AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Dec 2007, 11:05

Inca odata ai dovedit ca esti un mincinos. Ti-am spus ca detin contractele (actele aditionale ca nu aveti contracte) voastre cu cnafp. Nu scrie nicaieri ca valoarea contractului este in suma fixa de 40.000 ron/an. Dovedeste prin postare a unui inscris din care sa reiese ca platiti 40.000 lei/an, sau altfel public eu actul respectiv si devi mincinos cu acte in regula

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 10 Dec 2007, 12:34

pescuitorul scrie:apsalba : ajv-urile au contracte cu valoare fixa am spus si mai sus. de ex: 40.000 ron /an astia calculati cand au fost facute contractele ptr un nr de x pescari.deci aia se platesc indiferent ca faci mai putini. dar daca numarul x il depasesc platesc 25% din valoarea cotizatiei ptr fiecare membru in plus.si cotizatia poate fi verificata in actele de casa daca stii ce sunt alea. voi faceti asa ceva ?ca la copii poate acum intelegi.
si stai linistit ca stiu mai bine decat tine toate facturile ce inseamna ca eu cand distribuiam permise pe balta tu visai la functii.
si ma opresc aici in a explica ca nu are rost sa imi pierd timpul cu tine.

APSALBA: Fa-ti treaba legata de pescuit ca in statut nu cred ca ai trecut ca activitate "lupta cu agv".deja imi e scarba de ceea ce faceti si sincer am aceasta atitudine ptr ca nu pot sta sa vad cum mintiti oamenii cu nerusinare doar doar vin la voi.
Pescuitorule tata, am citit tot ce ai scris in acest topic iar concluzia mea in urma celor scrise de tine e ca in afara de-a "distribui permise pe balta " asa cum mai sus afirmai n-ai facut nimic pt. pescuitul sportiv din tara asta in ultimii 17 ani :twisted: : :evil: :evil:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 10 Dec 2007, 12:38

pescuitorul scrie: de ex: 40.000 ron /an .
imi pare rau ca nu reusesti sa citesti totul.era un exemplu suma.
probabil ca esti orbit de ciolanul si functia aia mare.
apoi acum sa stii ca le dau dreptate tuturor ptr atitudinea care o au fata de tine sau voi ca nu sunteti bagati in seama ca nu aveti habar de nimic numai ciolan vedeti.

Repet : ocupa-te de pescuit nu de lupta cu cineva ca in statut scrie altceva si daca nu fac plangere la ANPA ca in statut ai obiect de activitate desfintarea AGV-ului si nu ai ce sa cauti ca asociatie. :D :D
Scuze trebuie sa te iau la misto caci de discutat cu tine chiar nu am ce pe probleme de pescuit.
Apropo stii ce lege reglementeaza pescuitul in Romania???
sau una de 10 puncte : Prin ce lege apsalba este constituita sa desfinteze agv si toti dusmanii ei ???
Hai sa vedem : "esti mai destept decat un copi de clasa I".
INUTIL : atat timp cat eu platesc si compania imi emite facturi poti sa aberezi pe acest forum cat vrei ca minti ca .
dar sa stii ca nu plec te astept si cum minti te taxez numai sa nu iti faci jocul mincinos

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 10 Dec 2007, 12:52

M-a bag si eu :oops: -bai agevepeseilor,bai e pierduta lupta....sunteti in dizgratia pescarilor,va mai tine in viata sistemul prost care este in romania,dar se va schimba si veti muri....sunt sigur ca in viitor va fi inaintat un proiect de lege care sa clarifice haosul in care voi va simntiti atat de bine,suntem in europa si asta e de ajuns,....
RELICVELE DREAQ....SUNTETI RELICVE COMUNISTE CU MIROS PUTUROS DE BALKANI SI IZ SOVIETIK...SUNTETI IN INTRO STARE AVANSATA DE PUTREFACTIE.....INDIFERENT CATE POSTARI DE LAUDA agvps O SA PUNETI,NICODATA NU O SA CONVINGETI CA FACETI BIN E PT PESCUITUL DIN ROMANIA ATAT TIMP CAT EU(NOI)VAD PE A MEA PIELE CAT RAU FACETI
PS. si inca ceva cate tari din europa au o asociatie in care sa cotizeze vanatori si pescari sportivi-cum dreaq poate fi un vanator sportiv....face C&R CU IEPURI DUPA CEI UMPLE CU ALICE :?: :?: :?:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Dec 2007, 13:56

pescuitorul scrie:
pescuitorul scrie: de ex: 40.000 ron /an .
imi pare rau ca nu reusesti sa citesti totul.era un exemplu suma.
probabil ca esti orbit de ciolanul si functia aia mare.
apoi acum sa stii ca le dau dreptate tuturor ptr atitudinea care o au fata de tine sau voi ca nu sunteti bagati in seama ca nu aveti habar de nimic numai ciolan vedeti.

Repet : ocupa-te de pescuit nu de lupta cu cineva ca in statut scrie altceva si daca nu fac plangere la ANPA ca in statut ai obiect de activitate desfintarea AGV-ului si nu ai ce sa cauti ca asociatie. :D :D
Scuze trebuie sa te iau la misto caci de discutat cu tine chiar nu am ce pe probleme de pescuit.
Apropo stii ce lege reglementeaza pescuitul in Romania???
sau una de 10 puncte : Prin ce lege apsalba este constituita sa desfinteze agv si toti dusmanii ei ???
Hai sa vedem : "esti mai destept decat un copi de clasa I".
INUTIL : atat timp cat eu platesc si compania imi emite facturi poti sa aberezi pe acest forum cat vrei ca minti ca .
dar sa stii ca nu plec te astept si cum minti te taxez numai sa nu iti faci jocul mincinos
Ca tu nici nu esti !!!!!

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 10 Dec 2007, 14:06

Din pacate AGVPS (de va fi sa-si dea obstescul sfirsit) nu se va odihni in pace !
Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe actele de infiintare a noilor asociatii si uite ca obiceiurile "bune" ale AGVPS - AJVPS-urilor au inceput sa se perpetueze.
O asociatie (cu vreo 4 000 de membri) cumpara teren in Delta sa-si faca acolo locuri de cazare.
O Federatie (cu vreo 40 000 de membri) vrea sa faca o balta "de nivel european".
La prima vedere fapte laudabile. Insa - si de aici aseamanarea cu baltile si spatiile de cazare ale AGVPS - in care au acces citiva dintre cei care au contribuit prin cotizatii la asa ceva. Totul s-a facut conform statutelor - care insa statute nu obliga ca pentru bugetul de venituri si cheltuieli sa-si dea acordul cel putin jumatate + 1 dintre cotizanti.
La AJVPS aveau drept de vot reprezentantii grupelor de pescari (care grupe insa nu-si alasesra reprezentantul), la alte asociatii membrii fondatori au drept de vot decizional (adica voturile celorlalti nu conteaza in luarea unei decizii).

Nu m-ar mira sa aud ca o asociatie isi ia o masina in leasing. Si dupa achitarea ratelor si achitarea valorii reziduale (20% ... 10%) aceasta intra in patrimoniul asociatiei la valoarea reziduala. Numai ca fiind veche (2-3 ani) va fi vinduta cuiva (nu spun cui) pentru a putea lua alta noua in acelasi sistem.
Nu e nimic ilegal, treaba lor ... pe mine nu ma priveste ... insa sa nu ma "imbrobodeasca" cu tot binele din lume pe care-l vor pescarului de rind.

Nu m-ar mira sa aud ca o asociatie se trezeste ca mai are bani in cont de Craciun. Fiind nonprofit trebuie sa scape de ei inainte de sfirsitul anului. Organizeaza rapid o festivitate de sfirsit de an si premiaza (cu scule de pescuit mai mult sau mai putin scumpe dupa bugetul pe care-l au de cheltuit).
Nu e nimic ilegal, treaba lor ... pe mine nu ma priveste ... insa sa nu ma "imbrobodeasca" ca vor gestiona banutii strinsi din cotizatia pescarului de rind mai bine decit au facut-o cei pe care acum ii blameaza.

Pe cine incalzeste ca s-ar desfiinta AGVPS (si patrimoniul sau s-ar imparti intre federatiile nou aparute) ?
Pe cine incelzeste ca s-ar desfiinta AJVPS-urile (si noile asociatii ar deveni judetene)?
Pe cine incalzesta ca asociatiile vor sa-si imparta intre ele apele naturale ca pe niste feude (de pe care ulterior vor incasa renta)?
Pe cine incalzeste ca asociatiile noi si vechi mint la fel ca pazesc apele, populeaza, ecologizeaza ? Poate doar pe cei din ANPA care pot dormi linistiti cita vreme apele sunt pazite si gem de atita peste !

Cite asociatii ati auzit sa se agite ca peste doua saptamini intram in sarbatorile de iarna si nu stim inca daca pe 1 ianuarie 2008 vom putea pescui linistiti avind permisele de pescuit pe 2008 in buzunare ?

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Dec 2007, 14:15

Ioan S. scrie:Din pacate AGVPS (de va fi sa-si dea obstescul sfirsit) nu se va odihni in pace !
Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe actele de infiintare a noilor asociatii si uite ca obiceiurile "bune" ale AGVPS - AJVPS-urilor au inceput sa se perpetueze.
O asociatie (cu vreo 4 000 de membri) cumpara teren in Delta sa-si faca acolo locuri de cazare.
O Federatie (cu vreo 40 000 de membri) vrea sa faca o balta "de nivel european".
La prima vedere fapte laudabile. Insa - si de aici aseamanarea cu baltile si spatiile de cazare ale AGVPS - in care au acces citiva dintre cei care au contribuit prin cotizatii la asa ceva. Totul s-a facut conform statutelor - care insa statute nu obliga ca pentru bugetul de venituri si cheltuieli sa-si dea acordul cel putin jumatate + 1 dintre cotizanti.
La AJVPS aveau drept de vot reprezentantii grupelor de pescari (care grupe insa nu-si alasesra reprezentantul), la alte asociatii membrii fondatori au drept de vot decizional (adica voturile celorlalti nu conteaza in luarea unei decizii).

Nu m-ar mira sa aud ca o asociatie isi ia o masina in leasing. Si dupa achitarea ratelor si achitarea valorii reziduale (20% ... 10%) aceasta intra in patrimoniul asociatiei la valoarea reziduala. Numai ca fiind veche (2-3 ani) va fi vinduta cuiva (nu spun cui) pentru a putea lua alta noua in acelasi sistem.
Nu e nimic ilegal, treaba lor ... pe mine nu ma priveste ... insa sa nu ma "imbrobodeasca" cu tot binele din lume pe care-l vor pescarului de rind.

Nu m-ar mira sa aud ca o asociatie se trezeste ca mai are bani in cont de Craciun. Fiind nonprofit trebuie sa scape de ei inainte de sfirsitul anului. Organizeaza rapid o festivitate de sfirsit de an si premiaza (cu scule de pescuit mai mult sau mai putin scumpe dupa bugetul pe care-l au de cheltuit).
Nu e nimic ilegal, treaba lor ... pe mine nu ma priveste ... insa sa nu ma "imbrobodeasca" ca vor gestiona banutii strinsi din cotizatia pescarului de rind mai bine decit au facut-o cei pe care acum ii blameaza.

Pe cine incalzeste ca s-ar desfiinta AGVPS (si patrimoniul sau s-ar imparti intre federatiile nou aparute) ?
Pe cine incelzeste ca s-ar desfiinta AJVPS-urile (si noile asociatii ar deveni judetene)?
Pe cine incalzesta ca asociatiile vor sa-si imparta intre ele apele naturale ca pe niste feude (de pe care ulterior vor incasa renta)?
Pe cine incalzeste ca asociatiile noi si vechi mint la fel ca pazesc apele, populeaza, ecologizeaza ? Poate doar pe cei din ANPA care pot dormi linistiti cita vreme apele sunt pazite si gem de atita peste !

Cite asociatii ati auzit sa se agite ca peste doua saptamini intram in sarbatorile de iarna si nu stim inca daca pe 1 ianuarie 2008 vom putea pescui linistiti avind permisele de pescuit pe 2008 in buzunare ?
Eu am invatat un lucru: toate ascociatile is de rahat , dar AJVPS ii pe locul #1.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 10 Dec 2007, 14:26

Si crezi ca rahatul de pe locul 1 pute mai urat sau mai frumos decat rahatul de pe locul 2 sau 3 ???
S'altare și bunăstare !

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 10 Dec 2007, 14:27

EU:
-VREAU SA AM PERMIS DE PESCUIT PE TOATE APELE PUBLICE DIN ROMANIA FARA A MAI OBLIGAT SA DEVIN MEMBRU IN NICIO ASOCIATIE :!:
-DESFINTAREA PESCUITULUI INDUSTRIAL IN DELTA DUNARI(MACAR)DACA PE DUNARE NU SE POATE :!:
-VREAU SA POT PESCUI CHIAR SI CU CATE 4 BETE CU CATE UN CARLIG :!:
-VREAU SA CUMPAR PERMISUL DE PESCUIT DE LA CHIOSCUL DE ZIARE ,OFICIU POSTAL...ETC.
-VREAU O NOUA LEGE A PESCUITULUI DUPA ORICARE MODEL EUROPEAN(TOATE TARILE AU LEGI PRIVIND PESCUITUL MAI BUNE CA ROMANIA)
PS. imi cer scuze pt scrisul cu majuscule
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 10 Dec 2007, 14:35

Eu am invatat un lucru: toate ascociatile is de rahat
Sa nu exageram! O asociatie cu 3 sau 4 membri (care merg de obicei impreuna la pescuit) poate ar fi ceva rezonabil. Isi dau permise lor insisi, fac parteneriat individual cu asociatia care le transfera individual obligatiile pe care si le-a asumat prin contractul cu ANPA ... si gata.
Din pacate costurile si birocratia infiintarii a asa ceva e cam mare (eu stiu ca mi-a luat aproape un an sa infiintez un sindicat si a si costat ceva). Obligatiile de timp, acte bilanturi ulterioare ma depasesc.

Pentru mine cade varianta asociatiei cu 3 sau 4 membri, la asociatiile cu sute de membri interesele (la care nu vreau sa ma asociez) put de la o posta. ............... Ce-mi ramine de facut decit sa circotesc ?

Scrie răspuns