AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 29 Noi 2007, 13:27

:lol: am apucat sa le vad ... si cunosc de muuult stilul
S'altare și bunăstare !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Noi 2007, 13:52

pikeman scrie:@apsalba, ne racim gura cu tine la fel ca si cu ajvps, care e scopul acestei discutii , spune-ne si noua sa intelegem, iar bati campii cu capra vecinului, chiar nu intelegi ca ne intereseaza mai mult ce se inampla dupa ce pica ajvps, care iti e scopul, toata lumea te acuza ca urmaresti ciolanu si in mod vadit nu raspunzi la aceasta acuza si intorci discutia pe ajvps, toti te intreaba ce ai facut de cand ai Federatia aia si intorci discutia la judecata cu ajvps, toti te intreaba ce vei face dupa ce dispare ajvps si tu intoci discutia la lupta cu ajvps, pentru mine incepi sa semeni cu un hotz, sincer iti spun , ca sa le aduc eu aminte ce aberai acum un an , sa vada toti pescarii non-competitivi, apsalba doreste sa transforme pescuitul in turism, viseaza la pontoane , barcute si turisti care dau bani sa pescuie in romanica, viseaza la multe asociatii afiliate la Federatie, cu ape proprii, cu taxe separate de pescuit, uita de neobligativitate, ba chiar o doreste, ca lumea sa se oblige la Federatia lui si colac peste pupaza doreste sa infiinteze locati de pescui competitiv, din apele publice, adica sa afli maine ca baltutza ta draga la care te mai duceai la un exersat cu marle a devenit pista de concurs europeana si intrarea se face cu taxa ... cam asta va urma dupa ajvps, stati linistit ca apsalba va sari si peste postul asta, ca ii e frica sa isi puna lumea in cap, a pus pe el pancarda cu "JOS AJVPS" si lumea il crede bunul samarinean, o sa se intample cam la fel ca si dupa "JOS CEAUSESCU" ... o ducem mai bine ? :!:

deja am scris prea mult degeaba :roll:
Tavi, inca astept raspuns la astea, is doar cu un post inaintea lui adiwolf, pala a reusit sal citeasca :?: :!:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Noi 2007, 13:58

pikeman
Whatever, dar fara epitete si chestii grele, stiti voi.
In mesajul tau mai sunt cateva...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Noi 2007, 14:12

Tavi scrie:pikeman
Whatever, dar fara epitete si chestii grele, stiti voi.
In mesajul tau mai sunt cateva...
oke, cer scuze fata de apsalba fata de epitetele si chetiile grele, am recurs la ele din motiv de indiferenta fata de postarile mele din partea dumnealui :wink: se pare ca am fost inteles cand leam folosit ca vad ca primisem oareshce raspuns , care nu am apucat sal cetesc, ceea ce nui corect :P

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 29 Noi 2007, 22:08

apsalba scrie:adiwolf,
macar sa recunosti ca datorita apsalba au fost anulate licentele de acvacultura date de gigi pe olt pentru firma lui antonescu si nu puteai pescui decat daca te dijmuia ajvps valcea. atat.
apsalba,
nu stiu cui as putea multumi pt acest lucru,tie personal,tie ca asociatie,fnpsr-ului,sau altor persoane ori asociatii,insa te invit (nu acuma ca e frig afara :wink: ) sa vezi cum se pescuieste cu plasele pe Olt in zona orasului Rm.Valcea,si asta chipurile in mod legal :?
nu stiu ce a-ti anulta voi,dar te asigur ca la valcea nu a-ti anulat nimic :cry:
pt mine nu are importanta cine ma "dijmuieste",atata timp cat primesc ceva in schimbul "dijmei".
ca se numeste AJVPS Valcea,ca se numeste Profish valcea,pt mine imi e totuna,fiindca nu am vazut si nu vad nici o diferenta intre ele,in afara de ura acerba pe care o poarta conducatorii lor.
si atunci?? la ce bun?? de promisiuni si logoree sunt satul.
miky scrie:nu consider relevanta apartenenta politica a lui apsalba si nici de ce nu canalizeaza el eforturile pentru schimbarea acestei vointe, iar concentrarea asta asupra lui mai mult decat merita, mi se pare o adormire a simturilor atent programata mult mai de sus…
altcineva, la alt nivel, de care depindea schimbarea, a creeat conditiile sa apara asociatiile in forma de apsalba, in timpul vietii AGVPS, si a stiut de la inceput, mult inainte sa apara prima, ca o sa fie haos,… pentru ca l-a dorit,… pentru ca haosul prieste furtului si e usor de gestionat…
despre vointa politica de la acel nivel e vorba…nu despre apartenenta lu apsalba care era programata sa apara in cate exemplare sunt necesare pentru haos…

da miky,foarte corect,chiar daca eu am subliniat aceasta aparteneta politica,tot eu am si spus ca nu despre asta e vorba aici (nu acuz pe nimeni de apartenenta lui politica)

iar voi vorbiti de parca ii datoria lui sa faca eforturi sa schimbe vointa politica doar pentru ca noi vrem altceva decat el…imi pare rau daca aici pare ca il apar, pentru ca nu il apar, dar nici nu inteleg sa devin absurd…
e dreptul lui sa nu vrea sa schimbe vointa politica a celor de care depinde starea apelor si a pescuitului in Romania, atata timp cat are alt interes,… aaa,… ca io condamn in sinea mea chestia asta e una,… dar nu e ilegal

ca nu e datoria lui sa schimbe vointa politica e adevarat,dar nici nu era datoria lui sa lupte cu AGVPS si totusi o face,iar eu nu inteleg de ce tot acest efort nu a fost canalizat catre un scop mai nobil
sigur ca e dreptul lui de a face ce vrea,dar la fel de bine este si dreptul meu de a nu tacea si de a lua atitudine atunci cand ceva nu imi convine chiar si aici pe forumuri.
eu tocmai pt acel interes obscur il fac vinovat pe apsalba nu pt ca duce acest raboi fatricid cu ajvps si probabil ca da,nu e ilega,e undeva la limita legalitatii (ca multe alte afaceri de acest gen) interesul lui,dar moral nu este sigur si ma deranjeaza enorm de mult fariseismul lui.(cu toate ca vad ca in ultimul timp a inceput sa se mai domoleasca,probabil ca l-au sfatuit altii sa nu mai bata campii)

… si io vreau Nisan Patrol,… da n-am ! si vreau sa schimb vointa politica in asa fel incat sa primesc unul gratis…aia nu inseamna ca o sa-l si primesc..
lumea nu incepe si nu se termina cu apsalba !

exact de asta incercam sa il conving si eu pe acest domn,ca lumea nu incepe ,nu se termina cu el si nimeni nu este de neinlocuit.
a si inca ceva,nu suntem toti niste prosti care sa stam si sa ne uitam extaziati la expunerile lui aberante

discutia asta seamana tot mai mult cu serialul ala TV “tanar si nelinistitâ€
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 02 Dec 2007, 17:53

adiwolf scrie:miky,si tu spui adevaruri...
miky scrie:io pun pariu ca daca apsalba si pescuitorul nu mai zic nimic, in 3 zile topicul intra la uitate de lume… si dispare jucaria...
peste vreo 2-3 ore, e sorocul ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

pityu
veteran
veteran

agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de pityu » 02 Dec 2007, 22:38

Mihai a scris: "Deci dupa cum vad eu lucrurile, anul acesta AGVPS a avut aceleasi drepturi ca orice alta asociatie. Pentru acelasi judet s-au incheiat contracte identice cu AJVPS sau alta asociatie si membri ambelor au putut pescui legal. AGVPS nu mai are monopol, ci e privita ca orice alta asociatie. Mie asa mi se pare. Daca gresesc va rog sa-mi explicati."
Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun Mihai, dar nu esti bine informat !
Nu numai anul acesta, dar niciodata AGVPS-ul nu a avut aceleasi drepturi ca celelalte asociatii.
Nu s-au incheiat niciodata contracte identice cu ale AGVPSU-lui sau AJVPS-urilor. Ajvpsu-rile au luat (numai ei stiu cum!) majoritatea apelor de munte de la RNP Romsilva pe niste contracte valabile (cica) pana in 2011. Noi am reusit sa facem contract pe un singur bazin piscicol (si acela la 50 km. de sediu) si ... ATENTIE ! ... PE UN SINGUR AN !
Unde vezi tu egalitatea ... ? Nu pot sa-mi dau seama.
Te rog nu te mai gandii nici la chestiile astea! Gandeste-te doar la faptul ca ANPA este unicul administrator al tuturor apelor publice din tara.
Daca a dat cineva apele de munte RNP-ului, apoi acela este ANPA, ca numai ei le detineau. Asa ca ANPA poate sa le ia inapoi oricand vor, mai ales daca au constatat ca RNP-ul s-a ingrijit de ele asa de bine incat le-a dat pe majoritatea pe de-a moaca unei asociatii DE STAT, care la randul sau le-a adus in starea in care se afla acum (Stii bine si tu in ce stare se afla, nu trebuie sa-ti spun eu).
Mai gandeste-te la faptul ca apele apartinand domeniului public al statului, in orice tara civilizata din lume sunt ... ale statului, iar statul suntem inclusiv noi, toti pescarii sportivi de pe teritoriul acestei tari.
Nu este drept ca o asociatzie, fie ea si AGVPS, sa puna stapanire pe ele, fara drept de apel !!!!!!!!!
Mai repet inca un lucru foarte clar, pe care l-am mai de nu stiu cate ori si mi-am pus in gand sa-l repet de milioane de ori pana cand se va pricepe de toata lumea, anume ca: "APELE PUBLICE ALE STATULUI, TREBUIE SA FIE ADMINISTRATE SI GOSPODARITE DE STAT (IN ACEST SCOP AVAND INFIINTATE DOUA INSTITUTII MARI SI LATE : AGENTIA NATIONALA DE PESCUIT SI ACVACULTURA SI COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A FONDULUI PISCICOL)
Trebuie sa stii... si sunt convins ca stii, ca aceste institutii ale statului primesc din bugetul de stat fonduri pentru a administra si a gospodarii aceste ape publice. Pe langa asta mai primesc si din partea asociatiilor o gramada de bani ... pentru ce ??????? Ca apoi tot pe umerii asociatiilor sa cada administrarea si gospodarirea acestora ? Pai e normal ?
Ei care primesc finantare de la stat pentru asta si de la pescari, sa-i doara-cot si sa facem noi repopulari si reamenajari?
AAAAAA, - DA ! Putem sa ajutam, sa ne aducem un aport oarecare, dar treaba trebuie sa o faca aia care sunt platiti pentru asta.
Ai mai spus ca " ANPA are alta treaba" . Te-as corecta putin si aici. ANPA are intr-adevar si alta treaba, dar o are si pe asta !!!
In schimb asociatiile (deoarece sunt de drept privat), ele sunt cele care au alta treaba, nu sa administreze domeniul public al statului.
Iar pentru ca ajuta totusi statul in aceasta treaba, ar cam avea dreptul sa primeasca si ei cate-o bucatica mica, mica din aceste ape, nu pentru a se imbogatii unii sau altii, ci pentru a face sport, piste de concurs, a organiza concursuri, a face antrenamente, a organiza o federatie, a participa la competitii europene, mondiale, etc. , etc,
Scuze !!!!!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de MihaiV » 06 Dec 2007, 22:27

pityu scrie:Mihai a scris: "Deci dupa cum vad eu lucrurile, anul acesta AGVPS a avut aceleasi drepturi ca orice alta asociatie. Pentru acelasi judet s-au incheiat contracte identice cu AJVPS sau alta asociatie si membri ambelor au putut pescui legal. AGVPS nu mai are monopol, ci e privita ca orice alta asociatie. Mie asa mi se pare. Daca gresesc va rog sa-mi explicati."
Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun Mihai, dar nu esti bine informat !
Nu numai anul acesta, dar niciodata AGVPS-ul nu a avut aceleasi drepturi ca celelalte asociatii.
Nu s-au incheiat niciodata contracte identice cu ale AGVPSU-lui sau AJVPS-urilor. Ajvpsu-rile au luat (numai ei stiu cum!) majoritatea apelor de munte de la RNP Romsilva pe niste contracte valabile (cica) pana in 2011. Noi am reusit sa facem contract pe un singur bazin piscicol (si acela la 50 km. de sediu) si ... ATENTIE ! ... PE UN SINGUR AN !
Unde vezi tu egalitatea ... ? Nu pot sa-mi dau seama.!!!!!!!
Vorbesti despre altceva. Au vorbeam despre apele gestionate de ANPA. Nu ANPA a dat din apele de munte. Acolo erau probleme locale, nu de sistem, si poate merita o discutie separata. Asa ca argumentul asta n-are nici o legatura.
pityu scrie:Te rog nu te mai gandii nici la chestiile astea! Gandeste-te doar la faptul ca ANPA este unicul administrator al tuturor apelor publice din tara.
De acum da.
pityu scrie:Daca a dat cineva apele de munte RNP-ului, apoi acela este ANPA, ca numai ei le detineau.

Cum sa le dea ANPA-ul la RNP? Le-a dat legea prin articolul pe care tocmai ziceai ca s-a abrogat.
pityu scrie:Mai gandeste-te la faptul ca apele apartinand domeniului public al statului, in orice tara civilizata din lume sunt ... ale statului, iar statul suntem inclusiv noi, toti pescarii sportivi de pe teritoriul acestei tari.
Ma gandesc, dar nu inteleg unde bati? Este vreun rau din Romania trecut in proprietate privata? Delegare de gestiune trebuie sa fie, fiindca cineva trebuie sa se ocupe de ele.
pityu scrie:Nu este drept ca o asociatzie, fie ea si AGVPS, sa puna stapanire pe ele, fara drept de apel !!!!!!!!!
Atunci de ce ati luat apele alea de la RNP?
pityu scrie:Mai repet inca un lucru foarte clar, pe care l-am mai de nu stiu cate ori si mi-am pus in gand sa-l repet de milioane de ori pana cand se va pricepe de toata lumea, anume ca: "APELE PUBLICE ALE STATULUI, TREBUIE SA FIE ADMINISTRATE SI GOSPODARITE DE STAT (IN ACEST SCOP AVAND INFIINTATE DOUA INSTITUTII MARI SI LATE : AGENTIA NATIONALA DE PESCUIT SI ACVACULTURA SI COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A FONDULUI PISCICOL)
Ai mai zis si am retinut, dar tot nu ai spus:
1. cum ar putea cele doua institutii sa faca treaba asta?
2. de ce?
3. in ce tari europene ai vazut un astfel de model?
pityu scrie:Trebuie sa stii... si sunt convins ca stii, ca aceste institutii ale statului primesc din bugetul de stat fonduri pentru a administra si a gospodarii aceste ape publice.

Chiar nu stiu. Cati bani? Cati bani crezi ca ar fi necesari?
pityu scrie:Pe langa asta mai primesc si din partea asociatiilor o gramada de bani ... pentru ce ??????? Ca apoi tot pe umerii asociatiilor sa cada administrarea si gospodarirea acestora ? Pai e normal ?
Mai devreme ziceai ca nu e normal ca asociatiile sa primeasca un asemenea cadou valoros pe care nu-l merita, acum zici ca e o corvoada si asociatiile sunt de fapt defavorizate si le plangi de mila. Ce sa mai inteleg?

pityu scrie:Iar pentru ca ajuta totusi statul in aceasta treaba, ar cam avea dreptul sa primeasca si ei cate-o bucatica mica, mica din aceste ape
,

Ziceai ca ANPA si CNAFP ar trebui sa se ocupe singure de toate apele, acu zici sa primeasca si asociatiile cate o bucatica de ciolan. Pana la urma cum sa fie?
pityu scrie:nu pentru a se imbogatii unii sau altii, ci pentru a face sport, piste de concurs, a organiza concursuri, a face antrenamente, a organiza o federatie, a participa la competitii europene, mondiale, etc. , etc,
Pana acum n-am avut probleme nici in a face sport, nici in a organiza concursuri, nici la antrenamente, si dupa cum vezi s-au facut si federatiii, s-a participat si la europene si mondiale, chiar cu rezultate. Deci ce legatura are bucatica?
pityu scrie:Scuze !!!!!!!
pentru ce? povestim si noi, ca si-asa nu ne aude nimeni! :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Dec 2007, 08:46

Va dau o veste celor care v-ati facut asociatii; in urma cercetarilor facute pe tema incasarii ilegale de catre CNAFP a celor 20 de lei pentru fiecare membru, va aduc la cunostiinta ca AJVPS-urile nu au dat nici un leu companiei din 2003 incoace. Textul pervers inscris in actele lor aditionale (ilegal incheiate) suna astfel : pentru fiecare membru ajvps va plati 25% din cotizatia de membru, fara a se specifica valoarea cotizatiei. Ghici cat a fost cotizatia, de nu au platit nimic?

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 07 Dec 2007, 12:08

Doar Bentu a facut contractele si actul aditional din partea CNAFP-ului , doar nu era nebun sa le ceara bani cind el era in conducerea AGVPS.
Anul acesta nici ANPA inca nu a fixat pretul permisului pentru anul viitor tocmai pe acest considerent. :help: :fluch :lol1: :explode: :datz: :censored: :elkgrin:

Scrie răspuns