AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 22 Noi 2008, 19:11

mi-am sunat niste prieteni din caras,si i-am intrebat de carnete.gigi vb.aiurea.mai e cineva de aici care are 2-3 carnete de membru?

pityu
veteran
veteran

agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de pityu » 22 Noi 2008, 22:26

asa-i gigi, dar nu-i baiat rau. Ii place sa exagereze putin. Trebuie sa-l intelegem si pe el. Adevarul e ca multi pescari sunt stresati din cauza asta.

pityu
veteran
veteran

agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de pityu » 22 Noi 2008, 22:28

Adiwolf a scris
eu ma refeream la 'mataranga de cal"
Pai si eu am zis acelasi lucru. Mai uita-te odata !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 22 Noi 2008, 22:44

mdaa,
lasa ca e greu,nu intelegi

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 23 Noi 2008, 01:06

calibru9mm trage o concluzie
mi-am sunat niste prieteni din caras,si i-am intrebat de carnete.gigi vb.aiurea.mai e cineva de aici care are 2-3 carnete de membru?
- stai usurel , probabil nu vorbim despre acelasi lucru si atunci e normal sa nu ne intelegem si atunci te intreb : prietenii tai de ce nu au 2 sau trei carnete ?
un raspuns ar fi ca n-au pescuit decat in caras-severin , iar al doilea au pescuit si prin alte judete dar fara carnete noi , la risc in ideea ca se vor descurca la fata locului sau in ideea ca nu se va lega nimeni de ei sau pur si simplu pescuiesc pe apele altei asociatii in ideea ca nu li se pare corect ca acestea sa se privatizeze cu apele publice , ei platind deja taxele cerute de asociatia din judetul propriu.
cei care n-au chef de dureri de cap , nervi si complicatii platesc ce vor asociatiile vizitate, eu la categoria aceasta m-am referit.
- si eu cunosc pescari care merg la Lugoj la scobar sau la Berecuta dupa stiuca , pe Bega dupa clean , fara sa intrebe pe nimeni daca mai au nevoie sau nu de inca un carnet prin buzunare , dar nu m-am referit la ei.
- faptul ca ai prins peste pe nera si la dunare , o consider o performanta si te bucuri de aprecierea mea in conditiile in care dumineca trecuta in zona bazias si apoi la m-am mutat la coronini, unde am vazut la cca 30 pescari o singura stiuca prinsa si aia avea cca 1 kg , care cred ca era chioara , ca a prins-o un copil dintr-un sir de 3 adulti care pescuiau langa acesta de zor , plimband monturi cu pestisori si urmarind desigur salaul.

calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 23 Noi 2008, 01:22

gig,trupa noastra pe carnetul de membru are pg.timis,caras si severin.ne-am dus la asociatia voastra la resita cu sorin taximetristul de la ok,acolo era o fata blonda pe care am intrebat-o daca tre sa mai platim ceva,si a zis ca nu.mai mult am fost si controlati si am fost lasati in pace

calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 23 Noi 2008, 01:23

singura chestie a fost ca pt.pg la voi in caras a trebuit sa platesc 5 ron

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 23 Noi 2008, 02:22

calibru9mm
- in ceea ce priveste pescuitul pe dunare nici noi nu impiedicam eforturi financiare in mehedinti, problema se pune totusi pe celelalte ape din judetele limitrofe sau din restul tarii, cu toate acestea stiu ca multi pescari militeaza pentru o singura taxa si pescuit liber de pretentiile asociatiilor.

calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 23 Noi 2008, 02:40

gigi, asta este alta mancare de peste.atunci intrebarea este cine o sa repopuleze?cine o sa faca paza?anpa?ma faci sa rad.si sa nu uitam ca asta a fost gaselnita ajvps-urilor cu taxa in fiecare judet.nu este corect ca eu sa cumpar un permis de la stat,si sa am voie sa pescuiesc doar in arad.aici nu sant vinovate asociatiile,ci statul roman.fiindca anpa tre sa reglementeze valabilitatea permisului,fiindca ea este emitentul.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 23 Noi 2008, 03:40

calibru9mm scrie:nu este corect ca eu sa cumpar un permis de la stat,si sa am voie sa pescuiesc doar in arad.aici nu sant vinovate asociatiile,ci statul roman.fiindca anpa tre sa reglementeze valabilitatea permisului,fiindca ea este emitentul.
Vezi ? Exact asta vor apsalba & co. Sa scoti permis separat pe fiecare apa care e gestionata de asociatiile lor , adica nu i se pare corect ca el sa gestioneze o apa si tu sa mergi sa pescuiesti la el fara sa scoti sau sa platesti o taxa in plus !

Scrie răspuns