- daca ai vre-o datorie la stat poti sa o platesti oricand cu penalizarile de rigoare si asta nu inseamna neaparat evaziune.....platesti majorari.daca ai , dar poate nu ai .....dar asta stiu doar cei abilitati sa faca controale .
- am uitat sa spun , eu am un carnet de membru pescar sportiv de la ajvps si anexat un permis de pescuit recreativ/sportiv , pe cel din urma scrie CNAFP , valabil in anul 2007....
- mai imi lipseste ceva ???!!! repet m-au controlat cei de la politia de frontiera .....pai ce sa cred , ca zicea cineva mai sus ca ..............
- eu cred ca oamenii stiau ca totul e ok....ei n-au avut suspiciuni si nu pareau prieteni cu seful ajvps ,erau oameni de treaba si chiar isi faceau datoria - fiecare pescar e controlat cel putin odata pe zi....bravo lor.
- pai se afirma mai sus ca asociatiile nou create pot lucra si daca exista ajvps.....pai atunci ?? ...la treaba fratilor ..la curatenie , populari panda pe balta etc....succes !!!!
- am uitat sa va spun ca eu cred ca aceasta chestie cu permisul de pescuit a limitat reciprocitatea pe cursurile de apa si pescarul sufera deoarece trebuie sa cumpere o gramada de astfel de permise daca vrea sa pescuiasca in mai multe judete....
- era mai bine un carnet de membru (fara permis) si in rest reciprocitate frate......de ce sa platesc inca un permis daca pescuiesc odata pe an si in alt judet......si nici nu e prea ieftin...
- regula " un carnet de membru si mai multe permise " parca nu e ok....
sau mai stii.......asa au vrut noile asociatii !!!!
- deci am si permis si carnet

, poate la anul se mai cere si altceva..
- bafta tuturor in continuare !!!!