AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Dec 2007, 15:00

taicanoe scrie:Si crezi ca rahatul de pe locul 1 pute mai urat sau mai frumos decat rahatul de pe locul 2 sau 3 ???
nu :) .

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 10 Dec 2007, 16:09

Precizari:
1. Ma puteti blama si acuza cat vreti dar cu siguranta o fac unii care habar nu au.
2 Nu cred ca in vreun comentariu am spus ca ajv sau alte asociatii sunt mai bune. Fiecare are bubele lui dar numai ptr faptul ca mi-am spus parerea(si asta dintr-o pozitie in care stiu sforile pescuitului din romania poate mai bine decat multi care ma blameaza) si ca sunt intr-o anumita parte trebuie sa fiu facut cu ou si cu otet!!.Acum un an le spuneam unora care minteau despre viniete ca sa ma anunte cand vor aparea .Au trecut 18-20 luni si tot nu au aparut.
3 Nu am iesit pe forum sa spun ce face Apsalba, Eco pescar sau alta asociatie sau mai bine spus ce nu face ci am ridicat niste probleme care pe mine ca pescar m-ar fi durut sau cel putin interesat dar nici nu pot sa stau sa vad cum unii mint cu nerusinare sperand ca vor castiga un razboi inventat doar de ei.
4 Domnilor apsalba si alte asociatii v-am mai spus :'inotati in gol' ptr ca daca si-ar pune cineva mintea cu voi s-ar putea sa nu mai vindeti permise ci numai sa umblati pe la tribunale sa vedeti daca au taiat chitanta ptr fiecare pescar.(si va rog sa nu o luati ca pe o amenintare sau altceva doar o parere).
5 Cred ca am fost primul care am ridicat pe acest forum problema CNAFP cu ce nereguli au facut. Si apsalba sau altii taceau ptr ca erau de partea CNAFP. Cand cnafp a venit si a zis apsalba sau altii nu mai e cum credeam sau vroiam noi asta e problema baietii au sarit la gatul cnafp si ai facut topic cu cnafp.Pai domnilor cu vreti voi sa pescuiti pe o apa unde eu sunt proprietar cu acte??????Dar ati vrut totul moca de-a gata facut fara sa munciti dar totusi sa vindeti permise.Nu prea merge.
6. Revin si spun ca nu am nimic cu nimeni (nici cu apsalba, ecopescar sau apshd) dar mi se pare corect ca daca sunt atacat sa raspund sau daca acesti oameni mint (si sunt 100% convins) sa ies si sa spun MINTITI.
7. Incepand de acum chiar ca voi proceda ca dl. Miky sa stau sa citesc si sa inchid ptr ca oricum nu realizez absolut nimic daca fac un asemenea gest.
Cineva acum un an jumate spunea o vb fff adevarata : " il amendam pe singurul nas din tren".acum prefer sa cobor singur din tren sa va las sa mergeti in gol.
As vrea sa revin pe acest forum cand treburile in pescuit vor fi bune chiar daca vor mai exista asociatii sau nu.Chiar nu e o problema de a mea.
La revedere
Sarbatori Fericite tuturor (inclusiv celor care m-au ....)
si Un An Nou cu juvelnice cat mai pline

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Dec 2007, 16:12

.topic closed :)) :lol: :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Dec 2007, 17:30

In sfirsit o decizie inteleapta. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

pityu
veteran
veteran

agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de pityu » 10 Dec 2007, 21:31

Pescuitorul a scris: "Pai domnilor cu vreti voi sa pescuiti pe o apa unde eu sunt proprietar cu acte??????"
Inca o dovada ca vorbesti numai tampenii ! Ce sa-ti fac ? Tu iti dai singur arama pe fata!
Voi spuneti ca sunteti asociatie de drept privat? Pai cum poti tu sa fii proprietar cu acte in regula pe apele apartinand domeniului public al statului ? ... si inca pe toate apele, fara ca alte asociatii sa mai aiba acces la RAV.
Asta-i cea mai mare buba a voastra, vezi ? Intotdeauna v-ati crezut deasupra legii si ... chiar a statului !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Dec 2007, 08:10

pescuitorul scrie:
pescuitorul scrie: de ex: 40.000 ron /an .

Repet : ocupa-te de pescuit nu de lupta cu cineva ca in statut scrie altceva si daca nu fac plangere la ANPA ca in statut ai obiect de activitate desfintarea AGV-ului si nu ai ce sa cauti ca asociatie. :D :D
Scuze trebuie sa te iau la misto caci de discutat cu tine chiar nu am ce pe probleme de pescuit.
Apropo stii ce lege reglementeaza pescuitul in Romania???
sau una de 10 puncte : Prin ce lege apsalba este constituita sa desfinteze agv si toti dusmanii ei ???
Hai sa vedem : "esti mai destept decat un copi de clasa I".
INUTIL : atat timp cat eu platesc si compania imi emite facturi poti sa aberezi pe acest forum cat vrei ca minti ca .
dar sa stii ca nu plec te astept si cum minti te taxez numai sa nu iti faci jocul mincinos
1.Nu te poate lua la misto decat unul cel putin la fel de inteligent ca si tine.
2.Legea 192/2001 R cu modificarile si completarile ulterioare. Apropo, la art. 15 se vorbeste de asociatii de pescari sportivi nu de struto-camile gen vanatori si pescari sportivi. S-as pute sa va incurcati in scule si sa prideti mistretul la pripon si sa momiti la peste cu momeala de urs.
3. Prin ce lege va desfiintam? OG 26/2000 art. 56.

Cat despre faptul ca te consideri proprietar pe bunul public, asta tine de alt resort. Incadreaza-l tu, ca esti jurist. Halal.
Scuze, vad ca ai plecat deja de pe topic. Sa nu ai probleme cu Selaru ca tov. Ionescu monitorizeaza tot de pe acest forum.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 11 Dec 2007, 08:57

Domnule apsalba eu va respect din ce in ce mai mult si deocamdata nu va pot decat tine pumnii in lupta dvs cu hidra.

PS. Cand vorbiti despre asociatia din Mehedinti membra FNPSR va referiti cumva la asta?
6. ASOCIATIA VANATORILOR SI PESCARI,OR SPORTIVI DUNAREA ALBASTRA ORSOVA
Mie-mi place-n Delta!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Dec 2007, 09:54

Da. A facut cerere de aderare la FNPSR, si a fost admisa in urma votului membrilor federatiei.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 11 Dec 2007, 13:29

Va multumesc pentru raspuns Dle apsalba.

V-as ruga sa puneti o vorba buna pentru mine la cei din Orsova sa-mi suplimenteze si mie stocu de pripoane pentru mistret si momeala de urs pentru nadit la crap.

Cu stima,

Al Dumneavoastra,

Vanatorul Pescar Sportiv,

Sile
Mie-mi place-n Delta!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Dec 2007, 13:35

:lol: fara numar, fara numar ... doar asta conteaza - sa se poata lauda unii cu 40.000 de membrii ... nu conteaza ce fel de membrii
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns