AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Iul 2008, 07:48

old_radu scrie:Eu la mine in judet nu am alta varianta.Si pe chestia asta trebuie sa ma injure un "mos pulica "? :evil:
Te-a injurat cineva? Te consideri membru AGVPS? Ai facut o cerere de insciere in asociatia respectiva? Ai fost convocat vreodata la adunarea generala unde se aproba bugetul de venituri si cheltiueli si descarcarea de gestiune sa vezi si tu ce se intampla cu banii tai? Te-a intrebat cineva pe ce criterii se calculeaza cotizatia de membru asociat? Trage tu concluzia daca in toti anii in care ai contribuit la bunastarea unora care nu ti-au dat socotela niciodatra ce au facut cu banii tai si puneti o eticheta.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 31 Iul 2008, 09:32

Trage tu concluzia daca in toti anii in care ai contribuit la bunastarea unora care nu ti-au dat socotela niciodatra ce au facut cu banii tai si puneti o eticheta.
Bre mos apsalba (ti-as fi zis altfel da-i tot aia), da mata iesti agramat rau bre. Da rau da tot.
Mie-mi place-n Delta!

CatalinS
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de CatalinS » 31 Iul 2008, 09:42

Sile scrie:
Trage tu concluzia daca in toti anii in care ai contribuit la bunastarea unora care nu ti-au dat socotela niciodatra ce au facut cu banii tai si puneti o eticheta.
Bre mos apsalba (ti-as fi zis altfel da-i tot aia), da mata iesti agramat rau bre. Da rau da tot.
Sa-i lasam in pace pe astia de la AJVPS... sa moara in pace :twisted:

Faptul ca a scris agramat nu inseamna ca nu stie limba romana... ci ca este precipitat... si stie ca i se subtiaza creanga de sub picioare pe zi ce trece. Asta este cursul vietii :) AJVPS, APS, ETC.... nu mai aveti multe de spus in pescuit. Mai vorbim peste cateva luni... poate tot pe acest topic. Sa-mi trimiti CV-ul... poate iti gasesc ceva de lucru. :shock:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Iul 2008, 11:28

:lol: :lol: :lol: :lol:

Nu ai tu atata scoala cata vacanta am eu.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 31 Iul 2008, 12:36

Nu ai tu atata scoala cata vacanta am eu.
Ai foarte mare dreptate. Doamne fereste sa am doar atata scoala cata vacanta ai mata. Da ma rog, poti sa continui mata studiile. Pentru someri si pensionari e mai ieftin.
Mie-mi place-n Delta!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Iul 2008, 13:38

apsalba scrie:
old_radu scrie:Eu la mine in judet nu am alta varianta.Si pe chestia asta trebuie sa ma injure un "mos pulica "? :evil:
Te-a injurat cineva? Te consideri membru AGVPS? Ai facut o cerere de insciere in asociatia respectiva? Ai fost convocat vreodata la adunarea generala unde se aproba bugetul de venituri si cheltiueli si descarcarea de gestiune sa vezi si tu ce se intampla cu banii tai? Te-a intrebat cineva pe ce criterii se calculeaza cotizatia de membru asociat? Trage tu concluzia daca in toti anii in care ai contribuit la bunastarea unora care nu ti-au dat socotela niciodatra ce au facut cu banii tai si puneti o eticheta.
Stiti ce-i misto? Pe vremea cand eram mai fraier (acu recunosc) si eram membru in Federatia lu apsalba (care promitea multe, dar s-a dovedit ca erau promisiuni electorale) nu facusem cerere de inscriere, nu am fost convocat la adunari generale, nu au vrut sa spuna ce se intampla cu banii. Asa ca ... trageti voi concluzia! Eu ma duc la pescuit :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 31 Iul 2008, 13:51

Bravo stimate domn Mihai V. Nu spun ca ajv-urile sunt cele mai bune dar ma bucur ca mai sunt si oameni care ies si spun : am fost dincolo si e rau si acolo nu caini cu covrigi in coada cum se promit.

Ps: acum va aparea ca ati fost excclus pe motive doar de mintea lor neteda stiute. :bere:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 31 Iul 2008, 13:57

priviti mostra de desteptaciune din cadrul mult slavitei FNP!!!!
http://www.rapitori.ro/forum/about6943.html

"Bravo pytiu"meriti un premiu : ascutitori si creioane .sau poate iti face apsalba statuie in parcul din alba. ca doar voi mai sunteti :pytiu, apsalba si apshd. asta e federatia pescarilor din romania????? va puteti apuca de morarit si panificatie. :P

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 31 Iul 2008, 14:19

@ apsalba...Don Quijote de la Mancha ,este "copil mic" pe langa tine... :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Iul 2008, 14:36

pescuitorul scrie:priviti mostra de desteptaciune din cadrul mult slavitei FNP!!!!
http://www.rapitori.ro/forum/about6943.html

"Bravo pytiu"meriti un premiu : ascutitori si creioane .sau poate iti face apsalba statuie in parcul din alba. ca doar voi mai sunteti :pytiu, apsalba si apshd. asta e federatia pescarilor din romania????? va puteti apuca de morarit si panificatie. :P
Chiar asa e, musiu Piyiu e genul de om care are impresia eronata ca e cel mai bun, mai dotat, mai harnic si mai util in orice activitate, ca fara el totul se duce de rapa! Iar cine va intra cu el in federatie va gasi acolo.....nici nu isi imiagineaza ce! Hic sunt leones!

Scrie răspuns