AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
agvps odihneasca-se in pace
Mihai ! Nu ai inteles ca nu s-a discutat despre pescuitul sportiv ?
S-a discutat despre ... cum sa controleze padurarii (in lumina Ord. 666) pescuitul comercial in paraiele de munte !
Vezi, daca contestai Ordinul Satanic, poate erai invitat si tu, asa ... stai sa vezi
S-a discutat despre ... cum sa controleze padurarii (in lumina Ord. 666) pescuitul comercial in paraiele de munte !

Vezi, daca contestai Ordinul Satanic, poate erai invitat si tu, asa ... stai sa vezi

ni ma, trebuie sa ma observi tu ca sa discut despre ceva in cunostinta de cauza? Hai sa fim seriosi, dar cine esti tu in afara de unu care tot o tine pe a lui???? Secretarul de stat ti-a dat cu tifla si a venit la insistentele tale pe naiba, hai las-o moarta ca nu te crezi nici tu!apsalba scrie:Ai fost acolo si nu am observat eu? Secretarul de stat nici nu era invitat si a venit la insistentele mele. Am intrebat-o si eu pe respectiva ce legatura are RNP cu pescuitul sportiv si nu a stiut ce sa raspunda. Tema era alta. Anularea OM 666/2007, daca ai aflat de el. Poate ar trebui sa raspunda si la cererea CE de a obliga RNP sa privatizeze pastravariile si sa se ocupe totusi de paduri. De peste se ocupa nu una ci 2 institutii ale statului. Daca cunostei legile, stia ca inca din 1996 (legea 107) de pescuit se ocupa Compania Apele Romane. Dar cu legile astea este mai greu.
Re: agvps odihneasca-se in pace
ei na, e secretos, numai el a participat fara nimeni din preafericita Federatie!pityu scrie:... si, nu ne zici nimic ? Daca te-au chemat, ce ati discutat ? Ati discutat fata de toata lumea, sau separat ?
Daca s-a discutat numai despre pescuitul comercial, nu inteleg legatura ? Scuze ! Cred ca totusi eu sunt de vina. Am baut prea mult de sarbatori. Mi se invart in cap numai ... pescuit comercial, sedinta. minister, apsalba, numai el, nu-i adevarat, nu s-a discutat, Tarus, etc. etc.
Mai bine ... "hai sa mai mai traim un pic!"
LA ANU' SI LA MULTI ANI
Ete scartz!
mai fratilor! io nu tin cu nimeni, vreau doar sa pescuiesc, atat! dar am si io o nelamurire: cat mai aveti de gand sa mentineti starea asta conflictuala aps versus altii. am senzatia ca si daca scrie apsalba la ora 12.00 ca e ziua afara se vor trezi x si y care sa conteste. poate ca ar fi mai bine daca toate asociatiile ar coopera pentru realizarea unui scop comun. in rest, toata caterinca asta gaunoasa nu face bine nimanui. ati auzit de "divide et impera"?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
agvps odihneasca-se in pace
Fiserman a scris :
Si noi asta asteptam - sa se termine odata !!!
Au anulat ei (ANPA si Ministerul) Ordinele nr.1133 si 1134 care reglementau pescuitul sportiv in 2005 punand in loc un alt Ordin (in 2007)care reglementa numai pescuitul Comercial.
CINE FACE HAOS SI STARI CONFLICTUALE

Nu noi il mentinem omule ! Gigi Stefan. Intreaba-l pe el, de ce concepe Ordine de Ministru (pe care dupa cateva luni le si anuleaza vazand ce prostii a putut concepe), care resusciteaza de fiecare data muribundul monstru communisto-bolsevic....cat mai aveti de gand sa mentineti starea asta conflictuala
Si noi asta asteptam - sa se termine odata !!!

Au anulat ei (ANPA si Ministerul) Ordinele nr.1133 si 1134 care reglementau pescuitul sportiv in 2005 punand in loc un alt Ordin (in 2007)care reglementa numai pescuitul Comercial.
CINE FACE HAOS SI STARI CONFLICTUALE

S-au intamplat 2 lucruri; in urma sesizarii Guvernului si Parchetului General, niste domni dau cu subsemnatul, si toata sandramaua este in cercetarile Directiei investigatii fraude de la IGPR. AJVPS-rile nu-si mai pot renega mamica numita AGVPS si vor intra si ele la control asupra modului cum si-au insusit patrimoniul si ce au facut cu el.
- MARIUS POPA
- veteran
buna ziua si la multi ani! spunetimi va rog cit este viza pe 2008 la permise , pe ape de ses si cimpie?s-a modificat, tot atita ?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.