asta e chiar deplasata rau de tot!gigi 2007 scrie:- asta ce spun asociatiile acum vine cam asa ..." si eu cu chioscul meu as vrea sa iau toti clientii de la metro !!!! "...pai nu se prea poate..
AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
dar nu e nimic rau ca cel cu o afacere mica sa vrea toti clientii de la cel cu afacere mare ...am vrut sa spun doar ca cest lucru e foarte greu de obtinut si trebuie sa ai calitati deosebite pentru a obtine acest lucru , care trebuiesc dovedite prin fapte ...si nu hai sa-l omoram pe cel cu afacerea grasa......cu toate ca de pe acest forum inteleg ca o tabara ar vrea sa dispara celalalta .... e doar o parere umila , la cat de aprinse sunt spiritele...
O fi deplasat ???!!!!
O fi deplasat ???!!!!
Da, este f deplasat, pentru ca:
- nu asta e scopul majoritatii asociatiilor
- intre un chiosc si metro e diferenta uriasa, in sensul ca au baza materiala si gama de produse total diferita, pe cand la asociatii se prezinta majoritatea la fel. Dovada ca intr-o serie de judete sunt asociatii care au mai multi membri decat AJVPS-ul. Si fac si treaba mai multa.
Asa ca n-o mai intoarce ca la Ploiesti, ca n-are oricum aduni ori scazi, tot nu iese ce ai zis!
- nu asta e scopul majoritatii asociatiilor
- intre un chiosc si metro e diferenta uriasa, in sensul ca au baza materiala si gama de produse total diferita, pe cand la asociatii se prezinta majoritatea la fel. Dovada ca intr-o serie de judete sunt asociatii care au mai multi membri decat AJVPS-ul. Si fac si treaba mai multa.
Asa ca n-o mai intoarce ca la Ploiesti, ca n-are oricum aduni ori scazi, tot nu iese ce ai zis!
agvps odihneasca-se in pace
Bine punctat Mihai !
Ba da ! Char eu am dat-o

De la care magazin pityu se iau permise? Daca ai vestea de la Tarus sterge-o din memorie. La intalnirea de la minister nu s-a discutat nimic despre pescuitul sportiv, ANPA venind cu tema nefacuta si amanadu-se discutia pana in 15 ianuarie 2008, cand nu se stie ce va iesi. Ordonanta de modificare a L.192/2001 zace pe undeva pe la ministerul justitiei pentru avizare. Pana atunci este in vigoare OM 514/2007, iar domnii de la ANPA nu au tiparit inca permisele. Inca odata m-am convis ca ii doare in cot de pescuitul sportiv. Ala comercial ii intereseaza, ca de acolo pica malaiul.
Cand se va adeveri ca am avut dreptate, nu astept scuze, ci doar sa va aduceti aminte de ce v-am spus eu aici pe forum !