...cand zici fraieri...la cine te referi ?apsalba scrie: Asitia sunt pestii aia mari care papa cotizatiile la fraieri.
AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- hunting_fish
- veteran
...cred ca la noi - pescarii de rand....
Oricum, traim n Romania si asta ne ocupa tot timpul!
Cat despre asociatia noastra locala (din Arad), din pacate are un trecut destul de sumbru. Iti faceai permis la ei, ti se zicea ca ai dreptul sa pescuiesti pe cutare si cutare ape, si veneau cei de la AJVPS cu jandarmii si te trimiteau acasa, daca nu te amendau!..
Asa ca tot la AJVPS era mai avantajos sa iti faci permisul.....
Ata ete!
Oricum, traim n Romania si asta ne ocupa tot timpul!
Cat despre asociatia noastra locala (din Arad), din pacate are un trecut destul de sumbru. Iti faceai permis la ei, ti se zicea ca ai dreptul sa pescuiesti pe cutare si cutare ape, si veneau cei de la AJVPS cu jandarmii si te trimiteau acasa, daca nu te amendau!..

Asa ca tot la AJVPS era mai avantajos sa iti faci permisul.....
Ata ete!
...... ><(((@> .......
agvps odihneasca-se in pace
old_radu nu vorbi asa !
Pentru faptul ca la voi in judet nu sunt alte variante, de vina esti inclusiv tu. Daca mai luai doi prieteni cu tine, ati fi putut sa o puneti si voi de o asociatie. Numai ca aici e ceva de lucru si inca mult si voluntar. Aici e buba. Cei care critica vehement noile asociatii infiintate dupa noile legi ale tarii, sunt tocmai aceia care nu vor sa faca nimic voluntar si le este ciuda pe cei care fac, nu cumva intr-o zi cineva sa-i oblige si pe ei sa faca, pentru ca atunci e ... baia mare !!!
Pentru faptul ca la voi in judet nu sunt alte variante, de vina esti inclusiv tu. Daca mai luai doi prieteni cu tine, ati fi putut sa o puneti si voi de o asociatie. Numai ca aici e ceva de lucru si inca mult si voluntar. Aici e buba. Cei care critica vehement noile asociatii infiintate dupa noile legi ale tarii, sunt tocmai aceia care nu vor sa faca nimic voluntar si le este ciuda pe cei care fac, nu cumva intr-o zi cineva sa-i oblige si pe ei sa faca, pentru ca atunci e ... baia mare !!!
Nu fi asa de suparat old_radu !
Nu te-a facut nimeni fraier. Apsalba se referea la faptul ca fraieri suntem cu totii (deci inclusiv el si cu mine) daca le mai dam apa la moara (bani) la cei care au adus apele publice (dupa 50 de ani de monopol) la stadiul in care se afla acum. Sper ca esti pescar si atunci stii bine in ce stadiu se afla apele publice.
In alta ordine de idei, imi pare rau ca te simti jignit, mai ales ca pana acuma erai o prezenta pozitiva pe forum, fapt pentru care te apreciez! Nu stiu zau ce te-a apucat sa sari la gatul omului. Probabil ai vazut ca e cel mai bombardat de pe forum. Eu il cunosc poate cel mai bine si sa stii ca e printre putinii oameni care dupa revolutie a facut ceva pentru pescuitul romanesc.
Stiu ca vei spune iarasi chestia cu avocatul ... dar zau nu e asa. Crede-ma te rog!
Sa stii ca nici eu nu am treaba cu AGVPS-ul. Am doar cu situatia apelor, a pestilor si a pescarilor. Ce vina am eu ca ei au gospodarit toate astea pana acuma.
Nu te lua dupa ce scriu majoritatea forumistilor, ca pe forumuri intra 100, max 1000 de pescari din tara, cu tot cu cei de-afara.
Insa in realitate avem peste 100.000 de pescari nemultumiti, jegmaniti de bani, batjocoriti, ape braconate, golite de peste, etc. etc.
Nu apsalba a adus tara in situatia asta. Daca el vrea sa faca ceva pentru a schimba lucrurile in bine, nu inseamna ca trebuie sa-i luam capul. Atunci AGVPS-ul ce ar fi meritat pentru ce a facut?
Multumesc pentru MP si vreau sa te asigur de tot respectul meu !
Nu te-a facut nimeni fraier. Apsalba se referea la faptul ca fraieri suntem cu totii (deci inclusiv el si cu mine) daca le mai dam apa la moara (bani) la cei care au adus apele publice (dupa 50 de ani de monopol) la stadiul in care se afla acum. Sper ca esti pescar si atunci stii bine in ce stadiu se afla apele publice.
In alta ordine de idei, imi pare rau ca te simti jignit, mai ales ca pana acuma erai o prezenta pozitiva pe forum, fapt pentru care te apreciez! Nu stiu zau ce te-a apucat sa sari la gatul omului. Probabil ai vazut ca e cel mai bombardat de pe forum. Eu il cunosc poate cel mai bine si sa stii ca e printre putinii oameni care dupa revolutie a facut ceva pentru pescuitul romanesc.
Stiu ca vei spune iarasi chestia cu avocatul ... dar zau nu e asa. Crede-ma te rog!
Sa stii ca nici eu nu am treaba cu AGVPS-ul. Am doar cu situatia apelor, a pestilor si a pescarilor. Ce vina am eu ca ei au gospodarit toate astea pana acuma.
Nu te lua dupa ce scriu majoritatea forumistilor, ca pe forumuri intra 100, max 1000 de pescari din tara, cu tot cu cei de-afara.
Insa in realitate avem peste 100.000 de pescari nemultumiti, jegmaniti de bani, batjocoriti, ape braconate, golite de peste, etc. etc.
Nu apsalba a adus tara in situatia asta. Daca el vrea sa faca ceva pentru a schimba lucrurile in bine, nu inseamna ca trebuie sa-i luam capul. Atunci AGVPS-ul ce ar fi meritat pentru ce a facut?
Multumesc pentru MP si vreau sa te asigur de tot respectul meu !
Re: agvps odihneasca-se in pace
De aici reiese ca si voi ati platit la AGVPS.pityu scrie: Apsalba se referea la faptul ca fraieri suntem cu totii (deci inclusiv el si cu mine)
Ai curajul sa afirmi asta si in numele lui apsalba ?
pytiu ne spune :
[/quote]Insa in realitate avem peste 100.000 de pescari nemultumiti, jegmaniti de bani, batjocoriti, ape braconate, golite de peste, etc. etc.
[/quote]Insa in realitate avem peste 100.000 de pescari nemultumiti, jegmaniti de bani, batjocoriti, ape braconate, golite de peste, etc. etc.
- pai bine omule daca sunt 100 000 de nemultumiti timp de 50 de ani ( nu stiu cum ai calculat ..... ) , mai spui ca sunt si fraieri nu numai nemultumiti, ce-i retine pe astia sa se inscrie toti in alta parte , la o alta asociatie , ei nu vad, asa cum spui, halul in care a ajuns tara ...sau mai stiu eu ce tot povestesti pe aci....pai de ce nu se muta in alta parte unde voluntarii fac minuni.......
- dupa parerea ta , astora 100 000 de cum vrei sa le spui , le place sa indure, sa sufere ,sa fie jegmaniti.... sau sa... ce ?
- hai ma chiar asa......astia chiar nu pot sa judece si singuri ...chiar trebuie sa le spuna cineva ca sunt fraieriti si ei sa nu stie......si nici ca pot sa se inscrie in alta parte fara nici o problema ???? !!!!!!
-...dar daca ne spui tu asa o fi ca nu s-ar povesti....
gigilica draga !
mai uita-ta odata ce am scris inainte de cifra de 100.000
Sa nu care cumva sa crezi ca aia toti sunt membrii AGVPS. Nici vorba.
Ia mai citeste ce a scris si old_radu.
Acolo in zona de unde-i el (Baia Mare, daca nu ma insel) s-a inscris in AGVPS, nu pentru ca-i iubeste, ci pentru ca NU ARE ALTA VARIANTA
Acolo inca nu s-au infiintat noi asociatii. Intelegi?
Uff greu mai e pentru unii !
mai uita-ta odata ce am scris inainte de cifra de 100.000
Deci e clar ca ailalti 100.000 nu intra pe forumuri tata. Ce e asa de greu sa pricepi?Nu te lua dupa ce scriu majoritatea forumistilor, ca pe forumuri intra 100, max 1000 de pescari din tara, cu tot cu cei de-afara.
Sa nu care cumva sa crezi ca aia toti sunt membrii AGVPS. Nici vorba.
Ia mai citeste ce a scris si old_radu.
Acolo in zona de unde-i el (Baia Mare, daca nu ma insel) s-a inscris in AGVPS, nu pentru ca-i iubeste, ci pentru ca NU ARE ALTA VARIANTA

Acolo inca nu s-au infiintat noi asociatii. Intelegi?
Uff greu mai e pentru unii !
Suntem o turma de oi cu ciobani betzi si fara caini dar ne dau tarcoale lupii. AJVPS-urile sunt un schelet de dinozaur comunist. Nu a mai ramas mai nimic din ele si incerca sa ne mai fraiereasca cum pot. Nu lupta pentru cel mai mic drept al pescarului si simplul fapt ca au mostenit un drept de administrare de pe vremea comunismului le da idei la niste inginerii noi. de ce nu e valabil un permis ajvps al unui judet in toata tara? Juridic vorbind. E chiar culmea. Ar trebui sa intentam atatea procese Asociatiilor Judetene de sa le iasa pe urechi. E ca si cum as lua permisul meu auto de MS si cand ma opreste politia alba sa zica: dar permisul de alba unde va este? Pai hai sa facem autonomie teritoriala in mama ei! Arealurile de vanatoare sunt intr-adevar cam alta mancare de peste dar apele... sa fim seriosi. Sau: sa platesc aproape 100 lei pe an (teoretic nu ar fi foarte mult), dar pentru ce? 40 de km de Mures rupt de balastiere, murdar, poluat si braconat si cativa km de Tarnava? Si ce peste este in alea? Mare smecherie! In jud.Mures am pierdut lacul Bezid, adica l-a pierdut asociatia mafiotilor la licitatie. Nu si-au dat deloc interesul. Multi isi faceau permisul numai pentru Bezid, eu fiind unul dintre ei si mai cunosc personal vreo 4 persoane. E un lac cu potential extraordinar si spun domnii de la Directia apelor ca este acumulare cu o calitate a apei iesita din comun. Se si vede, dupa populatiile sanatoase si prezenta crustaceelor de apa dulce. Nu-l mai avem nici asta. Nu-i bai ca ne facem abonament acolo si pe Mures poa' sa puna bomba! Asa vom pierde tot. Cu cine sa ma mai aliez ca sa luptam pentru apele curgatoare din judet. Cine imi mai poate reprezenta interesele? Sau sa-mi faca dreptate. Nu-i problema ca am permis de pe la 10 ani dar din 2009 nu-mi mai fac. Noi sa mai si populam si sa-si bata joc de banii nostri impozitati de 10 mii de ori pana ajung tot la ei de buna voie? FITI ATENTI PROPUNERE TARE: Ar trebui maine scoase la licitatie toate apele de pe teritoriul tarii si cu asta am incheia balciul, iar toti castigatorii desemnati prin proceduri valide obligati sa se constituie intr-o asociatie privata nationala cu statut propriu s.a.m.d., cu un singur permis valabil in toata tara, cu cote parte din participatie, cu organe de control locale. Vom ajunge ca intr-un judet sa fie 4-5-6 asociatii si fiecare sa aiva cate o baltoaca, iar de cate ori punem mana pe lansete sa ne intrebam: astazi unde +@%$ ^!#@ mai platesc si ce platesc? Pe cine arde? Tot pe noi.