AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 12 Mai 2008, 20:16

pescuitorul scrie:eu chiar te-as ruga sa suni la jandarmi.
si ca sa fie clar nu ajvps le-a dat voie sa mearga la pescuit sau cel putin nu in acest fel. nici un angajat nu a spus unui pescar sa mearga ca are voie sub baraj la pestisor. exclus.
asa ca cu amenda sa mearga la finante daca a incalcat legea.
Anpa are ceva de spus : ori ia masuri mai drastice si face o lege in asa fel sa poata fi aplicata sau sa trimita oamenii in teren sa dea amenzi.
am specificat ca la Brasov ( mai exact pe baltile de la Vistea ) pe oricine intrebi o sa zica " e liber de la AJVPS "...despre Avrig era o continuare a masacrului din iarna, la fiecare iesire prind cel putin o ancora de hatz , inadmisibil, ultima tura doua ancore am luat si nu iti mai povestesc de padurea de fire care se afla pe fundul oltului. Cei cu bateria de 15 betze se laudau ca au mai fost la pescuit cu 3 seri inainte ... Avrig nu e din Sibiu :!: :!: au zis ca mai vine Politia din cand in cand si intreaba de permis ... pentru ce? mai nou trebuie sa ai permis sa poti bracona legal, sau cum?...dc intreaba de permis cand se pescuieste clar in prohibitie :!:

Inca o treaba ... am platit cotizatia (din prostie) in luna martie (permis nexam binainteles) si cineva mia furat carnetul de membru impreuna cu chitanta...se mai poate face ceva?...eu nu platesc de doua ori, mai ales ca permis tot nu primesc

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 13 Mai 2008, 14:31

Pt. Grebla.
In aceasi situatie au fost mai multi membri APS-HD , la care li s-au furat documentele impreuna cu carnetul de membru si chitanta care dovedeste plata cotizatiei de membru.
Pentru a rezolva situatia am facut cite o xerocopie dupa chitanta ramasa la cotorul chitantierului l-am stampilat si semnat cu mentiunea : conform cu originalul.
Iar contra valoarea carnetului de membru si la platit fiecare.

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 14 Mai 2008, 10:21

APSHD scrie:Pt. Grebla.
In aceasi situatie au fost mai multi membri APS-HD , la care li s-au furat documentele impreuna cu carnetul de membru si chitanta care dovedeste plata cotizatiei de membru.
Pentru a rezolva situatia am facut cite o xerocopie dupa chitanta ramasa la cotorul chitantierului l-am stampilat si semnat cu mentiunea : conform cu originalul.
Iar contra valoarea carnetului de membru si la platit fiecare.
merci frumos, sa vedem daca merge si la mamut :twisted: ca de nu ii ia OPC-ul

gazutzu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gazutzu » 15 Mai 2008, 14:53

Salut,
Cine ma lamureste si pe mine cu urmatoarea chestiune: sunt nou cu microbul, si-am zis si eu sa-mi fac permis de pescuit. Am fost la AJVPS Constanta, mi-am facut - zic eu - am primit carnet de membru. Asta acum cateva zile. Din ce-am citit pe forum am inteles ca trebuia sa mi se elibereze si un permis de pescuit, eu primind doar carnetul de membru... Puteti sa-mi confirmati aceasta informatie? Eu la asociatie am cerut permis, de ce nu mi-a zis nimeni ce si cum? Si daca totusi este deajuns pt pescuit acest carnet de membru - vizat la zi :) - imi da dreptul pe baza de reprocitate sa pescuiesc in orice judet pe apele 'de stat'?
Va multumesc anticipat!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Mai 2008, 12:08

Aflu din surse sigure ca Temutul Selaru, spaima pescarilor din Romania. s-a suparat nevoie mare de faptul ca in Catavencu s-au publicat magariile facute de un oarecare Antonescu pe la Valcea unde dadea chitante la fraieri pentru taxa de acvacultura si a taiat participarea lotului de spinning la Campionatul Mondial din Rusia. Asa sa fie?
Sa speram ca pana la CM agvps sa devina aminintire.
Responsabili AVP pot infirma sau confirma acest lucru?

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 31 Mai 2008, 17:46

Canti de vreo doi ani prohodul AGVPS-ului ... poate era mai bine sa mergi la Eurovizion :lol: ca ajvps-urile o duc inca bine mersi.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 14 Iun 2008, 19:19

ce texte are apsalba
Temutul Selaru, spaima pescarilor din Romania......
poate se teme el , eu sunt pescar si nu ma tem si ca mine sunt multi altii.. care nici nu au auzit de stelaru ,...ce ne bagi pe toti in aceeasi oala ??..de unde tot le scoate omul asta
nu-l cunosc pe stelaru si n-am nici o treaba cu el, dar sa spuna apsalba ca mi-e frica de el deoarece sunt pescar , cred ca e prea mult......
:?

ajvps_vl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ajvps_vl » 16 Iun 2008, 09:21

Pentru apsalba
Referitor la acvacultura, afla ca duminica 15.06.2008 la Bogdanesti - Gura Vaii amenajare piscicola PROPRIETATEA AJVPS VALCEA care are licenta de acvacultura balta situata la aproximativ 7 km de Rm. Valcea Rizea Florian a prins somn de 7 kg. Alexandrescu Vlad, Calugar Florian si Neamu Iulian au prins crap la peste 4 kg, iar Duca Florin a prins salau de peste 5 kg. Concursurile de pescuit le vom organiza in aceeasi locatie, iar rezultatele le vom face publice.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Iun 2008, 17:33

ajvps_vl

mai bine taceai!
nici nu stiu cum indrazniti sa scoateti capul la lumina dupa ce toata perioada de prohibitie,( innainte si dupa asta draqu v-a mai vazut ) a-ti umblat ca turbatii pe ape taiand chitante si incasand banii pt un permis inexistent fara sa faceti nici un control al modului in care se pescuia - in plina prohibitie,sub obladuirea voastra se pescuia cu momeli naturale la pestii pasnici - nu mai vorbim de multitudinea de bete insirate sau marimea pestilor retinuti.
ati avut tupeul si nesimtirea sa cereti bani pt pescuitul in prohibitie,sub masca falsa a licentei de acvacultura,ati initiat controale cu personalul propiu fara a fi insotiti de politie sau jandarmerie,iar personalul dumneavoastra de control sa manifestat sub cele mai abjecte forme,fara a avea habar de legile care guverneaza pescuitul din romania la ora actuala
ati incalcat o gramada de legi intrepretand cum ati dorit diverse articole de lege si ati mintit cu nerusinare in goana voastra dupa profit
si acuma aveti tupeul sa veniti si sa va faliti cu rezultate ??? :evil: :evil: :evil:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Iun 2008, 12:27

Judecatoria sect. 2 Bucuresti a respins unele exceptii ridicate de Guvern si MADR precum si cele ridicate de AGVPSR, iar pe celelalte le-a conexat cu fondul cauzei in actiunea privind nulitatea inscrierii AGVPSR in Reg nat. ONG. Judecata pe fond se face pe 10 septembrie 2008. Este pentru prima data cand se intra pe fond in aceasta cauza. Pana acum s-au prevalat de exceptii. Asteptam explicatiile responsabililor asupra struto-camilei cooperativa-srl - asociatie de utilitate publica.
Sunt citati: Selaru, Adrian Nastase si toti sefii de filiale locale.

Scrie răspuns