AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu stiam ca pentru retrocedarea bunurilor nationalizate de comunisti au existat niste legi. Oare cele "peste 3000" de asociatii de pescari nu puteau sa ceara restituirea patrmoniului confiscat ? De ce nu or fi facut-o ?apsalba scrie: ... Se pune problema legalitatii unor acte. Exemplu HCM 3126/1953 cand comunistii au desfiintat asociatiile de pescari ...
Pe de alta parte daca un patrimoniu proprietate publica a devenit propietate privata in mod fraudulos in vremea cind si eu am cotizat la acea asociatie ... pur si simplu nu-mi convine ca am fost membru in ascoatia care a comis asa ceva.
Altfel spus nu ma deranjeaza disparitia AGVPS ... m-ar deranja insa ca dupa asta sa vina alta entitate asociativa care sa-i preia locul si obiceiurile.

Hotararea Consiliului de ministrii (asa se numeau Hg-urile la comunisti).MihaiV scrie:1. nu ma bucur, nu ma intristez. nu am legatura cu subiectul.apsalba scrie: Te bucuri prea devreme. Sau subscri la HCM?
2. cine-i HCM? de ce trebuie subscris?
Ti-o reproduc asa cum a fost ea publicata de comunisti:
HCM 3126
art. 1 Se desfiinteaza toate asociatiile de pescari sportivi in ape de ses (n.r. alea din ape de munte s-au desfiintat in 1948 odata cu societatile de vanatoare prin D. 211), indiferent daca au sau nu personalitate juridica.
art. 2 bunurile mobile si imobile trec in patrimoniul AsociatieiGenerale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Republica Populara Romana.
art.3 pescarii sportivi se pot inscrie in AGVPSRPR.

art. 4 Ministerul Siviculturii va pune in aplicare prezenta hotarare.
Rezista HCM 3126 la solicitarea verificarii legalitatii ei? Noi o s-o cerem in apel.
ma io cred ca trebuie doar modificata,... cam asa :apsalba scrie: HCM 3126
art. 1 Se desfiinteaza toate asociatiile de pescari sportivi in ape de ses (n.r. alea din ape de munte s-au desfiintat in 1948 odata cu societatile de vanatoare prin D. 211), indiferent daca au sau nu personalitate juridica.
art. 2 bunurile mobile si imobile trec in patrimoniul AsociatieiGenerale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Republica Populara Romana.
art.3 pescarii sportivi se pot inscrie in AGVPSRPR.(libera asociere)
Rezista HCM 3126 la solicitarea verificarii legalitatii ei? Noi o s-o cerem in apel.
HCM 3126
art. 1 Se desfiinteaza toate AJVPSurile in ape de ses si de munte, indiferent daca au sau nu personalitate juridica.
art. 2 bunurile mobile si imobile trec in patrimoniul FNPSR din Republica Populara Romana.
art.3 pescarii sportivi se pot inscrie in asociatiile din FNPSR

in forma asta cred ca n-ar mai avea nici o problema cu legalitatea... inca vreo 50 ani

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
Ce-ati spune de o HG de genul:miky scrie:ma io cred ca trebuie doar modificata,... cam asa :apsalba scrie: HCM 3126
HCM 3126
art. 1 Se desfiinteaza toate AJVPSurile in ape de ses si de munte, indiferent daca au sau nu personalitate juridica.
art. 2 bunurile mobile si imobile trec in patrimoniul FNPSR din Republica Populara Romana.
art.3 pescarii sportivi se pot inscrie in asociatiile din FNPSR(libera asociere)
in forma asta cred ca n-ar mai avea nici o problema cu legalitatea... inca vreo 50 ani![]()
![]()
art. 1 Se abroga HCM 3126.
art. 2 se reinfiinteaza aociatiile desfiintate prin HCM 3126.
art. 3 bunurile mobile si imobile trec in patrimoniul aociatiilor astfel infiintate.
art. 4 Directia cimitirelor va pune in aplicare prezenta hotarare.

Esti smecher, sau ti se pare ca este OK? Ai citit statutul FNPSR?miky scrie:ma io cred ca trebuie doar modificata,... cam asa :apsalba scrie: HCM 3126
HCM 3126
art.3 pescarii sportivi se pot inscrie in asociatiile din FNPSR(libera asociere)
in forma asta cred ca n-ar mai avea nici o problema cu legalitatea... inca vreo 50 ani![]()
![]()

stii demult cum mi se pare mie, dar asta e mai putin important...apsalba scrie:... sau ti se pare ca este OK?miky scrie: ma io cred ca trebuie doar modificata,... cam asa :
HCM 3126
![]()
cred insa ca voua va surade teribil ideea... io zic sa o promovati in continuare (de fapt asta faceti, nu ?), numai ca ce dracu ne facem daca se realizeaza ? raman atatea procese in aer, fara obiect... vai, vai vai !!! atata lupta cu balaurul irosita printr-un simplu HG si o semnatura!

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...