AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 07 Dec 2007, 18:18

mama ce discutii m-am zapacit de tot......nu prea inteleg mare lucru,,,
legea e mai clara decat aceste argumente.....
- dar ce sa intelegem , ca agvps ne-a furat de ne-au rupt ????
- si "vecinul meu de bloc " care si-a tras asociatie n-o sa fure ?!!! ,....dar chiar el de ce n-ar fura ?????!!!!!!!!!!
legea spune ca vecinul si agvps au drepturi si obligatii egale....pai si atunci ????
De ce unii sa fie mai buni decat altii ????? Ce motiv ar avea ????
De ce unul ar popula si ar pazii apele si altul nu ? ......de strans cotizatii nu intreb, ca acolo e clar ....nu vad argumente pe aici.......dar chiar mai sunt 30 zile si eu unde sa-mi vizez permisul ???!!!!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Dec 2007, 19:05

ar chiar mai sunt 30 zile si eu unde sa-mi vizez permisul ???!!!!
Cel mai bine ar fi sa nu-l mai vizezi pana se reglementeaza problema! :lol: :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 07 Dec 2007, 19:50

ok , astept !!!

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 07 Dec 2007, 20:52

apsalba scrie:Va dau o veste celor care v-ati facut asociatii; in urma cercetarilor facute pe tema incasarii ilegale de catre CNAFP a celor 20 de lei pentru fiecare membru, va aduc la cunostiinta ca AJVPS-urile nu au dat nici un leu companiei din 2003 incoace. Textul pervers inscris in actele lor aditionale (ilegal incheiate) suna astfel : pentru fiecare membru ajvps va plati 25% din cotizatia de membru, fara a se specifica valoarea cotizatiei. Ghici cat a fost cotizatia, de nu au platit nimic?
apsalba: sincer imi e rusine de tine cu ce fel de afirmatii faci.deci cu asta m-ai si convins ce fel de om sau asociatie esti/sunteti.
aceasta informatie este TOTAL tendentioasa si ca sa te fac de kkt o sa scanez un contract cu valorile sau chiar mai mult o factura emisa de CNAFP pentru un AJV.
dar din acel moment i-as ruga pe administratori ca in aceste cazuri sa ia masuri sa nu mai mintiti oamenii pe acest forum.propun sa vi se suspende dreptul de a mai scrie o perioada de timp pe acest forum.
APSALBA : PTR MINE DIN ACEST MOMENT NU MAI EXISTI PE ACEST FORUM SI NU MA VOI MAI OBOSII SA ITI CITESC MINCIUNILE. TE ROG SA TE BAGI CU CAPUL IN PAMANT SI SA NU MAI MINTI ACESTI OAMENI CARE VOR DOAR SA PESCUIASCA LIBER SI UNDE VOR.

AFARA DE PE TOPIC APSALBA SI TOTI CEI CARE MINT. AAAFFFFAAARRRAAAAAA

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 07 Dec 2007, 21:00

apsalba:"pentru fiecare membru ajvps va plati 25% din cotizatia de membru, fara a se specifica valoarea cotizatiei. Ghici cat a fost cotizatia, de nu au platit nimic?"

DOMNILOR ACESTI INDIVIZI MINT CU NERUSINARE:
1. CONTRACTELE SUNT FACUTE PE UN NR FIX DE PESCARI STABILIT IN 2003 CAND PARAZITII NU EXISTAU.DECI DACA AM FACUT CONTRACT PE 3000 DE PESCARI EU PTR TOTI PLATESC CHIAR DACA AM 1000,2000,3000.DUPA CARE SE SPECIFICA : PTR FIECARE MEMBRU IN PLUS AJV VA PLATII 25 % DIN COTIZATIE.

ASA CA SUSTIN IN CONTINUARE CA NU FACETI NIMIC PTR PESCARI BA UNEORI DEZERVICII MARI ACESTOR PASIONATI, SI VRETI SA AJUNGETI ACOLO SUS SI NU VA BAGA IN SEAMA CHIAR NIMENI.

APSALBA ::: DESFINTAREAAAAAAAAAAAAAAA

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 08 Dec 2007, 15:42

Imi pare rau dar pe contractul meu incheiat cu CNAFP-ul nu prevede sa platesc 25%din valoarea cotizatiei pe fiecare membru in plus fata de permisele solicitate. Sunt convins ca APS-ALBA stie ce spune
Contractele nu ar trebui sa fie toate la fel ?????????????????? AGVPS-ul nu se supune acelorlasi legi ca toate asociatiile s-au ei nu au nici o lege.
In judetul Hunedoara pina in anul 2006 nici un pescar nu avea permis de pescuit recreativ sportiv eliberat de AJVPS , la noi se considera permis de pescuit carnetul de membru.
Dupa ce am inceput noi sa eliberam adevaratele permise de pescuit a izbucnit scandalul, pescarii dindusi seama ca au fost mintiti ani de zile
De fapt inca si acuma mai gasim pescari in cadrul controalelor pe care le facem cu jandarmi si cu inspectorul piscicol la care AJVPS-HD nu lea eliberat permise de pescuit ci numai o chitanta fiscala pe 2007. Nee si mila de ei sa-i amendam pentru lipsa permisului , dar totusi legea ii lege si trebuie aplicata. :fluch :datz: :explode: :help: :censored: :lol1: :elkgrin:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 08 Dec 2007, 17:21

APSHA nu incerca sa ii aperi.
Daca stam bine si ne uitam ajv-urile au aceste contracte de pe vremea caanc voi nici nu existati.Stiti ff bine ca aveti altfel de contracte. NU ARE NICI O SCUZA CA A MINTIT OAMENII.Mai si spune ca ce mari cercetari au facut ei.minciuni mari si ii sustii.
Ceea ce a-ti facut voi este faptul ca a-ti vrut sa va atrageti oamenii cu acele amenzi date dar vreau sa va spun ca voi nu stiti ce fel de contracte au ajv-urile.
o intrebare ptr toti pescarii care citesc acest mesaj:

Sa imi spuneti daca a gresit cineva si daca pescarii amendati de APSHD sunt vinovati.
Situatia exacta : In contract se spune ca CNAFP are obligatia sa emita catre ajv imprimatul permis pana in 15 decembrie.daca a venit data de 20-30 ianuarie si ei nu au avut permisele tiparite si distribuite si pescarul a vrut sa fie corect si a venit la vizat ce era sa ii fac????sa il trimit acasa sau sa il trimit pe balta fara o hartie(un biet cartonas care pe chitanta putea fi scris)si apoi sa il controleze orice organ si sa il amendeze pe drept??????

Cam asta a fost situatia dar ceea ce faceti voi e bataie de joc ptr pescarii altor asociatii. sa va fie rusine.

Promit sa vin sa pescuiesc la HD cu permis la AJV -HD fara acel imprimat si va chem sa ma controlati si sa ma amendati. Ma judec cu voi si apoi va rad in barba ptr ca voi amendati bietul pescar ptr ca el nu stie legea.
La anul stabilim si chiar facem faza asta.Credeti ca sunteti mari si tari dar e vai de .........

APSALBA si APSHD ::: RUSINICA , RUSINICA, RUSINICA din partea unui pescar care stie legea putin mai mult decat voi.

Cu stima....

pityu
veteran
veteran

agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de pityu » 09 Dec 2007, 01:10

APSHD a scris : "In judetul Hunedoara pina in anul 2006 nici un pescar nu avea permis de pescuit recreativ sportiv eliberat de AJVPS , la noi se considera permis de pescuit carnetul de membru. "
Pescuitorule ! Aici nu-i vorba de inceputul anului, ci de ani si ani la rand, din ziua intaia a anului si pana in ziua 365. Mai marii tai au incasat banii de la pescari fara sa dea statului nici macar un svantz!
Asta in limbaj juridic inseamna evaziune fiscala si deturnare de fonduri. Nu stiu ce putere de mituire aveti, ca pana acuma nu s-a sesizat nici un organ de justitie sau politie. Este de necrezut! Asa ceva numai la noi e posibil :!: :!: :!: :!: :(

pityu
veteran
veteran

agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de pityu » 09 Dec 2007, 01:13

Mai ai si tupeu sa vorbesti si sa ameninti! Daca e sa ne fie rusine cuiva, atunci negresit trebuie sa-ti fie rusine tie :!:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Dec 2007, 10:59

@pescuitorul

Stimabile, e vorba de evaziune fiscala si d.ta stii asta.
Pe scurt: vin, nu vin permisele se emit chitante la inceput de an pentru pescari dar permisele NU se mai distribuie. Omul merge senin la pescuit cu chitanta si carnetul de membru Ajvps ferm convins ca e ok. Situatie care dureaza de ani de zile in mai multe judete. Si nu e ok deloc.
La Iasi sunt pescari cu stat vechi care nu au avut niciodata permis de pescuit! In schimb au mers an de an "la vizat" cum spun ei, pentru a-si stampila canetul de membru.
Faptul ca Ajvps.ul are contracte de mult cu Cnafp.ul este irelevant. Ba din contra, eu zic ca au avut destul timp sa fure, e timpul sa se opreasca.
Inca ceva: sa nu-ti treaca prin cap faptul ca daca tipi (majuscule) te si crede cineva. Dimpotriva, mie imi esti din ce in ce mai antipatic.

P.S. daca sustii ceva, fa-o cu argumente clare, renunta la stilul patriotard, a trecut timpul ala.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns