Te-a injurat cineva? Te consideri membru AGVPS? Ai facut o cerere de insciere in asociatia respectiva? Ai fost convocat vreodata la adunarea generala unde se aproba bugetul de venituri si cheltiueli si descarcarea de gestiune sa vezi si tu ce se intampla cu banii tai? Te-a intrebat cineva pe ce criterii se calculeaza cotizatia de membru asociat? Trage tu concluzia daca in toti anii in care ai contribuit la bunastarea unora care nu ti-au dat socotela niciodatra ce au facut cu banii tai si puneti o eticheta.old_radu scrie:Eu la mine in judet nu am alta varianta.Si pe chestia asta trebuie sa ma injure un "mos pulica "?
AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sa-i lasam in pace pe astia de la AJVPS... sa moara in paceSile scrie:Bre mos apsalba (ti-as fi zis altfel da-i tot aia), da mata iesti agramat rau bre. Da rau da tot.Trage tu concluzia daca in toti anii in care ai contribuit la bunastarea unora care nu ti-au dat socotela niciodatra ce au facut cu banii tai si puneti o eticheta.

Faptul ca a scris agramat nu inseamna ca nu stie limba romana... ci ca este precipitat... si stie ca i se subtiaza creanga de sub picioare pe zi ce trece. Asta este cursul vietii

Stiti ce-i misto? Pe vremea cand eram mai fraier (acu recunosc) si eram membru in Federatia lu apsalba (care promitea multe, dar s-a dovedit ca erau promisiuni electorale) nu facusem cerere de inscriere, nu am fost convocat la adunari generale, nu au vrut sa spuna ce se intampla cu banii. Asa ca ... trageti voi concluzia! Eu ma duc la pescuitapsalba scrie:Te-a injurat cineva? Te consideri membru AGVPS? Ai facut o cerere de insciere in asociatia respectiva? Ai fost convocat vreodata la adunarea generala unde se aproba bugetul de venituri si cheltiueli si descarcarea de gestiune sa vezi si tu ce se intampla cu banii tai? Te-a intrebat cineva pe ce criterii se calculeaza cotizatia de membru asociat? Trage tu concluzia daca in toti anii in care ai contribuit la bunastarea unora care nu ti-au dat socotela niciodatra ce au facut cu banii tai si puneti o eticheta.old_radu scrie:Eu la mine in judet nu am alta varianta.Si pe chestia asta trebuie sa ma injure un "mos pulica "?

-
- veteran
-
- veteran
priviti mostra de desteptaciune din cadrul mult slavitei FNP!!!!
http://www.rapitori.ro/forum/about6943.html
"Bravo pytiu"meriti un premiu : ascutitori si creioane .sau poate iti face apsalba statuie in parcul din alba. ca doar voi mai sunteti :pytiu, apsalba si apshd. asta e federatia pescarilor din romania????? va puteti apuca de morarit si panificatie.
"Bravo pytiu"meriti un premiu : ascutitori si creioane .sau poate iti face apsalba statuie in parcul din alba. ca doar voi mai sunteti :pytiu, apsalba si apshd. asta e federatia pescarilor din romania????? va puteti apuca de morarit si panificatie.

-
- veteran
Chiar asa e, musiu Piyiu e genul de om care are impresia eronata ca e cel mai bun, mai dotat, mai harnic si mai util in orice activitate, ca fara el totul se duce de rapa! Iar cine va intra cu el in federatie va gasi acolo.....nici nu isi imiagineaza ce! Hic sunt leones!pescuitorul scrie:priviti mostra de desteptaciune din cadrul mult slavitei FNP!!!!