AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ei na, uita tu de ce minuni indrugi si trezeste-te la realitate. Parca secretarul de stat pe agricultura ti-a spus sa iti stergi din cap si sa pricepi odata pentru totdeauna ca apele de munte sunt ale romsilva - De exemplu!apsalba scrie:De la care magazin pityu se iau permise? Daca ai vestea de la Tarus sterge-o din memorie. La intalnirea de la minister nu s-a discutat nimic despre pescuitul sportiv, ANPA venind cu tema nefacuta si amanadu-se discutia pana in 15 ianuarie 2008, cand nu se stie ce va iesi. Ordonanta de modificare a L.192/2001 zace pe undeva pe la ministerul justitiei pentru avizare. Pana atunci este in vigoare OM 514/2007, iar domnii de la ANPA nu au tiparit inca permisele. Inca odata m-am convis ca ii doare in cot de pescuitul sportiv. Ala comercial ii intereseaza, ca de acolo pica malaiul.
Ai fost acolo si nu am observat eu? Secretarul de stat nici nu era invitat si a venit la insistentele mele. Am intrebat-o si eu pe respectiva ce legatura are RNP cu pescuitul sportiv si nu a stiut ce sa raspunda. Tema era alta. Anularea OM 666/2007, daca ai aflat de el. Poate ar trebui sa raspunda si la cererea CE de a obliga RNP sa privatizeze pastravariile si sa se ocupe totusi de paduri. De peste se ocupa nu una ci 2 institutii ale statului. Daca cunostei legile, stia ca inca din 1996 (legea 107) de pescuit se ocupa Compania Apele Romane. Dar cu legile astea este mai greu.
agvps odihneasca-se in pace
La Multi Ani Fane!
Tot nu inteleg !!!
Daca nu s-a discutat la sedinta despre pescuitul sportiv, ce ai cautat tu acolo?
Cum de ai fost chemat numai tu ?
Enigma Otiliei ?
Tot nu inteleg !!!

Daca nu s-a discutat la sedinta despre pescuitul sportiv, ce ai cautat tu acolo?
Cum de ai fost chemat numai tu ?
Enigma Otiliei ?
... si, nu ne zici nimic ? Daca te-au chemat, ce ati discutat ? Ati discutat fata de toata lumea, sau separat ?
Daca s-a discutat numai despre pescuitul comercial, nu inteleg legatura ? Scuze ! Cred ca totusi eu sunt de vina. Am baut prea mult de sarbatori. Mi se invart in cap numai ... pescuit comercial, sedinta. minister, apsalba, numai el, nu-i adevarat, nu s-a discutat, Tarus, etc. etc.
Mai bine ... "hai sa mai mai traim un pic!"
LA ANU' SI LA MULTI ANI
Daca s-a discutat numai despre pescuitul comercial, nu inteleg legatura ? Scuze ! Cred ca totusi eu sunt de vina. Am baut prea mult de sarbatori. Mi se invart in cap numai ... pescuit comercial, sedinta. minister, apsalba, numai el, nu-i adevarat, nu s-a discutat, Tarus, etc. etc.
Mai bine ... "hai sa mai mai traim un pic!"
LA ANU' SI LA MULTI ANI

ORDIN nr. 666
privind imputernicirea unor persoane din cadrul
Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva sa constate
faptele ce constituie contraventiile si infractiunile
si sa aplice sanctiunile prevazute in Legea nr. 192/2001
privind fondul piscicol, pescuitul si acvacultura,
republicata, cu modificarile si completarile ulterioare
In temeiul art. 631 din Legea nr. 192/2001 privind privind fondul piscicol, pescuitul si acvacultura, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,
avand in vedere Referatul de aprobare nr. 266.160/CP din 9 mai 2007 al Directiei generale management si fond forestier, funciar si cinegetic,
in temeiul art. 7 alin (7) din Hotararea Guvernului nr. 385/2007 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale,
ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale emite prezentul ordin.
Art. 1. - Se imputerniceste un numar de 114 persoane din cadrul Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, mentionate in anexa care face parte integranta din prezentul ordin, sa constate faptele ce constituie contraventiile si infractiunile si sa aplice sanctiunile prevazute in Legea nr. 192/2001 privind fondul piscicol, pescuitul si acvacultura, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Art. 2. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale,
Decebal Traian Remes
Bucuresti, 6 august 2007.
Nr. 666.
privind imputernicirea unor persoane din cadrul
Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva sa constate
faptele ce constituie contraventiile si infractiunile
si sa aplice sanctiunile prevazute in Legea nr. 192/2001
privind fondul piscicol, pescuitul si acvacultura,
republicata, cu modificarile si completarile ulterioare
In temeiul art. 631 din Legea nr. 192/2001 privind privind fondul piscicol, pescuitul si acvacultura, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,
avand in vedere Referatul de aprobare nr. 266.160/CP din 9 mai 2007 al Directiei generale management si fond forestier, funciar si cinegetic,
in temeiul art. 7 alin (7) din Hotararea Guvernului nr. 385/2007 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale,
ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale emite prezentul ordin.
Art. 1. - Se imputerniceste un numar de 114 persoane din cadrul Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, mentionate in anexa care face parte integranta din prezentul ordin, sa constate faptele ce constituie contraventiile si infractiunile si sa aplice sanctiunile prevazute in Legea nr. 192/2001 privind fondul piscicol, pescuitul si acvacultura, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Art. 2. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale,
Decebal Traian Remes
Bucuresti, 6 august 2007.
Nr. 666.
Multzumesc Ovidiu, dar stiam de asta ! Nu vad nimic rau in faptul ca sunt mai multe organe de control pe apa, dimpotriva !
Personal am mai propus legiferarea, ca orice pescar sportiv, in conditiile ca a constatat o abatere in apropiere de el, pe apa in care pescuieste, sa fie indreptatit sa ia o masura cat de cat (nu neaparat de sanctionare!), dar un telefon, la un organ abilitat, urmat de asteptarea si insotirea organului la locul faptei, etc, etc. (a se vedea topicurile de anul trecut !)
Stiu ca vei raspunde, ca pentru asta nu trebuie nici un ordin nou. Total gresit insa ! Ordinul trebuie dat acelor organe, care fara acest ordin nu vor sa vina la fata locului !
Asta e ideea !
Vezi ca Ordinul 666/2007 are si o anexa, unde spune ca nu orice padurar necalificat poate sa te controleze, ci sunt dati cu numele cei peste 140 de cadre silvice cu drept de control.
Cui le este frica de ei, stiu ei ce stiu ! De ce oare ? Fane stie

Personal am mai propus legiferarea, ca orice pescar sportiv, in conditiile ca a constatat o abatere in apropiere de el, pe apa in care pescuieste, sa fie indreptatit sa ia o masura cat de cat (nu neaparat de sanctionare!), dar un telefon, la un organ abilitat, urmat de asteptarea si insotirea organului la locul faptei, etc, etc. (a se vedea topicurile de anul trecut !)
Stiu ca vei raspunde, ca pentru asta nu trebuie nici un ordin nou. Total gresit insa ! Ordinul trebuie dat acelor organe, care fara acest ordin nu vor sa vina la fata locului !
Asta e ideea !
Vezi ca Ordinul 666/2007 are si o anexa, unde spune ca nu orice padurar necalificat poate sa te controleze, ci sunt dati cu numele cei peste 140 de cadre silvice cu drept de control.
Cui le este frica de ei, stiu ei ce stiu ! De ce oare ? Fane stie