AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 05 Ian 2008, 11:33

apsalba scrie:S-au intamplat 2 lucruri; in urma sesizarii Guvernului si Parchetului General, niste domni dau cu subsemnatul, si toata sandramaua este in cercetarile Directiei investigatii fraude de la IGPR.
ei si ? ii ancheteaza tot de-ai lor...
de la revolutie cati n-au dat cu subsemnatul pe la Parchet?... si?... a patit vreunu ceva?... plus ca chestiile astea dureaza ani,... intre timp... in 2007 a fost ca si in 2006, in 2008 va fi ca si in 2007,... in 2015 ,... s.a.m.d.
imi pare rau ca trebe sa o zic insa atentia e in mod voit mult prea concentrata impotriva persoanelor si a structurilor dominante de pe piata, urmarindu-se doar inlocuirea acestora, si prea putin sau deloc concentrata asupra schimbarii sistemului,...
ceva asaa... cam ca in Caragiale:
" sa se revizuiasca.... primesc,... dar atunci sa nu se schimbe nimica,... ori sa nu se revizuiasca... primesc,... dar atunci sa se schimbe cate ceva ...pe ici pe colo, prin partile esentiale "...
asa ca degeaba strigam noi pe aici:
TRADARE !...TRADARE !...TRADARE ! de 3 ori TRADARE !!! :lol:
ca nu aude nimeni .... :lol: ...poate daca semnam vreo ..."anonima" :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2008, 14:21

Marius Popa,
Nu s-a schimbat nimic. Tot acelas pret ca anul trecut. Deja pescarii si-au vizat legitimatiile pe 2008.
Miki,
Stie deja multa lume ce magarii s-au facut si nu mai pot fi ascunse sub pres.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 05 Ian 2008, 18:28

- pai parca ajvps trebuia sa se odihneasca in pace si nu cei 2 domni care dau cu subsemnatul
- pai daca ajvps are patrimoniu ,adica proprietate, nu poate sa faca ce doreste cu ea ??? .....atunci nu cred ca e patrimoniu ....
- eu cred ca ajvps lucreaza in liniste in continuare si asociatiile noi trebuie sa faca la fel..

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 06 Ian 2008, 12:36

apsalba scrie:Marius Popa,
Nu s-a schimbat nimic. Tot acelas pret ca anul trecut. Deja pescarii si-au vizat legitimatiile pe 2008.
Miki,
Stie deja multa lume ce magarii s-au facut si nu mai pot fi ascunse sub pres.
lamureste-ma si pe mine te rog! unde e mai bine sa platesc taxa la VINATORUL SI PESCARUL sau la APSALBA! si cit trebe mai exact, anul trecut am avut reducere, anul acesta cit este!?ce trebe sa primesc in schimbul taxei, !DEMOCRATIA NEO MINCAT , uni nu mai pot de bine si altii se intreba ce trebeuie sa primeasca in schimbul taxei anuale de pescuit, ca sa nu aibe probleme in cazul controalelor! sincer, pescuiesc de cind ma stiu, insa nu am prins un control!
multumesc anticipat! 8) :respekt: :respekt: :respekt:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2008, 12:42

:lol:
Hai mai Marius ca esti tare! Pe cuvant! Pai ce intrebare PUBLICA este asta cu unde sa platesc permisul...Pai apsalba este nick-ul presedintelui APS Alba :lol: Deci cum ai vrea sa-ti dea raspuns fara sa intoarca forumul cu susu-n jos! Discuta pe privat chestiile astea! Oricum in APS Alba nu sunt decat pescari, fara vanatori... :P Hai ca , daca esti atent, m-ai prins! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 06 Ian 2008, 13:01

imi cer scuze! si cu asta am incheiat intrebarile !o zi buna va doresc! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2008, 13:03

Hai nu te mai inrosi! :lol: Vorbim pe privat.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pityu
veteran
veteran

agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de pityu » 06 Ian 2008, 18:39

Miky !
Intra te rog pe forumul AVP , la topicul "Mare sedintza - mare" !
Esti cautat pe-acolo !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Mai 2008, 12:54

Azi am primit de la Ministerul Justitiei situatia juridica a AGVPSR. Minune mare. AJVPS-urile figureaza ca filiale, ale mamicii mari, nu ca asociatii. Insasi mamica are o problema, fiind inscrisa in baza unei sentinte nule ( care nu mai exista).

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 09 Mai 2008, 13:01

io nu m-am bagat niciodata in discutiile astea .
dar mai apsalba sincer deja devi plictisitor si repetitiv . :oops:

Scrie răspuns