pescuitorul scrie:si din cate se stie ajvps valcea are liceenta de acvacultura pe aceste baraje.dar pe cei de la apsalba asta ii roade ca sunt altii mai tari si destepri decat ei.
poate le si explica cineva ce inseamna acvacultura ca eu nu ma obosesc la aseamenea specimene.
o zi buna
pescuitorule,
poate daca te rog frumos,poti sa imi explici si mie cum sta treaba cu acvacultura asta,ca eu nu sunt de la alba si nici ca am treaba cu cei de acolo,insa tare ma doare acest subiect.
conform legii actuale,citate de mine mai sus,termenul de acvacultura si ce trebuie facut pt asta,este explicat foarte bine.
ce nu inteleg eu,este faptul ca desi nimeni nu face nimic pe Olt in sensul asta,isi aroga drepturi si libertati,conform aceleiasi legi.
de unde si pana unde??
danubiu,
cum putem trata si aplica separat articole din lege??
cand ne convine ceva aplicam un articol de lege,iar cand nu ne convine altceva,invocam alt articol de lege uitand cu desavarsire pe celelalte??
nu cred ca o asemenea abordare este benefica. si de viitor
deasta nu merge nimic cum trebuie in tara asta
fiindca avem legi interpretabile si judecam ceva dupa cum bate vantul sau ne pica noua bine.
eu unul sunt lamurit demult ca in domeniul pescuitului,mai ales cel recreativ,nu se doreste a se face lumina,iar legile sunt facute de cei care au interese majore si castiguri pe masura.
inca un lucru care a fost acaparat si transformat in goana dupa castig si care incepe sa isi piarda din farmecul initial si natural

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.