ca permisele trebuie achitate in momentul ridicarii de la ANPA. Nu stiu care proprietar de magazin este dispus sa achite contravaloarea permiselor din banii lui ne aviind garantia ca le va vinde pe toate . Nici un comerciant sanatos la cap nu isi blocheaza banii intr-o afacere care nu ii aduce beneficiu .
Si cel mai important lucru as vrea sa vad care proprietar de magazin de pescuit este dispus sa faca lunar situatii cu : numele , adresa , CNP-ul , cupon de pensie , certificat de handicapat s-au carnet de elev , situatii care trebuiesc obligatoriu trimise la ANPA .
-pai prin Caras-Severin , multi pescari au 2-3 carnete de membru prin buzunare chiar acum.....pestele lipsind de pe apele de pe aici , pescarii il cauta prin Timis si Mehedinti .o sa ne trezim cu vreo 3-4 carnete de membru prin buzunare..